Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να την πάρω λίγο την ιστορία από την αρχή τής.Ημουν στην cyta μετά έγινε όλο αυτό που πήγε στην Vodafone.Πριν λίγες μέρες τελως πάντων δεν ξέρω ακριβώς γιατί αλλά μας είπαν ότι θα γίνει μια αναβάθμιση τέλος πάντων και μας έστειλαν καινούργιο ρούτερ ενα μαύρο της Vodafone και σήμερα στείλανε το Vodafone tv.Το συνδεσα έχω μια 24αρα γραμμή που πιθανώς όμως λιγότερα από τα μισά και έχει συχνά πυκνά αποσυνδέσεις δεν ξέρω γιατί γίνεται έχει πολύ καιρό που το κάνει έχω μιλήσει μαζί τους αλλά άκρη δεν βγάζεις.λοιπον δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν πιάνει σχεδόν κανέναν κανάλι της Νόβα θέλει συνδρομή όπως και πολλά άλλα.Απλα ήθελα να ρωτήσω τι σόι Vodafone tv είναι που μας το έστειλαν αφού δεν μπορείς να δεις τίποτα?Επίσης τα κανάλια κολλάνε λόγω  μάλλον της ελχιστης  ταχύτητας που έχω όπως είπα πρίν.Τσαμπα το έστειλαν μου φαίνεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ έχω vodafonetv λόγω της προσφοράς που πήρα λόγω πελάτης της vodafone απο εποχή hol!! Όταν τους είπα φεύγω και πάω COSMOTE και έκανα διαδικασία φορητότητας μου δώσανε full pack vodafonetv + απεριόριστα σταθερά + 360' κινητά + διεθνής κλησης + 24αρα internet με 18Ε. Δεν λέει πολλά μόνο national geographic, mad γιατί δεν το πιάνω γιατί μένω εκτός Αθήνας αλλά οι ταινίες του 3,60 μέχρι 5 ευρώ!!! η μια ταινία!!!!! Έτσι έχω το netflix πήρα και το mi box s και που αραιά ανοίγω να δω novasport ή mad - national geographic!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...