deesnider Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλαράκια, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό που λέω στον τίτλο; Το potplayer χρησιμοποιώ ως default media player και ένα συγκεκριμένο avi, παίζει μόνο με εικόνα, χωρίς καθόλου ήχο, ενώ στο vlc που το δοκίμασα ο ήχος παίζει κανονικά. Τα στοιχεία από το media info είναι αυτά: Spoiler General Complete name : Nobody's Fool.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave Format profile : OpenDML File size : 1.50 GiB Duration : 1 h 50 min Overall bit rate : 1 952 kb/s Writing application : DigiArty AV Encoder Core Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : Simple@L1 Format settings, BVOP : No Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (H.263) Codec ID : DX50 Codec ID/Hint : DivX 5 Duration : 1 h 50 min Bit rate : 1 499 kb/s Width : 720 pixels Height : 404 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 25.000 FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.206 Stream size : 1.15 GiB (77%) Writing library : DigiArty AV Encoder Core Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Commercial name : Dolby Digital Codec ID : 2000 Duration : 236 ms Source duration : 1 h 50 min Bit rate mode : Constant Bit rate : 448 kb/s Channel(s) : 2 channels Channel(s)_Original : 6 channels ChannelLayout_Original : L R C LFE Ls Rs Sampling rate : 48.0 kHz Frame rate : 31.250 FPS (1536 SPF) Bit depth : 16 bits Compression mode : Lossy Stream size : 353 MiB (23%) Alignment : Split across interleaves Interleave, duration : 500 ms (12.50 video frames) Interleave, preload duration : 500 ms Service kind : Complete Main Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από deesnider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Θα έλεγα να φορτώσεις το avi στο avidemux2. Εκεί επέλεξε στη μορφή εξόδου το avi, στις ρυθμίσεις εξόδου επέλεξε avi αντί για auto και ξανά σώσε σε νέο αρχείο. Σε 2-3 λεπτά θα έχεις το νέο avi και δοκίμασε να δεις αν αυτό παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, micos000 είπε Θα έλεγα να φορτώσεις το avi στο avidemux2. Εκεί επέλεξε στη μορφή εξόδου το avi, στις ρυθμίσεις εξόδου επέλεξε avi αντί για auto και ξανά σώσε σε νέο αρχείο. Σε 2-3 λεπτά θα έχεις το νέο avi και δοκίμασε να δεις αν αυτό παίζει. Χίλια ευχαριστώ! Αποτελεσματικός στις προτάσεις σου, όπως πάντα: Δούλεψε μια χαρά! Το νέο avi παίζει με ήχο κανονικότατα. Καθαρά από περιέργεια, μπορείς να φανταστείς το λόγο για τον οποίο το αρχικό avi, δεν έπαιζε με ήχο στο pot και έπαιζε στο vlc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά ήταν να μαντέψω θα έλεγα ότι μπορεί να φταίει αυτό. Γενικά το opendml profile έχω προσέξει ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αναπαραγωγή των avi, ιδίως σε ατόνομες συσκευές αναπαραγωγής όπως οι players των smart tv. Γι' αυτό και πρότεινα να ξαναγίνει avi αλλά να αλλάξεις το profile σε AVI στις ρυθμίσεις εξόδου. Επίσης αυτό το πρόγραμμα που έκανε το avi (digiarty av encoder core) δεν το ξέρω και προτιμώ να γίνει το avi με κάποιο ποιο συμβατό πρόγραμμα. Spoiler [OFF TOPIC] btw, ο τίτλος του avi μου θύμισε ένα παλιό και αγαπημένο μου τραγούδι που το ξανάκουσα χάρη σε 'σένα. Απολαύστε... [/OFF TOPIC] Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Απόκρυψη περιεχομένων btw, ο τίτλος του avi μου θύμισε ένα παλιό και αγαπημένο μου τραγούδι που το ξανάκουσα χάρη σε 'σένα. Απολαύστε... Αν έδινα σημασία σε ζητήματα τού τύπου «Μεγαλώνουμε...» και τα σχετικά, θα είχα πέσει σε μελαγχολία: Οι Cinderella είναι πλέον ...παλιοί!!! Spoiler ...από την άλλη, οι Rolling Stones συνεχίζουν τα world tours, οπότε δε θα ανησυχούσα: Ο χρόνος έχει παγώσει! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από deesnider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα