Προς το περιεχόμενο

Horizon Zero Dawn Complete Edition [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ωπα νομιζω το φτιαξα..εχω ξεκινησει το game και δεν εχει βγαλει μυνημα. Πηγαινε C /users - το name σου, και σβησε τον φακελο documents

Edit: ναι λογικα εφτιαξε.ξεκινησε και το game

Edit:2  λοιπον για να μην σε παρω στο λαιμο μου 😁 το game θα σου δουλεψει κανονικα,με την προυποθεση οτι σβηνοντας το documents η το onedrive απο το C:users/name /documents. Σβηνονται ολα τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας. Εμενα δεν με πειραξε θα τα ξαναβαλω. Κοιτα μην εχεις τπτ που χρειαζεσαι

Το game λιγο που επαιξα το ειδα μια χαρα smooth.χωρις  ουτε ενα shutter .μονο σε κατι  cutscene  εκανε shutter.αυριο τωρα

Είσαι θεός.

Τελικά έκανα uninstall το OneDrive μιας και αυτό μου έκανε ζημια συν ότι είχε φάκελο documents μέσα στον φάκελο του onedrive και εκεί γινόταν η ζημιά .

Πήραν όλα πόδι και το game παίζει μια χαρα

1 ώρα πριν, Dev1l είπε

Ορίστε και το δικό μου performance, τραγικό θα έλεγα, άντε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν το patch.

Χωρίς τίτλο.jpg

Υποθέτω από τα min.σου ότι το έχεις σε hdd.εαν ναι...πέρασε το σε m2/ssd έχει μεγάλη διαφορά

• Like 1
  • Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Είσαι θεός.

Τελικά έκανα uninstall το OneDrive μιας και αυτό μου έκανε ζημια συν ότι είχε φάκελο documents μέσα στον φάκελο του onedrive και εκεί γινόταν η ζημιά .

Πήραν όλα πόδι και το game παίζει μια χαρα

Υποθέτω από τα min.σου ότι το έχεις σε hdd.εαν ναι...πέρασε το σε m2/ssd έχει μεγάλη διαφορά

Σε m2 είναι, στον 970 evo plus.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Arkin είπε

Horizon Zero Dawn has sold between 200K-500K copies on PC, 35% from PS4 double dippers

https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-has-sold-between-200k-500k-copies-on-pc-35-from-ps4-double-dippers/

το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευχαριστημενη η Σονυ με αυτα τα νουμερα. ωστε να δουμε και αλλα PC ports των παιχνιδιων της στο μελλον.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dev1l είπε

Ορίστε και το δικό μου performance, τραγικό θα έλεγα, άντε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν το patch.

Χωρίς τίτλο.jpg

Νομιζω το minimum ειναι χαμηλο γιατι την ωρα που ξεκιναει το benchmark κανει ενα shutter και πεφτουν καπου εκει τα frames

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Νομιζω το minimum ειναι χαμηλο γιατι την ωρα που ξεκιναει το benchmark κανει ενα shutter και πεφτουν καπου εκει τα frames

Stutter σε εμένα κάνει ανα 4-5 seconds την ώρα που τρέχει το benchmark. In-game μια χαρά παει μέχρι στιγμής με εξαιρεση 3 craches οταν το εγκατέστησα και το έτρεξα πρώτη φορά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tantalord είπε

Stutter σε εμένα κάνει ανα 4-5 seconds την ώρα που τρέχει το benchmark. In-game μια χαρά παει μέχρι στιγμής με εξαιρεση 3 craches οταν το εγκατέστησα και το έτρεξα πρώτη φορά.

Σημερα κανει και μενα  συνεχόμενα shutter στο benchmark...χθες ηταν μια χαρα.

In game κανενα προβλημα. Δεν ξερω ομως γιατι το δοκιμασα σημερα εχοντας ενα προγραμμα ανοιχτο που εκτυπωνω στο 3d print και δεν μπορω να το κλεισω γιατι εκτυπωνω

Χθες δεν ειχα κανενα αλλο προγραμμα να τρεχει. Τουλαχιστον ingame ειναι μια χαρα. 

Εκτος απο κατι details που σαν να αναβοσβηνουν καμια φορα. Πχ δεντρα 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Balantakos είπε

i5 750 φιλε μου, ναι μπορει να πιασει 30αρι και πανω σε πολλα παιχνιδια.

Το οτι το port ειναι αθλιο φταιει...(ασχετα αν ειναι καλο το παιχνιδι η οχι).

Χα! Και νόμιζα πως είμαι ο μόνος :D

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Horizon Zero Dawn has sold between 200K-500K copies on PC, 35% from PS4 double dippers

https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-has-sold-between-200k-500k-copies-on-pc-35-from-ps4-double-dippers/

+ σπασμένο την πρώτη μέρα.. Μιλάμε παίζει τρελό ρόλο το DRM.. #not

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα καποιος που ανεφερε οτι βαζει χ16 aliasing στο nvidia panel. Αυτος ηταν ο λογος που μου εδειχνε bugarismena αντικείμενα η τα μαλια των χαρακτήρων  κτλπ. Μολις το γυρισα default ειναι τελειο.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ειδα καποιος που ανεφερε οτι βαζει χ16 aliasing στο nvidia panel. Αυτος ηταν ο λογος που μου εδειχνε bugarismena αντικείμενα η τα μαλια των χαρακτήρων  κτλπ. Μολις το γυρισα default ειναι τελειο.

Aliasing ή anisotropic filtering; Δεν είναι το ίδιο. Για το δεύτερο λέγανε εδώ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Υπάρχει ήδη το συγκεκριμένο βίντεο ανεβασμένο εδώ από τον @Arkin

Ναι έχεις δίκιο!

Δεν το πρόσεξα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...