Προς το περιεχόμενο

Horizon Zero Dawn Complete Edition [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Γιατί όλοι λένε ότι δεν έχει βγάλει drivers η nvidia?

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/death-stranding-game-ready-driver/

Game Ready For Horizon Zero Dawn: Complete Edition

Our new Game Ready Driver also includes support for Horizon Zero Dawn: Complete Edition, the PC release of the critically acclaimed previously-PS4-exclusive open world action-adventure game, which launches August 7th on Steam and the Epic Game Store.

27 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Αυτό ακριβώς. Οι drivers υπάρχουν εδώ και ένα μήνα ήδη.

Δεν ειχα προσεξει καλα τα release highlights νομιζα οτι ειναι κυριως για το Death Stranding (το οποιο παρεμπιπτοντως δουλευε αψογα απο day 1) και δεν βλεπεις κιολας tbh καθε μερα ενα driver να βγαινει ενα μηνα πριν την κυκλοφορια του παιχνδιου και να ειναι και "optimized" κιολας..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
  • Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Και αυτό δεν είναι (τόσο) σωστό. Δες το θέμα εδώ με το Death Stranding ή στα forum του Steam να δεις τι γίνεται. Εγώ π.χ έχω το πολύ σπαστικό bug με το double input που μετά από ένα μήνα ακόμη να το διορθώσουν. Σίγουρα πάντως είναι playable σε σχέση με το HZD που έχει crashes, freezes, κ.τ.λ.

Ε εντάξει το double input είναι πταίσμα μπροστά στα θέματα του HZD..

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Αρκετοι λενε οτι με αυτους τους drivers( 451.98) δεν εχουν crashes,artifacts κτλ

https://developer.nvidia.com/vulkan-driver

Τους εχει δοκιμασει κανεις?

Θα τους  βαλω  πιο μετα  να  δω  τι performance δινουν 

παρ  ολα  αυτα  με  451,48  kai 451,85  που δοκιμασα ..  κανενα  crash .

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Καλά κρασιά. Μόλις πέσει στο 15άρι (βασικά και παρακάτω γιατί έχει λιγότερα πράγματα από το ps4) και αν θα το αγοράσω.

Γραψε λιγες φορες ακομα οτι περιμενεις το παιχνιδι να πεσει στα 10ευρω για να το αγορασεις.

Ειμαι σιγουρος οτι ενδιαφερει παρα πολυ τους υπολοιπους που εχουν ηδη αγορασει το παιχνιδι ή σκεφτονται να το αγορασουν ή και αυτους που εχουν διαφορα θεματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Γραψε λιγες φορες ακομα οτι περιμενεις το παιχνιδι να πεσει στα 10ευρω για να το αγορασεις.

Ειμαι σιγουρος οτι ενδιαφερει παρα πολυ τους υπολοιπους που εχουν ηδη αγορασει το παιχνιδι ή σκεφτονται να το αγορασουν ή και αυτους που εχουν διαφορα θεματα.

αντε να παει 25 αρι μεχρι χριστουγεννα..  πιο κατω  ζορικα

Δημοσ.

Άντε πάλι με τον wannabe moderator :P Aπαγορεύεται από τους κανόνες του forum να το γράψω; Δηλαδή πρέπει να ξέρω τι ενδιαφέρει τον καθένα και να λέω μόνο αυτά; Από την στιγμή που δεν είναι off-topic και δεν επιτίθεμαι προσωπικά σε κάποιον έχω κάθε δικαίωμα να γράψω ότι θέλω. Σωστά @Thresh ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Άντε πάλι με τον wannabe moderator :P Aπαγορεύεται από τους κανόνες του forum να το γράψω; Δηλαδή πρέπει να ξέρω τι ενδιαφέρει τον καθένα και να λέω μόνο αυτά; Από την στιγμή που δεν είναι off-topic και δεν επιτίθεμαι προσωπικά σε κάποιον έχω κάθε δικαίωμα να γράψω ότι θέλω. Σωστά @Thresh ;

Εχεις μπει στο θεμα αυτο και εχεις γραψει 4-5φορες οτι το παιχνιδι δεν θα το παρεις day one και θα περιμενεις να πεσει στα 10-15ευρω γιατι ειναι ακριβο.

Τους υπολοιπους που ειναι στο θεμα αυτο(ειδικα αν αντιμετωπιζουν τεχνικα θεματα),τι τους ενδιαφερει και για ποιο λογο καθε 3 και λιγο πρεπει να το επαναλαβεις? 

Προφανως και πολλοι αλλοι(οπως σε ολα τα παιχνιδια)θα περιμενουν για να πεσει η τιμη του,γιαυτο και δεν συμμετεχουν καθολου στο θεμα μεχρι να το αγορασουν.

Τελος ποσες φορες πρεπει να γραφτει οτι το να εκφραζει καποιος ενα  παραπονο , δεν τον κανει wannabe moderator?Ελεος δηλαδη.

Δημοσ.

Εχεις μπει στο θεμα αυτο και εχεις γραψει 4-5φορες οτι το παιχνιδι δεν θα το παρεις day one και θα περιμενεις να πεσει στα 10-15ευρω γιατι ειναι ακριβο.

Τους υπολοιπους που ειναι στο θεμα αυτο(ειδικα αν αντιμετωπιζουν τεχνικα θεματα),τι τους ενδιαφερει και για ποιο λογο καθε 3 και λιγο πρεπει να το επαναλαβεις? 

