gthe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Απολυτα φυσιολογικη η καταληξη . Η πανισχυρη αγορα του Λονδινου δεν ειναι ουτε Καλκουτα ουτε Αιγαλεω για να εχει υπολογισιμο αγοραστικο κοινο η καθε κινεζια ... Τα παραλες ... με median salary 36κ και τις τιμές σπιτιών στο θεό ... τίνει προς την Καλκούτα το Λονδίνο. Έλα να νοικιάσεις ένα μικρό διαμέρισμα μόνος σου κάτω από ζώνη 4 με αυτά τα λεφτά και τα λέμε. Οι μισθοί του city δεν γίνεται να συντηρήσουν την αγορά σε μια πόλη 9Μ. Το τι λεφτά χρειάζονται στο Westfield mall για να συντηρήσεις φυσικό κατάστημα και αν συμφέρει είναι άλλο θέμα. Γεγονός είναι ότι η μοναδική συνεργασία που έχει με παρόχους η xiaomi είναι με την three. Κυριαρχουν apple, samsung και huawei προφανώς στους παρόχους. Και η πλεοψηφία χρηστών αλλάζει κινητό στη διετία εδώ μέσω του παρόχου του μόλις λήξει το συμβόλαιο του και το ανανεωσει. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από gthe 5
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Απολυτα φυσιολογικη η καταληξη . Η πανισχυρη αγορα του Λονδινου δεν ειναι ουτε Καλκουτα ουτε Αιγαλεω για να εχει υπολογισιμο αγοραστικο κοινο η καθε κινεζια ... Σωστη παρατηρηση (για το κομματι της αγορας του Λονδινου). Το Westfield ειναι ενα μεγαλο mall αλλα ο κοσμος που πηγαινει σε καταστημα Mi παει να δει κατι φθηνο γιατι δεν εχει/θελει να τα ακουμπησει σε Apple , Samsung κτλ.Η αληθεια ειναι οτι οι τιμες του μου εδωσαν την αισθηση οτι ηταν λιγο τσιμπημενες για αυτα που πουλουσε. Απο την αλλη η περιοχη του Shepherds Bush που ηταν το καταστημα δεν. λεει και πολλα. (οποιος εχει παει καταλαβαινει τι εννοω). Οι τιμες ειναι γενικα πολυ ψηλα σε ενοικια σε ολο το Λονδινο (εως και την ζωνη 5,6) διοτι πολυ απλα ειναι Λονδινο (ενα αναρχο μπουρδελο οπου οι ανθρωποι δεν ξερουν τι σημαινει πραγματικο σπιτι οπως εμεις εκει κατω). Σε αλλα ποστ εχω δηλωσει και εγω απο αυτους που εχουν τοσο τις ναυαρχιδες τοσο της απλ οσο και της σαμσουνγκ παρολα αυτα υποκλινομαι και εκτιμω ενα τιμιο κινεζικο τηλεφωνο (το xiaomi mi max 3) που εχω στην κατοχη μου. Οποτε εαν μου επιτρεπεις (και με την γνωση και πειρα του οτι μενω εδω πανω) μπορει τελικα η αγορα στην Καλκουτα και το Αιγαλεω να ειναι πιο τιμια και υποφερτη απο αυτη την υπερτιμημενη μαλακια που εχουν εδω πανω γενικοτερα. Απλα δεν τους εκατσε για διαφορους λογους (μεσα σε αυτους και αυτος που αναφερεις) η φαση στο westfield. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
tsifotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Βασικά πεθαίνει το high street στο Λονδίνο. Έχουν φτάσει να αγοράζουν από παλτά ως και φρυγανιές online, στα κινητά , τα σκούτερ και και τα powerbank που ψωνίζονται ιντερνετικά βάσει reviews θα άντεχαν; 3
bromiaris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, gthe είπε Για το κατάστημα στο Westfield μιλάμε? Γιατί γνωρίζεις να είχε και αλλού μιας και αναφέρθηκε ότι στο ΗΒ ήταν μόνο ένα;;;;;
gthe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Γιατί γνωρίζεις να είχε και αλλού μιας και αναφέρθηκε ότι στο ΗΒ ήταν μόνο ένα;;;;; Ακριβώς επειδή φανταζόμουν ότι έχει και αλλού όταν βρέθηκα εκεί ρώτησα
panoulix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gthe είπε Τα παραλες ... με median salary 36κ και τις τιμές σπιτιών στο θεό ... τίνει προς την Καλκούτα το Λονδίνο. Έλα να νοικιάσεις ένα μικρό διαμέρισμα μόνος σου κάτω από ζώνη 4 με αυτά τα λεφτά και τα λέμε. Οι μισθοί του city δεν γίνεται να συντηρήσουν την αγορά σε μια πόλη 9Μ. Το τι λεφτά χρειάζονται στο Westfield mall για να συντηρήσεις φυσικό κατάστημα και αν συμφέρει είναι άλλο θέμα. Γεγονός είναι ότι η μοναδική συνεργασία που έχει με παρόχους η xiaomi είναι με την three. Κυριαρχουν apple, samsung και huawei προφανώς στους παρόχους. Και η πλεοψηφία χρηστών αλλάζει κινητό στη διετία εδώ μέσω του παρόχου του μόλις λήξει το συμβόλαιο του και το ανανεωσει. Ετσι ακριβως οπως τα ανεφερε ο συμφορουμιτης που κανω quote ειναι τα πραγματα. 1 ώρα πριν, tsifotis είπε Βασικά πεθαίνει το high street στο Λονδίνο. Έχουν φτάσει να αγοράζουν από παλτά ως και φρυγανιές online, στα κινητά , τα σκούτερ και και τα powerbank που ψωνίζονται ιντερνετικά βάσει reviews θα άντεχαν; Εγω ειχα παραγγειλει μεχρι και κωλοχαρτα απο το Amazon τοτε που ειχε προσφορα 45 deluxe πακετα μιας καλης μαρκας κι εβγαιναν μιση τιμη απο τα Sainsburys. Για ενα χρονο δε ξαναχρειαστηκαμε χαρτι παντως... 🤣😂🤣😂🤣😂 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από panoulix
