Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εγινε παιδια , να ρωτησω μια , θελω μια εφαρμογη να σταματαει τις διαφημισεις στο youtube γιατι ενω εγω κανω μπανιο και εχω βαλει playlist να παιζει σταματαει εντελως μετα ..Βρηκα καποιες ας μου πει καποιος μια καλη το χιαομι Α3 εχω Anroid one εχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γειά σου Κελεπούρι (ωραίο nickname 😂) , υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γλιτώσεις απο τις διαφημίσεις του youtube, και απο τις διαφημίσεις γενικά. 

Για Υπολογιστή:

Πρώτος τρόπος και καλύτερος κατά τη γνώμη μου είναι να αλλάξεις τον browser σου, σε Brave. Αν χρησιμοποιείς chrome δε θα καταλάβεις καμία διαφορά μιας και το brave ειναι chromium based browser. Εχει ενσωματομένο ad-blocker / anti-cookies / anti-tracking κλπ για όλα τα site και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Μακράν καλύτερο απο το Chrome όσο αναφορά την ιδιωτικότητα.

Δεύτερος τρόπος,  είναι να βάλεις κάποιο πρόσθετο που μπλοκάρει διαφημίσεις, το γνωστό είναι το ublock origin. Ωστόσο προτείνω ανεπιφύλακτα και το DuckDuckgo Privacy Essentials. Προτείνω γενικά το duckduckgo και σαν εναλλακτική της αναζήτησης google.

Για Κινητό:

Αν μπαίνεις από κινητό όπως είπες, υπάρχει browser με το όνομα duckduckgo που μπλοκάρει διαφημίσεις. 

Αν πάλι δε θες να αλλάξεις browser, μπορείς να περάσεις ένα προγραμματάκι (ασφαλές) που δημιουργεί ένα τοπικό VPN και μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις και trackers τοπικά στη συσκευή σου. Με αυτό το τρόπο θα γλιτώσεις και απο τις διαφημίσεις που έχουνε διάφορες εφαρμογές. Το προγραμματάκι είναι το Blockada , απλά κατεβάζεις το apk απο την σελίδα τους και το εγκαθιστάς. Τα υπόλοιπα ρυθμίζονται εύκολα, θα το δείς και μόνος σου.

Νομίζω ότι σε κάλυψα, αν έχεις απορία πες μου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...