Προς το περιεχόμενο

Horizon Zero Dawn Complete Edition [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 24/11/2020 στις 3:35 ΜΜ, aekoupoli είπε

44.90 το πιο φτηνο απο official μεταπωλητη οχι κλειδαδικα,30.60 παιζει σε κλειδαδικα και στο eneba που ειναι απο τα τοπ

26.13 ευρω εχει στο eneba οχι 30 και 27 στο αρκετα αξιοπιστο cdkeys

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας αλλά προτιμώ να περιμένω το steam/epic/gog να ρίξει την τιμή και να το πάρω από εκεί....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω την gog έκδοση. Δε μου διαβάζει τον wireless 360 controller ούτε με emulator δε το κατάφερα. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Διαβάζω για πρόβλημα γενικά αλλά στο steam κάποιο το διόρθωσαν μέσα από steam controller settings

Δημοσ.
  Στις 7/12/2020 στις 8:47 ΠΜ, -TRANE- είπε

Καλησπέρα. Έχω την gog έκδοση. Δε μου διαβάζει τον wireless 360 controller ούτε με emulator δε το κατάφερα. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Διαβάζω για πρόβλημα γενικά αλλά στο steam κάποιο το διόρθωσαν μέσα από steam controller settings

Αν προσθέσεις το παιχνίδι στο Steam; Πηγαίνεις Games --> Add a non-steam game to my library. Μετά αν το τρέξεις από το Steam, θεωρητικά θα δουλεύει το controller σου (αν το έχεις σετάρει στο Steam). Εγώ πάντως έτσι παίζω με το χειριστήριο του PS4 πάμπολλα παιχνίδια που δεν έχω στο Steam.

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 7/12/2020 στις 12:27 ΜΜ, ektelion είπε

Αν προσθέσεις το παιχνίδι στο Steam; Πηγαίνεις Games --> Add a non-steam game to my library. Μετά αν το τρέξεις από το Steam, θεωρητικά θα δουλεύει το controller σου (αν το έχεις σετάρει στο Steam). Εγώ πάντως έτσι παίζω με το χειριστήριο του PS4 πάμπολλα παιχνίδια που δεν έχω στο Steam.

πολυ σωστος.Δουλεψε.Πιθανον η μοναδικη λυση!να σαι καλα!

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα ενα patch το 1.09. Αρκετες διορθωσεις 9 patch μετα. Δεν λεει να πεσει παντως εχει κατσει εκει στα 26 ευρω εδω και μηνες.

https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-complete-editon-pc-patch-1-09-released-full-patch-notes-revealed/

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω έχει πέσει στο 20αρικο, οπότε λέω μήπως μου το πάρω για δώρο για αύριο :P Από bugs τι λέει; έχουν διορθωθεί; Από gameplay και story;

Δημοσ.
  Στις 6/1/2021 στις 1:42 ΜΜ, yiannis1991 είπε

Βλέπω έχει πέσει στο 20αρικο, οπότε λέω μήπως μου το πάρω για δώρο για αύριο :P Από bugs τι λέει; έχουν διορθωθεί; Από gameplay και story;

Bugs πριν κανα 4μηνο που το παιξα,δε συναντησα κατι ιδιαιτερο.

Απο story ειναι φοβερο αλλα θελει λιγο χρονο στην αρχη μεχρι να παρει μπροστα.

Gameplay παλι αρκετα καλο,εχει καποια μετρια σημεια αλλα καλυπτονται απο το δυνατο story και τα ωραια γραφικα.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/1/2021 στις 9:35 ΠΜ, Tobajara είπε

Περιμένω μια καλή προσφορά 60 - 70% στο GOG και θα το περιλάβω. Θέλω να το παίξω περισσότερο από τα Red Dead Redemption.

Παιζοντας τωρα το RDR2 ,μπορω να πω οτι το HZD μου αρεσε πιο πολυ.

Το RDR2 μπορουσε καλλιστα να ειναι ενα μεγαλο mod του GTA5.Τοσες πολλες οι ομοιοτητες.

Ασε που ειναι και αυστηρα story driven,δεν κανεις δικες σου επιλογες πουθενα.

