Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου δώσανε αυτό το λαπτοπ γιατί είναι χαλασμένο, με την ελπίδα να βρω τι φταίει. Αρχικά να πω ότι δούλευε κανονικά μέχρι που μου είπαν ότι έκανε 2 bsod και από εκεί και μετά έκλεισε δεν άνοιγε. Είδα ότι αναβόσβηνε το caps lock ανά 3" η HP λέει ότι αυτό είναι CPU not functional. Ωραία λέω το άνοιξα έβγαλα ραμ ξανά έβαλα τα ίδια, έβγαλα την μπαταριά του cmos, άλλαξα πάστα, είδα μήπως έχει σκάσει τίποτα. Τα ξανά βάζω όλα στην θέση τους, συνεχίζει το ίδιο πράγμα, εν τελεί σταματάει να παίρνει και ρεύμα (το φωτάκι διπλά από την υποδοχή του υπολογιστή δεν ανάβει). Τώρα όντως υπάρχει πιθανότητα να πέθανε όλη η μητρική; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; 

Υ.Γ1 δοκίμασα με άλλο φορτιστή από δικό μου Hp λαπτοπ, τα  ίδια κάνει

Υ.Γ2 Τα κόλπα με ή χωρίς μπαταριά και αλλαγή θέσης της ραμ δεν δούλεψαν

Δημοσ.

Ισως με επαναπρογραμματισμό του bios  chip  να  "ξυπνήσει"

Νομιζω υπαρχει και προγραμμα απο την ιδια την Hp για reflash bios.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, coolerman είπε

Ισως με επαναπρογραμματισμό του bios  chip  να  "ξυπνήσει"

Νομιζω υπαρχει και προγραμμα απο την ιδια την Hp για reflash bios.

Υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα να εχει corrupted bios; σε αυτη την περιπτωση εφοσον ειναι νεκρο και ουτε ανοιγει πλεον δεν θα επρεπε να ξεκολληθει το chipακι του bios ωστε να γινει reflash πανω σε μια ειδικη πλακετα; ή εχει καποιον αλλο πιο ευκολο τροπο; Αν δεν απαιτεί ακριβό εξοπλισμό θα μπορούσα να το δοκιμάσω, έχω κολλητήρι άλλα όχι θερμού αέρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...