Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους ρωτάνε κατεβαίνει από το battle.net της Blizzard.

Να έχετε υπόψη ότι είναι σχεδόν 100GB εφόσον δεν έχετε το Call of Duty: Modern Warfare.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες κατεβαζω το launcher και μετα αφου μου βγαζει start install το παταω και δεν κανει τιποτα

αλλαζω σκληρους μηπως και καλα δεν βλεπει χωρο που δεν εχω καν θεμα και παλι τιποτα

Εχει καποιος αντιμετωπισει το ιδιο ?

ΚΟΜΠΛΕ 

Κλεινεις το launcher και τον ξανανοιγεις απο τα windows  και πατας το κουμπι και τρεχει

2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Ευχαριστώ

το θεμα ειναι μετα τι κανουμε 

αν σε αφησει να κανεις Install πες μου 

Επεξ/σία από spilios6
Δημοσ.

ολα καλα.....ακομα ενα BR , αλλα καλοδεχουμενο...

για μενα το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν μπορεις να παιξεις και να το χαρεις γιατι ΟΛΑ ειναι γεματα hacks .....

πιο πολλα μου φαινεται βγαζουν αυτοι που φτιαχνουν τα hacks....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, maik356 είπε

ολα καλα.....ακομα ενα BR , αλλα καλοδεχουμενο...

για μενα το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν μπορεις να παιξεις και να το χαρεις γιατι ΟΛΑ ειναι γεματα hacks .....

πιο πολλα μου φαινεται βγαζουν αυτοι που φτιαχνουν τα hacks....

Βάλε mouse σε κονσόλα για να μην έχεις hacks...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bmv είπε

Να δω ποιος είσαι που μου έχεις κλέψει το nickname🤔🤔

Εγώ είμαι εσυ πλέον .. μου άρεσε και το κράτησα λόγο battleground

Επεξ/σία από bringmevictims
Δημοσ.

παιδια για desktop i5 / 8gb ram με ενσωμετωμενη καρτα γραφικων υπαρχει ελπιδα να παιζει χωρις να κολλαει?

μην κατεβαζω αδικα :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vice είπε

Ελπίζω να ειναι και λιγο ρεαλιστικό. Έχουμε πήξει στο arcade. Μια γεμιστήρα θελεις για να σκοτώσεις ένα άτομο

Δε μπορείς να βάλεις τεράστιο ρεαλισμό στα παιχνίδια χωρίς να τα κάνεις unplayable. Τα ποδοσφαιράκια θα πρεπε να κρατάνε 90 λεπτά, οι αγώνες ταχύτητας να γίνονται unplayable άμα πάρεις ρόδα σε καμιά στροφή και μόλις τρως μια σφαίρα σε κανά fps, να σου κλειδώνει ο λογαριασμός καθώς πλέον θα χεις "πεθάνει".

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν είναι πιο ελαφρύ απο το Modern Warfare; Προσπαθώ να δω αν θα αναγκαστώ να αγοράσω 16gb ραμ πριν το κατεβάσω ή όχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasgpa είπε

Δε μπορείς να βάλεις τεράστιο ρεαλισμό στα παιχνίδια χωρίς να τα κάνεις unplayable. Τα ποδοσφαιράκια θα πρεπε να κρατάνε 90 λεπτά, οι αγώνες ταχύτητας να γίνονται unplayable άμα πάρεις ρόδα σε καμιά στροφή και μόλις τρως μια σφαίρα σε κανά fps, να σου κλειδώνει ο λογαριασμός καθώς πλέον θα χεις "πεθάνει".

Χαχαχα σωστός...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vice είπε

Ελπίζω να ειναι και λιγο ρεαλιστικό. Έχουμε πήξει στο arcade. Μια γεμιστήρα θελεις για να σκοτώσεις ένα άτομο

Αυτά μόνο σε CS, BF και άλλους πιο μικρούς τίτλους όπως Insurgency. 

Το CoD, επειδή από πάντα στόχευε σε πιο νεανικό κοινό και κονσόλες, θα έχανε πολύ κόσμο αν έτεινε προς τον ρεαλισμό.

Για το Pubg βέβαια, είναι άλλη ιστορία. Εκεί γίνεσαι juggernaut με lvl 3 armour, αλλά είναι φαντάζομαι και για να μην νιώθεις ηλίθιος, που περπατούσες και λούταρες επί μισή ώρα, για να πέσεις με 2 σφαίρες στο κεφάλι από FAMAS στα 100μ. 

6 ώρες πριν, kritikos28 είπε

Το κατεβάζω τώρα.82 gb 😀

Κάποτε το NFS UNDERGROUND και το CoD MW2 ήταν 2 CD για να τα εγκαταστήσεις και έμοιαζαν τεράστια. 

Πάλι καλά εξελίχτηκε η τεχνολογία, γιατί θα χρειαζόμασταν δισκοθηκες για κάθε game σήμερα. 

Δημοσ.

Στο τέλος θα γίνουν όλα σαν τα παιχνίδια στο android  θα βλέπεις διαφημίσεις εκτός και αν θες την dull version οπότε πληρωνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...