Προφανως και πολλοι αλλοι(οπως σε ολα τα παιχνιδια)θα περιμενουν για να πεσει η τιμη του,γιαυτο και δεν συμμετεχουν καθολου στο θεμα μεχρι να το αγορασουν.

Τελος ποσες φορες πρεπει να γραφτει οτι το να εκφραζει καποιος ενα  παραπονο , δεν τον κανει wannabe moderator?Ελεος δηλαδη.

Βασικά το παλικάρι, μέσα από το σχόλιό του, ανέβασε και αυτή την είδηση που είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρει πολλούς υποψήφιους αγοραστές:

https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-pc-no-snow-deformation-ps4-aloy-hair-bug/

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Βασικά το παλικάρι, μέσα από το σχόλιό του, ανέβασε και αυτή την είδηση που είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρει πολλούς υποψήφιους αγοραστές:

https://www.dsogaming.com/news/horizon-zero-dawn-pc-no-snow-deformation-ps4-aloy-hair-bug/

Αυτο ειναι οντως κατι πολυ χρησιμο και ουσιωδες.

27 λεπτά πριν, xrit86 είπε

αντε να παει 25 αρι μεχρι χριστουγεννα..  πιο κατω  ζορικα

Καπου τοσο περιμενω να πεσει(ελπιζω μεχρι τοτε να εχει διορθωθει αρκετα)και εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο ειναι οντως κατι πολυ χρησιμο και ουσιωδες.

Δεν ξέρω αν είναι ειρωνικό το σχόλιό σου, πάντως ναι είναι χρησιμή πληροφορία. Μας πλάσαραν ένα game γεματό στα bugs, στα crashes και στα freezes. Θέλω να το αγοράσω και κάθε μέρα ακούω για καινούρια προβλήματα. Σήμερα έμαθα και αυτό που ανέβασε το παιδί πιο πάνω. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει είναι άλλο θέμα, πάντως να ξέρεις ότι ενδιαφέρει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές. Πέρνα μια βόλτα από το forum του steam να δεις τι γίνεται.

Ήδη η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση ότι ξέρει για τα προβλήματα και ότι δουλεύει πάνω σε fix οπότε είμαι λίγο αισιόδοξος.

Επεξ/σία από maniacos93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Δεν ξέρω αν είναι ειρωνικό το σχόλιό σου, πάντως ναι είναι χρησιμή πληροφορία. Μας πλάσαραν ένα game γεματό στα bugs, στα crashes και στα freezes. Θέλω να το αγοράσω και κάθε μέρα ακούω για καινούρια προβλήματα. Σήμερα έμαθα και αυτό που ανέβασε το παιδί πιο πάνω. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει είναι άλλο θέμα, πάντως να ξέρεις ότι ενδιαφέρει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές. Πέρνα μια βόλτα από το forum του steam να δεις τι γίνεται.

Ήδη η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση ότι ξέρει για τα προβλήματα και ότι δουλεύει πάνω σε fix οπότε είμαι λίγο αισιόδοξος.

Προφανωως και δεν ειναι ειρωνικο το σχολιο μου. 

2σελιδες πιο πισω ανεφερα οτι μεχρι και η ιδια η Guerilla ασχολειται πλεον με το παιχνιδι λογω των διαφορων θεματων,και το παιχνιδι θελω να το αγορασω και στο pc(παρολο που το εχω παιξει ηδη). Εσυ λες να μην με ενδιαφερουν τα οποια θεματα του παιχνιδιου?

17 ώρες πριν, Fulgore είπε

Horizon Zero Dawn's PC "technical issues" are Guerrilla's "highest priority" right now

https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-09-horizon-zero-dawns-pc-technical-issues-are-guerrillas-highest-priority-right-now

Και επειδη ακριβως το παιχνιδι αυτο εχει θεματα(ο ενας συμφορουμιτης πιο πισω το εκανε και refund),εκανα και το σχετικο σχολιο στον συμφορουμιτη πιο πισω.

Οταν ο αλλος καλη ωρα εχει παρει το παιχνιδι και εχει θεματα και μπαινει εδω για να δει τι να κανει,σιγουρα δεν τον βοηθαει να διαβαζει σχολια για το ποσο ακριβο ειναι ή δεν ειναι το παιχνιδι και σε τι τιμη θα το αγορασει ο καθενας.

Το παιχνιδι κυκλοφορησε.Οποιος θελει το αγοραζει τωρα,οποιος θελει περιμενει. Οτι ισχυει με ολες τις κυκλοφοριες των παιχνιδιων στο pc(και οχι μονο).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Εγώ πάντως το άφησα στο PS4 μόλις έμαθα ότι θα βγει για PC.. Αλλά από ότι βλέπω χειρότερο performance θα έχω στο PC.. 🤣

Καλα χειροτερο performance ακομα και τωρα δεν εχεις στο pc.

Μονο και μονο τα 60fps+γρηγοροτερο loading,κανουν την διαφορα,χωρις καν να αναφερω για υποστηριξη μεγαλυτερων αναλυσεων,mouse and keyboard και παει λεγοντας.

Ειπαμε το port του παιχνιδιου θελει δουλεια και υπαρχουν θεματα,αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...