ROG-X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Aν και το εχω παρει μαζι με το PRO, δεν θα το παιξω αλλα θα περιμενω του pc. Ετσι και αλλιως εχω τοσα να τελειωσω στο Playstation 4. Mολις ακουσα τις πρώτες φήμες το έβαλα στο συρτάρι και τελικα επιβεβαιώθηκαν. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από ROG-X
ektelion Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Τερμάτισα πρόσφατα το παιχνίδι και είπα να ετοιμάσω μια παρουσίαση για την εμπειρία μου με αυτό: 12
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Και εγω ειχα παρει στο ps4 την special εκδοση αλλα δεν ειχα χρονο να το παιξω και το στειλα πριν χασω τα λεφτα του,μου βγηκε σε καλο γιατι θα το παιξω τωρα σε 60αρι.
ilos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ektelion είπε Τερμάτισα πρόσφατα το παιχνίδι και είπα να ετοιμάσω μια παρουσίαση για την εμπειρία μου με αυτό: ektelion's not so retro reviews 😁 Και μιας και πιάσαμε το πλεμπστέϊσιον, περιμένω τώρα χορταστικό LGBT+ review για Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από ilos
ektelion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, ilos είπε Και μιας και πιάσαμε το πλεμπστέϊσιον, περιμένω τώρα χορταστικό LGBT+ review για Όπως είπα και στο group μου στο Facebook, σε δέκα χρονάκια αυτό. Μη χαλάμε και τις παραδόσεις 😁 1
Anuminas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ποια ημερομηνία θα κυκλοφορήσει; δεν ανακοινώθηκε ακόμη κάτι;
firepc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Anuminas είπε Ποια ημερομηνία θα κυκλοφορήσει; δεν ανακοινώθηκε ακόμη κάτι; τπτ εδω και 4 μηνες
D.Luffy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7 Αυγούστου το Horizon με unlocked framerates, ultra wide support, benchmarking καθώς και άλλα PC features. Άνοιξε και η προπαραγγελία στο Steam. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από D.Luffy 5
Arkin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 FOV 120 μαζι με Ultrawide θα ειναι μαγικη εμπειρια. Σιγουρα θα ειναι πολυ ανωτερο απο την εκδοση στις κονσολες. 2
D.Luffy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Arkin είπε FOV 120 μαζι με Ultrawide θα ειναι μαγικη εμπειρια. Σιγουρα θα ειναι πολυ ανωτερο απο την εκδοση στις κονσολες. Και μόνο που έχει ξεκλείδωτο frame rate είναι ανώτερο. Πληροφοριακά μόνο στο PS4 κυκλοφόρησε μιας και το IP ανοίκει στη Sony. Δεν είναι δηλαδή σαν το Death Stranding που απλά ήταν timed exclusive τρίτης εταιρίας. Νομίζω θα είναι ο πρώτος καθαρόαιμος Sony 1st party τίτλος στο PC. Στην εισαγωγή του YT video γράφει "Sony Interactive Studios". Δεν εμπλέκεται 3ος publisher. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από D.Luffy
Arkin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Και μόνο που έχει ξεκλείδωτο frame rate είναι ανώτερο. Πληροφοριακά μόνο στο PS4 κυκλοφόρησε μιας και το IP ανοίκει στη Sony. Δεν είναι δηλαδή σαν το Death Stranding που απλά ήταν timed exclusive τρίτης εταιρίας. Νομίζω θα είναι ο πρώτος καθαρόαιμος Sony 1st party τίτλος στο PC. Στην εισαγωγή του YT video γράφει "Sony Interactive Studios". Δεν εμπλέκεται 3ος publisher. Ναι το γνωριζω εννοουσα ps4/ps4 pro. Οντως πρεπει να ειναι το πρωτο παιχνιδι απο Sony στον υπολογιστη μιας και τα crash/spyro πηρε τα δικαιωματα η activision τα beyong two souls/heavy rain/detroit become human αποφασισε απο μονη της η quantic dreams να τα κυκλοφορησει αν και ειναι και ανεξαρτητη εταιρια στην παραγωγη παιχνιδιων για PS δεν εχει αμεση συνδεση με first party που ειναι η Guerrilla του Horizon. Μακαρι να παει καλα και να δουμε και αλλα first party exclusives στον υπολογιστη. Δεν με χαλαει καθολου για το αν ερχονται 2-3 χρονια μετα αρκει να ειναι πολυ καλύτερη εκδοση οπως στο Horizon και οχι ατοφιο port με τα οποια θεματα που εχει το detroit. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από Arkin
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Και μόνο που έχει ξεκλείδωτο frame rate είναι ανώτερο. Πληροφοριακά μόνο στο PS4 κυκλοφόρησε μιας και το IP ανοίκει στη Sony. Δεν είναι δηλαδή σαν το Death Stranding που απλά ήταν timed exclusive τρίτης εταιρίας. Νομίζω θα είναι ο πρώτος καθαρόαιμος Sony 1st party τίτλος στο PC. Στην εισαγωγή του YT video γράφει "Sony Interactive Studios". Δεν εμπλέκεται 3ος publisher. Καιρός να βγάλουν και τα υπόλοιπα, ειδικά κάτι φάση BB που έτρεχε κάκιστα. Δυστυχώς όμως και αυτό και το Death Stranding είναι πάλι exclusive...still καλύτερα από το τίποτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Specs Horizon Zero Dawn Official PC Requirements MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bits Processor: Intel Core [email protected] or AMD FX [email protected] Memory: 8 GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB) DirectX: Version 12 Storage: 100 GB available space RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bits Processor: Intel Core [email protected] or Ryzen 5 [email protected] Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB) DirectX: Version 12 Storage: 100 GB available space https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition 1
panagiotis54 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 ελα δεν το περιμενα να εχει τοσο χαμηλα requirements!
iazriel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα ποτέ, άνετα top 5. Θα το ξαναχαρώ και στο PC με τα extra καλούδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα