Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Ποιος αλλος χαιρεται που δεν εχει google services? Χρησιμοποιω cracked apps απο το mobilism κατα 90% και δεν με νοιαζει καν να εχω το gmail και το keep, maps κτλ στο κινητο, εχω TickTick, Aqua mail, HERE maps, κτλ.
andreas314p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Ποιος αλλος χαιρεται που δεν εχει google services? Χρησιμοποιω cracked apps απο το mobilism κατα 90% και δεν με νοιαζει καν να εχω το gmail και το keep, maps κτλ στο κινητο, εχω TickTick, Aqua mail, HERE maps, κτλ. Το θέμα είναι τα ποσοστά και η ψυχολογία! Πόσοι μπορεί να είναι σαν εσένα? Δώσε ένα ποσοστό! Μάθε τώρα στον γέρο γάιδαρο καινούρια περπατησιά! Τους τσάκισε ο Τραμπ! Ή Ρότσιλντ ή apple ή βάλε όποιον θες !
Rizogalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα είναι όπλο δεν το συζητάμε. Μεγάλη απώλεια ή Google. Θα είναι το μόνο σημείο που ίσως δεχτεί μπουλινγκ το κινητό Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Rizogalos
AtiX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Rizogalos είπε Θα είναι όπλο δεν το συζητάμε. Μεγάλη απώλεια ή Google. Θα είναι το μόνο σημείο που ίσως δεχτεί μπόουλινγκ το κινητό - Μαμά... μαμά τα κινιτάκια μου κάνουν πουλινγκ!!! - Ποιά μωρό μου??? - Να, το κακομαθημένο 11 pro με το μικρό του αδελφάκι το XR... - Μην δίνεις σημασία καρδούλα μου, αυτά είναι χειρότερα από εσένα... - Ναι μαμά μου αλλά και το S20 έχει κάνει κόμμα με το MI10 και στα διαλείμματα δεν με παίζουν... - Γιατί μωράκι μου??? - Βλέπεις αυτά κάνουν παρέα με την Google και έμαθα ότι τους είπε ότι επειδή είμαι μαρτυριάρης να μην μου μιλάνε... - Μην ανησυχείς παιδάκι μου, εσύ και μόνο σου θα βγεις το καλύτερο... κάτσε να πάρω τηλέφωνο την συγχωριανή μου, να μαζέψει το MI της και θα σου πω τι εχει να γίνει... - Και αν δεν το κάνει??? - Την κυρία την ξέρω από τότε που δεν είχε δεύτερο βρακί να φορέσει και έκανε ότι η Αμερικάνα, έτσι έγινε γνωστή στο χωρίο... Τώρα που κατέβηκε στην πόλη κάνει ότι δεν μας γνωρίζει, αλλά έχω ράμματα για την γούνα της!!! - Ευχαριστώ μαμά, νιώθω καλύτερα!!! Είσαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από AtiX
Rizogalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 47 λεπτά πριν, AtiX είπε - Μαμά... μαμά τα κινιτάκια μου κάνουν πουλινγκ!!! - Ποιά μωρό μου??? - Να, το κακομαθημένο 11 pro με το μικρό του αδελφάκι το XR... - Μην δίνεις σημασία καρδούλα μου, αυτά είναι χειρότερα από εσένα... - Ναι μαμά μου αλλά και το S20 έχει κάνει κόμμα με το MI10 και στα διαλείμματα δεν με παίζουν... - Γιατί μωράκι μου??? - Βλέπεις αυτά κάνουν παρέα με την Google και έμαθα ότι τους είπε ότι επειδή είμαι μαρτυριάρης να μην μου μιλάνε... - Μην ανησυχείς παιδάκι μου, εσύ και μόνο σου θα βγεις το καλύτερο... κάτσε να πάρω τηλέφωνο την συγχωριανή μου, να μαζέψει το MI της και θα σου πω τι εχει να γίνει... - Και αν δεν το κάνει??? - Την κυρία την ξέρω από τότε που δεν είχε δεύτερο βρακί να φορέσει και έκανε ότι η Αμερικάνα, έτσι έγινε γνωστή στο χωρίο... Τώρα που κατέβηκε στην πόλη κάνει ότι δεν μας γνωρίζει, αλλά έχω ράμματα για την γούνα της!!! - Ευχαριστώ μαμά, νιώθω καλύτερα!!! Είσαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο... Έχεις τρέλα μόνο που το σκέφτηκες όλο αυτό χαχαχαχα. Έκλαψα να ξέρεις 1
pasti_regga Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Έχω ακόμα το LG G4 μου και για αυτό θα θεωρήσω τον εαυτό μου αμερόληπτο κριτή. Γιατί τέτοια τρέλα με τα HUAWEΙ μερικοί εδώ μέσα; Στα ίδια λεφτά που παίρνεις ένα S20 ή ένα Iphone 11 θα πάτε να πάρετε αυτό; Δεν έχει ούτε καλύτερα speccs ούτε camera, και ας βαράτε τον κώλο σας κάτω στα τεστ η ποιότητα της κάμερας είναι ανάλογη με άλλες πιο αξιόπιστες μάρκες και μερικές φορές χάνει από φθηνότερα μοντέλα. Οπότε τι σας αρέσει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα;
baiosss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, pasti_regga είπε Έχω ακόμα το LG G4 μου και για αυτό θα θεωρήσω τον εαυτό μου αμερόληπτο κριτή. Γιατί τέτοια τρέλα με τα HUAWEΙ μερικοί εδώ μέσα; Στα ίδια λεφτά που παίρνεις ένα S20 ή ένα Iphone 11 θα πάτε να πάρετε αυτό; Δεν έχει ούτε καλύτερα speccs ούτε camera, και ας βαράτε τον κώλο σας κάτω στα τεστ η ποιότητα της κάμερας είναι ανάλογη με άλλες πιο αξιόπιστες μάρκες και μερικές φορές χάνει από φθηνότερα μοντέλα. Οπότε τι σας αρέσει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα; Αρέσουν οι κάμερες της Huawei. Το πόπολο θέλει παστέλ, πλαστικά και ψεύτικα χρώματα. Αφού θα είναι το καλύτερο στο Dxomark, ότι και να λες εσύ, λίγη σημασία έχει.
hellghan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Στις 11/3/2020 στις 2:27 ΜΜ, pasti_regga είπε Έχω ακόμα το LG G4 μου και για αυτό θα θεωρήσω τον εαυτό μου αμερόληπτο κριτή. Γιατί τέτοια τρέλα με τα HUAWEΙ μερικοί εδώ μέσα; Στα ίδια λεφτά που παίρνεις ένα S20 ή ένα Iphone 11 θα πάτε να πάρετε αυτό; Δεν έχει ούτε καλύτερα speccs ούτε camera, και ας βαράτε τον κώλο σας κάτω στα τεστ η ποιότητα της κάμερας είναι ανάλογη με άλλες πιο αξιόπιστες μάρκες και μερικές φορές χάνει από φθηνότερα μοντέλα. Οπότε τι σας αρέσει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα; θες να μας δωσεις καλυτερα επιχειρηματα; επισης το κινητο δεν ειναι μονο η καμερα. εχει και αλλα πραγματα πανω. η huawei παει να γινει apple σιγα σιγα και αυτο μας βολευει και εμας. τι εννοεις δεν εχει specs και καμερα; xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα