Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Kostasallinone said:

Μα εφόσον δεν μπορείς να παρέχεις 24 γιατί να πω στα 50? Εδώ τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς την εταιρία.

Γιατί είναι extra επενδύσεις το VDSL που χρειάζονται μεγαλύτερο πάγιο για να γίνει απόσβεση.

4 minutes ago, Kostasallinone said:

Από την άλλη θα περιμένω μέχρι να κάνεις ως εταιρία δωρεάν αναβάθμιση γιατί πλέον τα 24 θα είναι πολύ λίγα και απαρχαιωμένες οι εγκαταστάσεις σου. Το έχουμε δει στο παρελθόν με απανωτές αναβαθμίσεις ταχύτητας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Θα το κάνει σε κάποια φάση υποθέτω όταν το 50αρι πέσει αρκετά χαμηλά (πάγιο).

Δημοσ.

Ούτε και ο ίδιος δεν ξέρει τι βλακείες λέει...

Ρε πάτε καλά;;; π.χ. στην επαρχία fhd δεν υπάρχει τζάμπα έχουμε τους αποκωδικοποιητες... 580ι βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτοί θέλουν με ξένα κόλλυβα να κάνουν μνημόσυνο , αφού έχουν μαζέψει του κόσμου το χρήμα φοβούνται να κάνουν επενδύσεις ? και κρατάνε τα πάγια ψηλά , βελτιώστε το προιόν σας τις υποδομές σας και μετά πούλα το παγιο σου και θα κάνεις απόσβεση

για τα ταχυδρομεία τίποτα ?

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mistirios είπε

Για το διάστημα και αυτοί μαύρα μεσάνυχτα έχουν (δουλεύω σε εταιρεία του τομέα)...

Παθών και εγώ στο παρελθόν... Τα μάζεψα και έφυγα έξω.

Πιο διαστήμα παιδιά.... Την ΕΛΔΟ που ο Κριμιζης τα βρόντηξε και έφυγε και μετά διαλύθηκε ή την καινούργια ΕΛΔΕ. Αστεία πράγματα. Τουλάχιστον ο Δαγκλής που μπήκε τώρα ξέρει την ελληνική πραγματικότητα δεν πετάει στα σύννεφα.

Δεν κοιτάνε εκεί να πάρουμε καμία γεωεπιστροφη esa να φάει λίγο ψωμάκι ο κόσμος... 

Δημοσ.

Παιδιά πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση.
Έχουμε πραγματικά βαρεθεί να ακούμε όμως τα ίδια πράγματα από τους ιθύνοντες.
Δεν υπάρχει ζήτηση; Κυνηγάω στο γραφείο (περιοχή Βούλα) συνεχώς τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και όσο και να τα σκάσω παίρνω κυριολεκτικά τα π@π@ρια των παρόχων ως απάντηση.
Για καθαρή οπτική FTTH ούτε λόγος, παρόλο που έχουν σκάψει 2-3 φορές το δρόμο και τα καλώδια περνάνε από μπροστά!
Εμπορικά ψέματα των τελευταίων χρόνων για Fiberspeed έως 200Mbps που βασίζεται σε vectoring όπως αναφέρετε και στην πράξη πιάνει 65Mbps Download και 17Mpbs Upload!!! Και το χειρότερο είναι ότι επειδή χρειάζομαι το Upload το κρατάω και όσο και αν τους έχω κράξει στην Cosmote και τους λέω θα κάνω downgrade σε 100 γιατί δεν έχει νόημα, μου λένε κάντε και θα πάει το upload στα 10!!!
Έλεος ρε παιδιά, έλεος νισάφι πια τόσα χρόνια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ThReSh είπε

Παντού όπου κι αν πληρώνεις ADSL2+ (aka έως 24Mbps) τέτοιες καταστάσεις υπάρχει αρκετή πιθανότητα να συναντήσεις.

Καλά εδώ στο Ακριτικό Σκαραμαγκά Πληρώνω 50VDSL και έχω 20 down 1.2 up

γιατί δεν μας έβαλαν τις νέες καμπίνες ποτέ (ανήκουμε Χαϊδάρι)... 50ΜΑΧ λόγο σάπιο  mini-dslam

Επεξ/σία από BadIronTree
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Innersense είπε

Εμπορικά ψέματα των τελευταίων χρόνων για Fiberspeed έως 200Mbps που βασίζεται σε vectoring όπως αναφέρετε και στην πράξη πιάνει 65Mbps Download και 17Mpbs Upload!!!

Άκου τι παίζει. Όλοι έχουν επενδύσει σε FTTC δλδ η οπτική φτάνει μέχρι το καφάο σου. Από εκεί και πέρα από το καφάο μέχρι το σπίτι, με το υπάρχων δίκτυο χαλκού δεν μπορείς να αγγίξεις καν 100. Ιδανικά να φλερτάρεις 100, εμπορικά πρακτικά πας 75. Άρα οτιδήποτε στην υπάρχουσα γραμμή σου πάει μέχρι 75 με vectoring. Τα 100+ χωρίς FTTH τα πιάσανε και τα πουλήσαν έξυπνα οι εταιρίες εκτός Ελλάδας (π.χ. Virgin Media uk) με υβριδικό δίκτυο. Πήγαν fibre μέχρι το καφάο (FTTC) και μετά ωραία και φτηνά coaxial cable ... και δίνουν 100 και 200 εύκολα και απλά στο κόσμο. Και έτσι έγινε πάγια ανάγκη οι υψηλές ταχύτητες. Δεν ξεκίνησε κανένας σε καμιά χώρα να δίνει μαζικά FTTH χωρίς να είναι ώριμη η αγορά. Δεν συμφέρει απλά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, BadIronTree said:

Καλά εδώ στο Ακριτικό Σκαραμαγκά Πληρώνω 50VDSL και έχω 20 down 1.2 up

γιατί δεν μας έβαλαν τις νέες καμπίνες ποτέ (ανήκουμε Χαϊδάρι)... 50ΜΑΧ λόγο σάπιο  mini-dslam

Ουσιαστικά η υλοποίηση του VDSL σου είναι σαν ADSL, δλδ από το Α/Κ. Μεγάλος λάθος των παρόχων να προσφέρουν υπηρεσίες VDSL μέσω αυτής της υλοποίησης.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Ουσιαστικά η υλοποίηση του VDSL σου είναι σαν ADSL, δλδ από το Α/Κ. Μεγάλος λάθος των παρόχων να προσφέρουν υπηρεσίες VDSL μέσω αυτής της υλοποίησης.

Ναι έχουν ένα κουτί κάτω από την γέφυρα του Σχιστού και δίνει "VDSL" σε όλα τα σάπια Καφάο στην Άνω και κάτω ΑΦΑΙΑ.

Το μαγαζί μου που είναι διπλά ακριβός έχω 48 :(

Στο Ξενοδοχείο δίπλα μας έβαλαν οπτική μέχρι μέσα και μου είπε ο τεχνικός, κανε ότι δεν με βλέπεις... 😕

Επεξ/σία από BadIronTree
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ThReSh είπε

Γιατί λάθος; Τόσα χρόνια πολλές δεκάδες χιλιάδες που είναι στο χιλιόμετρο απολαμβάνουν 30αρες και 50αρες με αυτό τον τρόπο. Ναι, δεν τους καλύπτει όλους αλλά ήταν μια λύση γρήγορη και εύκολη που κάλυπτε πολλούς. Σωστά έγινε. Οι υπόλοιποι περιμένουν η έχουν δίκτυο FTTC. 

Επεξ/σία από kifinas
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, kifinas said:

Γιατί λάθος; Τόσα χρόνια πολλές δεκάδες χιλιάδες που είναι στο χιλιόμετρο απολαμβάνουν 30αρες και 50αρες με αυτό τον τρόπο. Ναι, δεν τους καλύπτει όλους αλλά ήταν μια λύση γρήγορη και εύκολη που κάλυπτε πολλούς. Σωστά έγινε. Οι υπόλοιποι περιμένουν η έχουν δίκτυο FTTC. 

Γιατί πιστεύω ότι είναι περισσότερες οι περιπτώσεις που δεν παίζει όπως πρέπει καθώς κι αυξημένος κίνδυνος για πτώση συγχρονισμού μετά από μερικά χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχει ουσιαστικά δυσφήμιση στο προϊόν.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως διαφωνούν οι δεκάδες χιλιάδες που έχουν, απολαμβάνουν για την ακρίβεια, εδώ και πολλά χρόνια VDSL από το κέντρο.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του. 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, kifinas said:

Είμαι σίγουρος πως διαφωνούν οι δεκάδες χιλιάδες που έχουν, απολαμβάνουν για την ακρίβεια, εδώ και πολλά χρόνια VDSL από το κέντρο.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του. 

Μπορεί, αλλά από την στιγμή που δεν το "διαφημίζουν" οι συντριπτικά περισσότερες προβληματικές περιπτώσεις της VDSL από Α/Κ που δικαίως γκρινιάζουν (σε σχέση με FTTC), κάνουν δυσφήμιση στο προϊόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...