mezzanine Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Έχω την αίσθηση ότι στην Αγγλία δεν ασχολείται ο κόσμος τόσο πολυ με τα κινητά όσο εδώ. Να π.χ. φόρουμ σαν και αυτό καλή ώρα με fanboys από apple, samsung μέχρι την τελευταία Κινέζια δεν νομίζω να υπάρχει. Επίσης όταν μπαίνεις σε ένα γραφείο, καφέ, εστιατόριο δεν τα έχουν όλοι ακουμπισμένα πάνω στο τραπέζι δίπλα στο χέρι τους, ούτε αγοράζουν apple για να ζηλέψει ο κωμμωτης τους. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι η Mi δεν μπορούσε να σηκώσει το ενοίκιο του Westfield δεν ξέρω τι να πω. Η Mi έχει πολύ μικρή μερίδα των πωλήσεων στην Αγγλία, μάλλον έκανε μια κίνηση που δεν της βγήκε. 1
mariosCS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, mezzanine είπε Έχω την αίσθηση ότι στην Αγγλία δεν ασχολείται ο κόσμος τόσο πολυ με τα κινητά όσο εδώ. Να π.χ. φόρουμ σαν και αυτό καλή ώρα με fanboys από apple, samsung μέχρι την τελευταία Κινέζια δεν νομίζω να υπάρχει. Επίσης όταν μπαίνεις σε ένα γραφείο, καφέ, εστιατόριο δεν τα έχουν όλοι ακουμπισμένα πάνω στο τραπέζι δίπλα στο χέρι τους, ούτε αγοράζουν apple για να ζηλέψει ο κωμμωτης τους. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι η Mi δεν μπορούσε να σηκώσει το ενοίκιο του Westfield δεν ξέρω τι να πω. Η Mi έχει πολύ μικρή μερίδα των πωλήσεων στην Αγγλία, μάλλον έκανε μια κίνηση που δεν της βγήκε. Λάθος αίσθηση έχεις!! Ξέρεις πόσοι Έλληνες είναι στο Λονδίνο;
giodoul Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Αυτα κανει το Brexit.Σαν τα ποντικια θα φυγουν και αλλες εταιρειες, οσον αφορα τα φυσικα καταστηματα τους! 4
Feregorn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 δεν ήξερα τι είναι το wesfield.... μπήκα να το τσεκάρω και βλέπω αυτό το παλτό https://uk.westfield.com/products/uk-hugo-boss/unisex-reversible-jacket-in-lambskin-and-shearling/fd253f9f-032c-42ec-ae92-ca083c018ebc?center=london 1500 λίρες για Boss......λολ! Στο Bicester village πριν κανά χρόνο είχα βρει στο κατάστημα της Burberry παρόμοιο δερμάτινο black trench coat με χρυσομπρούτζινα κουμπιά και λεπτομέρειες στα 1300 και μετά από ένα μικρό παζάρεμα το άφηναν στα 1200. 3 λολ....Δεν το πήρα γιατί δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο κελεπούρι και το μετάνιωσα τώρα.... 1 1
Argonaute Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Feregorn είπε δεν ήξερα τι είναι το wesfield.... μπήκα να το τσεκάρω και βλέπω αυτό το παλτό https://uk.westfield.com/products/uk-hugo-boss/unisex-reversible-jacket-in-lambskin-and-shearling/fd253f9f-032c-42ec-ae92-ca083c018ebc?center=london 1500 λίρες για Boss......λολ! Στο Bicester village πριν κανά χρόνο είχα βρει στο κατάστημα της Burberry παρόμοιο δερμάτινο black trench coat με χρυσομπρούτζινα κουμπιά και λεπτομέρειες στα 1300 και μετά από ένα μικρό παζάρεμα το άφηναν στα 1200. 3 λολ....Δεν το πήρα γιατί δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο κελεπούρι και το μετάνιωσα τώρα.... Στο Barberino το 2013 είχα πάρει μια καπαρντίνα Burberry από 2200 αρχική, μόνο 450, και ακόμα νομίζω ότι τους έκλεψα. 1
Feregorn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 34 λεπτά πριν, Argonaute είπε Στο Barberino το 2013 είχα πάρει μια καπαρντίνα Burberry από 2200 αρχική, μόνο 450, και ακόμα νομίζω ότι τους έκλεψα. Εσύ κυριολεκτικά θα τους έκλεψες, όχι αστεία! xD Πολύ '"τίμια" τιμή πάντως
freegr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Αναμενόμενο αλλά τώρα όλες οι εταιρίες θα δουν επιβράδυνση ρυθμών ανάπτυξης και κερδοφορίας όπως και να έχει το πράμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα