Sprou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Όλα καλά απλά τα sides ήταν τόσο χάλια που δε με άφησαν να το ολοκληρώσω.. Βαρέθηκα!
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δεν ειναι κακα τα sides απλα τα περισσοτερα στο ιδιο μοτιβο. Κανε tracking καποιον πανε βοηθησε τον κτλ. Εχει και καποια καλυτερα ομως οπως αυτο με το forge τερμα πανω δεξια στον χαρτη η εκεινο με τον τυπο που επινε αιμα απο ρομποτ που λεει το παρελθον και στο stormbird λεει το μελλον απο forbidden west. 80% ειμαι 52 Level παω φουλ για το τελος και μετα πιανω frozen wilds. Οι μαχες εχουν γινει σχετικα ευκολες ακομα και με 2 thunderjaw δεν εχω θεμα. Στα hunting grounds μου εμειναν 3 για blazing sun να δω τι οπλα θα μου δωσει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δοκίμασα τα hunting grounds και διάλεξα στην τύχη αυτό που πρέπει να ρίξεις τους κορμούς. Πώς όμως τα κάνεις να πάνε στο σωστό σημείο; Πήγα τους έριξα δύο βέλη να αρχίσουν να τρέχουν από πίσω μου ώστε να τα κατευθύνω στο σημείο με τους κορμούς αλλά αυτά πάνε άναρχα όπου να 'ναι..
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 7:40 ΠΜ, Dantε είπε Το armor να βρεις 🤫 Άσε το 1 από τα 5 power cell βρίσκεται στο all mother στο ναό και πρέπει να το τελειώσω για να μπορέσω να το πάρω να ξεκλειδώσω τη στολή. Δεν ήξερα ότι το ένα power cell βρίσκεται εκεί. Στις 22/11/2021 στις 8:09 ΠΜ, ioannis__ είπε Δοκίμασα τα hunting grounds και διάλεξα στην τύχη αυτό που πρέπει να ρίξεις τους κορμούς. Πώς όμως τα κάνεις να πάνε στο σωστό σημείο; Πήγα τους έριξα δύο βέλη να αρχίσουν να τρέχουν από πίσω μου ώστε να τα κατευθύνω στο σημείο με τους κορμούς αλλά αυτά πάνε άναρχα όπου να 'ναι.. Μόλις αρχίσεις να ρίχνεις αυτά τρέχουν ως κοπάδι. Αν πάνε να φύγουν από τα αριστερά που έχει κενό θα τρέξεις να τα βαρέσεις από εκεί ώστε να πάνε από το διάδρομο που είναι τα ξύλα. Το είχα κάνει στην αρχή το συγκεκριμένο από ότι θυμάμαι έχει και αλλού στοίβα με ξύλα για να ρίξεις.
AntonisKo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Η στολή είναι game changer. Βάλτε το σε προτεραιότητα 🙂 1
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 7:56 ΜΜ, AntonisKo είπε Η στολή είναι game changer. Βάλτε το σε προτεραιότητα 🙂 Κοντευω να το τερματισω πριν λιγο εκανα και το τελευταιο hunting ground πηρα ολα τα blazing suns και πηγα πηρα τα lodge οπλα απο Meridian. Γενικα και 3 thunderjaw να μου την πεσουν δεν θα με ριξουν. Η στολη με τα 5 power cells δινει αρκετα παραπανω στατιστικα?
AntonisKo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2021 στις 8:08 ΜΜ, Arkin είπε Η στολη με τα 5 power cells δινει αρκετα παραπανω στατιστικα? Ε ναι! 💪 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από AntonisKo
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 8:22 ΜΜ, AntonisKo είπε Ε ναι! 💪 Με εχει κλεισει το all mother temple δεν πηρα απο την αρχη το power cell απο τα 5. Εχω παρει ολες τις στολες και τα οπλα τα rare κουμπωσα και καλα modification για να δουμε ποσο καλυτερη θα ειναι αυτη η στολη.
AntonisKo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες στατιστικων, γιατί το έχω τελειώσει σε PS4 pro όταν είχε πρώτο κυκλοφορήσει. Θυμάμαι ξεκάθαρα όμως ότι έδινες πόνο παντού μετά. 🙂 1
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Πως σκοτωνουμε ενα Thunderjaw σε λιγοτερο απο 1 λεπτο. Τελειωσα πριν λιγο και τα τελευταια 3 Hunting Grounds τσιμπησα τα 3 οπλακια απο το Lodge περιμενα να με δωσει και καποιο κανονικο με hardpoint arrows αλλα τουλαχιστον το ropecaster θα τιμηθει δεοντως.
kosmsamo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 8:24 ΜΜ, Arkin είπε Με εχει κλεισει το all mother temple δεν πηρα απο την αρχη το power cell απο τα 5. Εχω παρει ολες τις στολες και τα οπλα τα rare κουμπωσα και καλα modification για να δουμε ποσο καλυτερη θα ειναι αυτη η στολη. Είναι αρκετά game breaking η στολή, χωρίς να θέλω να κάνω σποιλ. Δεν παίρνει mods βέβαια (αν θυμάμαι καλά), αλλά μικρό το κακό. Πάααααρα πολύ χρήσιμη για Very Hard / Ultra Hard δυσκολίες. 1
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 9:04 ΜΜ, kosmsamo είπε Είναι αρκετά game breaking η στολή, χωρίς να θέλω να κάνω σποιλ. Δεν παίρνει mods βέβαια (αν θυμάμαι καλά), αλλά μικρό το κακό. Πάααααρα πολύ χρήσιμη για Very Hard / Ultra Hard δυσκολίες. Αρα ειναι κυριως για δευτερο new game+ με μεγαλυτερη δυσκολια απο normal γιατι οπως ειναι τωρα πεφτουν ακομα και τα μεγαλυτερα ρομποτ ευκολα. Ενοοειται θα παω για 100% απλα να μου ανοιξει πρωτα το ναο και μετα να παρω και εκεινο το power cell. 1
kosmsamo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 9:06 ΜΜ, Arkin είπε Αρα ειναι κυριως για δευτερο new game+ με μεγαλυτερη δυσκολια απο normal γιατι οπως ειναι τωρα πεφτουν ακομα και τα μεγαλυτερα ρομποτ ευκολα. Ενοοειται θα παω για 100% απλα να μου ανοιξει πρωτα το ναο και μετα να παρω και εκεινο το power cell. Νομίζω το πέμπτο cell είναι προσβάσιμο 2-3 main quest πριν το φινάλε. Οπότε αν δεν το πας τρένο, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για το τελευταίο boss fight, που στο νορμάλ είναι "λιγάκι" σπαστικό. Ή για το Frozen Wilds (αν και έχει κάποιες προσθήκες που την κάνουν λίγο άχρηστη), αν σκοπεύεις να το αρχίσεις πριν το τελευταίο main quest Οπότε ναι, κυρίως για ένα NG+ σε κάποια από τις δύο κορυφαίες δυσκολίες έχει νόημα και αξία. Κάτω από Hard είναι overkill για μένα. 1
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστω πολυ σιγουρα θα την παρω πριν το τελευταιο boss και το frozen wilds θα το αρχισω οταν γινουν ολα 100% στο βασικο παιχνιδι. Μελλοντικα ισως κανω καποιο NG+ στο very hard μετα απο χρονια. Εξαιρετο παιχνιδι παντως να σκεφτεις πηγα Meridian οταν ημουν 42 level νομιζω ενω προτεινουν 12-15. Ασε με να κανω μαχες με ρομποτ και δεν θελω κατι αλλο. Απολαυση. Το Forbidden West λενε οτι θα ερθει σε PC φετος μακαρι να εχει και ελληνικα γιατι εχει τοσο log που χανω καποιες λεξεις οταν διαβαζω στα γρηγορα. Αψογο lore ως παιχνιδι και με την old era απο που ξεκινησαν ολα και η εξελιξη της δημιουργιας των ρομποτ της Meridian με τους βασιλιαδες κτλ και τις φυλες Carja Oseram Nora κτλ. Θα το ξανα επαιζα με ελληνικα ανετα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα