giodoul Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Πως γινεται ο σχολιασμος ενος θεματος να καταληγει σε "φλεξαρισμα" μερικων,δεν μπορω να το καταλαβω! 1
Argonaute Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 25 λεπτά πριν, giodoul είπε Πως γινεται ο σχολιασμος ενος θεματος να καταληγει σε "φλεξαρισμα" μερικων,δεν μπορω να το καταλαβω! Είσαι παλιός στο φόρουμ και δεν έχεις πιάσει την εσάνς της ειρωνείας.
giodoul Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μπαινω σε ενα θεμα να διαβασω και αν χρειστει να τοποθετηθω.Δε θα καθομαι να κανω ψυχαναλυση πισω απο το πληκτρολογιο στον καθενα, τι εννοει και τι οχι!Και οτι ειμαι τοσο παλιος οπως λες καποια βαρυτητα θα εχει και φυσικα τα λεγομενα μου! 1
skapodis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, umbrella co. είπε Δεν πουλαγαν οσα ηθελαν και εκλεισαν. Καλα εκαναν, οχι σαν κατι ελληνικες εταιρειες οι οποιες μενουν ανοιχτες εχοντας φεσωσει το συμπαν. Δεν με νοιάζει τι λέτε. Forever ZER fan !!!! 😁 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από skapodis
Feregorn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, giodoul είπε Πως γινεται ο σχολιασμος ενος θεματος να καταληγει σε "φλεξαρισμα" μερικων,δεν μπορω να το καταλαβω! 13 ώρες πριν, giodoul είπε Μπαινω σε ενα θεμα να διαβασω και αν χρειστει να τοποθετηθω.Δε θα καθομαι να κανω ψυχαναλυση πισω απο το πληκτρολογιο στον καθενα, τι εννοει και τι οχι!Και οτι ειμαι τοσο παλιος οπως λες καποια βαρυτητα θα εχει και φυσικα τα λεγομενα μου! Όποιος έχει τη μύγα όταν βλέπει πολλά μηδενικά μυγιάζεται, λέμε εδώ στο χωριό μου στο Kensigton Σιγά ρε φίλος μην προσθέτουμε και /s για να τα πιάνουν ούλοι. Αυτό έλειπε, να βάζουν στα stand-up comedy shows και επεξηγηματικούς υπότιτλους....! Εδώ δεν είναι δημόσιο για να έχει κάποια αξία η παλαιότητα, οπότε δεν έχουν καμία βαρύτητα τα λεγόμενα σου ή τα δικά μου... 5 λολ Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Feregorn
giodoul Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, Feregorn είπε Όποιος έχει τη μύγα όταν βλέπει πολλά μηδενικά μυγιάζεται, λέμε εδώ στο χωριό μου στο Kensigton Σιγά ρε φίλος μην προσθέτουμε και /s για να τα πιάνουν ούλοι. Αυτό έλειπε, να βάζουν στα stand-up comedy shows και επεξηγηματικούς υπότιτλους....! Εδώ δεν είναι δημόσιο για να έχει κάποια αξία η παλαιότητα, οπότε δεν έχουν καμία βαρύτητα τα λεγόμενα σου ή τα δικά μου... 5 λολ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Στις 10/3/2020 στις 10:06 ΜΜ, giodoul είπε Αυτα κανει το Brexit.Σαν τα ποντικια θα φυγουν και αλλες εταιρειες, οσον αφορα τα φυσικα καταστηματα τους! ισως ειναι οτι πιο κοντινο στην αληθεια ...χωρις να ξερω βεβαια με σιγουρια τι συνεβει με το καταστημα της xiaomi
butters Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Στις 11/3/2020 στις 12:46 ΠΜ, Feregorn είπε δεν ήξερα τι είναι το wesfield.... Είναι και κατασκευαστής kit cars που λέγεται Westfield https://westfield-sportscars.co.uk/showroom-brochures/sport-cars-range. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν αγορές με καλή και κακή παρουσία, δε νομίζω η Xiaomi να έχει υψηλές πωλήσεις στην Αγγλία για να το κλείνει πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα