silenoz66 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπόν παίδες το τερμάτισα και εγώ το Main Game, 43 lvl 72% complet. Θα πω λίγα σχόλια και εγώ: 1) To main story μου άρεσε αρκετά, αλλά για να το απολαύσει κάποιος πρέπει να το κάνει μονοκοπανιά (Γιατί έχω τάση να κάνω τα πάντα 100% και έτσι με κούρασαν αφάνταστα τα side q κτλ κτλ απο ένα σημείο και πέρα).. Ισως φταίει που το έπαιζα και στην τέρμα δυσκολία και έπεσε πολύ 1shot φάση. Θα πώ και το εξής και ας διαφωνήσετε: 2) ΚΑΚΙΣΤΑ OPEN WORLD στοιχεία..vendors πουλούσαν τα ίδια items, χαζά errands με rewards της πλάκας,κάκιστο mounting system και άλλα πολλά. 3) Βέβαια είχαμε ωραία γραφικά, ωραία πλάνα κτλ κτλ (ειδικά το climbing σε tallneck super) τεσπα το έχετε αναλύσει πολύ καλύτερα από εμένα κάποιοι οπότε δεν θα μπω στον κόπο και να σας κουράζω. Αυτό που κρατάω είναι ένα ομορφούλικο παιχνίδι που πέρασε χαλαρά η ώρα μου.. Τπτ το ιδιαίτερο. Το dlc δεν το έπαιξα και δεν μου κάνει αίσθηση να το ξεκινήσω. 7/10 από εμένα. 8
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και τα random upgrades που πεφτουν ...90 % σαβουρα και micromanagement . Αλλά εχω 3 Χ 44 % damage coil + armor και θερίζει god mode To Dlc το είχα παρατήσει και τώρα το τέλειωσα και μου αρεσε η Frozen Wilds περιοχή . Εγω θα έλεγα 8/10 με μειoν τα πολλά τεχνικα προβλήματα στο pc Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
3DJIN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) στο frozen wilds με τα οπλα που σας δινει αλλαζει ολη η εμπειρια,κακως δεν το παιξατε.Πρωτα παιρνεις τα οπλα απο μπανουκ και μετα την main quest.Εκει παιρνετε τα mod slots για το κονταρι... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από 3DJIN
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Άκρως επιτυχημένο το PC launch του Horizon Zero Dawn 2
maniacos93 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Άκρως επιτυχημένο το PC launch του Horizon Zero Dawn Που να μην είχε και τα τόσα προβλήματα δηλαδή... Μακάρι να βγουν και άλλα first party games της Sony στο PC να τα ευχαριστηθούμε όπως πρέπει. 2
Arkin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Θα βγουν τοσα χρηματα θα χασουν αν δεν βγουν. Το καλο ειναι οτι βγαινουν κατα πολυ ανωτερα τα παιχνιδια στον υπολογιστη σε συγκριση με μια κονσολα παρολο που ειναι exclusives. Δεν ειναι απλα port δηλαδη. Και το horizon και το death stranding εριξαν αρκετη δουλεια για πολλα fps ultrawide ratio καλυτερα γραφικα κτλ απο οτι η κονσολα. Με το καλο να ερθουν και αλλα. Εγω αναμενω να παρει 3-4 patch ακομα το horizon και θα το αγορασω να το ευχαριστηθω οπως πρεπει. 4
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Νεο Update 1.06 https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-patch-1-06-released-fixes-a-number-of-issues/ Spoiler Horizon Zero Dawn Patch 1.06 Release Notes Crash Fixes Fixed a streaming compute shader crash Fixed a crash on startup related to file paths with non-ANSI characters Graphical Improvements Fixed an issue where characters would noticeably warp between cuts during a specific cutscene in main quest “The Point of the Spear” Fixed an issue where box graphics would flash during the final cinematic of the game Also fixed an issue in HDR where the UI could get overlapped by a black scene Fixed an issue where turning on the Adaptive FPS option gave lower performance results than setting similar results manually Gameplay Improvements Aloy forward walking direction – Aloy now walks directly towards the direction the camera is facing when you press forward, rather than at a slight angle Other Improvements Executable details – Properties of the executable now also displays the current version
Arkin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Ακομα ενα patch v1.07. 4-5 ακομα και θα ειναι οτι πρεπει για παιξιμο. https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-patch-1-07-released-fixes-anisotropic-filtering-bug/ 1
Dantε Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Στην 1.05 το ειχα παιξει και δεν ειχα συναντησει κανενα θεμα παντως. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Εγω παλι μια χαρα το εχω παιξει το παιχνιδι και τελειωσα και το frozen wilds απροβληματιστα.. 1
Arkin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Τα περισσοτερα bugs τα διορθωσαν στα πρωτα 5 patches μεχρι την 1.05 εκδοση αλλα ακομα υπαρχουν καποια μικροθεματα πχ οπως το Anisotropic στην 1.07 και καποια crash εδω και εκει στην 1.06. Μπραβο παντως για την υποστηριξη απο την Guerrilla περιμενω να πεσει στο 20αρικο και θα το παρω.