Ουτε στο HZD κανεις βεβαια αλλα ειναι πιο εντονο στο RDR.

• Like 2
Δημοσ.

Με τίποτα δεν είναι καλύτερο του rdr2. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά όχι στο επίπεδο του rdr2. Πολύ καλά γραφικά, main story ενδιαφέρον, ωραίο σύστημα μάχης αλλά χωρίς ιδιαίτερο βάθος, αδιάφορα side missions, δύσχρηστο ui είναι κάποιες από τις εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής (22 ώρες λέει το counter)

• Like 2
Δημοσ.

Προφανως υποκειμενικο ειναι.

Για μενα ειναι καλυτερο το Horizon.Το τερματισα κανοντας σχεδον ολα και τα side,δε το εκανα βεβαια και 100% complete,ενω το rdr πλεον παιζω με το ζορι απλα επειδη εχω επενδυσει αρκετη ωρα και δε θελω να το παρατησω στη μεση.

Δε κανω καν side στο rdr πλεον,πετυχαινω στο δρομο τα ασπρα σημαδια και απλα τα αγνοω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο ευχάριστο μέρος του παιχνιδιού είναι το πόσο απολαυστικά και εθιστικά είναι τα kills των machines, με τα οπτικά και ηχητικά εφέ τους. Σκέτη ευχαρίστηση.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.

Εχοντας κανει το παιχνιδι πλατινα σε ps4pro και εχοντας επισης παιξει και το Red Dead 2 σε ps4,τα 2 παιχνιδια αν και open world,διαφερουν αρκετα μεταξυ τους για να γινεται πολυ αμεση η συγκριση.

Στο κομματι της ιστοριας και των χαρακτηρων κερδιζει με διαφορα το Red Dead. Οχι οτι η post apocalyptic ιστορια του horizon ειναι κακη,ισα ισα απο την μεση και μετα γινεται πιο ενδιαφερον,αλλα δεν ειναι το ιδιο ενδιαφερουσα ετσι οπως παρουσιαζεται συνολικα,και οι περισσοτεροι χαρακτηρες περαν της Alloy ειναι ''forgettable''. Το Red Dead εχει και mini games ενω το horizon οχι.

Στα του ηχου και της μουσικης,επισης κερδιζει το Red Dead μιας και το μοναδικο memorable κομματι απο το Horizon ειναι το κεντρικο.

Εκει που κυριολεκτικα δινει ρεστα το Horizon Zero Dawn και παραδοξως χανει αρκετα το Red Dead ειναι στο gameplay/συστημα μαχης. Στο μεν horizon ειναι σκετη απολαυση να κυνηγας τα τεραστια ρομποτ με τα διαφορα οπλα,στο δε Red Dead Deadeye και ενα μετριο cover shooter για να σκοτωνεις τους ιδιους εχθρους που στην πεφτουν συνεχεια(ή ζωα) κυριως. Α επισης σπαμαρε το κουμπι για να τρεξεις στο red dead,δεν εχει ακουστα η Rockstar το L3. Επισης με το που φτανεις στο camp σου,πηγαινεις σαν κοτα γιατι οπως και σε πολλα πραγματα στο παιχνιδι,η Rockstar σου επιβαλει πως θα παιξεις.

Το Horizon zero dawn επισης εχει κατα πολυ καλυτερο fast travel/teleport συστημα απο το Red dead.

Σαν θεματολογια,τα δυο παιχνιδια ειναι κυριολεκτικα το 

Τελος για την διαρκεια του καθε παιχνιδιου στην θεωρια το red dead εχει μεγαλυτερη,αλλα απο την αλλη τρως πολυ περισσοτερο χρονο στο περα δωθε στο Red Dead λογω κακου teleport συστηματος.

Για μενα και τα 2 παιχνιδια ειναι must have,το καθενα για τους δικους του λογους.

Εγω τα ειχα αγορασει και τα 2 παιχνιδια σε κονσολα και με το που ανακοινωθηκαν σε PC θα τα παρω και σε PC.Το red dead το εχω παρει ηδη,το horizon θα το τσιμπησω τωρα που θα πεσει κατω απο 20ευρω και εχουν φτιαχτει και πολλα θεματα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...