polonos1313 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Έχει κανείς θέμα όταν συνδέει ακουστικά ? Μετα απο καν 10 λεπτο χάνεται ο ήχος....
polonos1313 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Το παιχνίδι μέχρι στιγμής το έχω προχωρήσει αρκετά και μπορώ να πω οτι το στόρυ του είναι πολύ δυνατό, ειδικά αν είστε post apocalyptic fan. Επίσης οι μάχες και το gameplay φοβερές, μόνο το mount στα ζωα , το οδηγημα τους είναι κάπως..... Επίσης να προσθέσω οτι παίζω μόνο το main quest μιας και όλοι προαναφέρατε οτι τα side ειναι κουραστικά. 1
Arkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακομα ενα patch με αρκετα ενδιαφερον διορθωσεις προσθηκες. Και μονο που θα μπει FidelityFX αξιζει πολυ. Βελτιωνει το performance στα συννεφα σε high/ultra ρυθμιση και κανει καλυτερο το frame pacing κατι που ειναι το Α και το Ω στο smoothness ενος παιχνιδιου. Γενικως με τις διορθωσεις σε crash που διαβαζω και γενικα στα γραφικα performance κτλ βλεπω οτι η Guerilla δινει αρκετα προσοχη στο Horizon για υπολογιστη και μπραβο. Λογικα αν παιξει στο 20αρικο στα επομενα steam sales θα το τσιμπησω. Horizon Zero Dawn – Patch 1.08 https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-patch-1-08-adds-fidelityfx-sharpening-fixes-startup-crash-for-non-avx-cpus/ Spoiler Guerrilla Games has released a brand new PC update for Horizon Zero Dawn: Complete Edition. According to the release notes, patch 1.08 adds support for FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening, and fixes a startup crash for CPUs that don’t support AVX instructions. Additionally, this new update comes with some performance improvements. For instance, it improves clouds performance on high and ultra settings. It also improves swap-chain buffering to allow for smoother frame-pacing. Alongside these improvements, update 1.08 packs a number of fixes. For example, it fixes a crash that could happen in certain circumstances on 5.1 audio devices. It also fixes multiple crashes that could occur during Shader optimization. As always, Steam will download this update the next time you launch its client. Below you can also find its complete changelog. Horizon Zero Dawn Patch 1.08 Release Notes Crash Fixes Fixed an audio crash when using mono audio devices Fixed a crash that could happen in certain circumstances on 5.1 audio devices Also fixed a crash in NetPresenceManager Fixed multiple crashes that could occur during Shader optimization Fixed a crash in PlacementMeshUpdateJob that occurred on machines with more than 16 cores Also fixed a start-up crash for CPUs that do not support AVX instructions Audio Improvements Potential fix for dialogue sounding metallicy and blown out for some users Performance Improvements Improved VRAM budgeting which should help prevent VRAM-related instability and improve general performance and reduce micro-stutters Improved Clouds performance on high and ultra settings Also improved swap-chain buffering to allow for smoother frame-pacing Graphical Improvements Fixed clouds looking pixelated in certain windowed resolutions Added FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening functionality to Graphics Settings Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Arkin 1
jmirko15 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει πλέον και στο GoG: https://www.gog.com/game/horizon_zero_dawn_complete_edition 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα