slk200gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Ειχα συμβόλαιο 1 χρονο ,έφυγα στους 9 μήνες επειδη χώρισα, με έκανε αγωγή για 3 μηνες προς 950 Ε τον μήνα ( τόσο ήταν το μίσθωμα,) επειδη ομως περνούσα συνεχεια από κει ειδα τους νέους ενοικιαστές στις 10 μερες περίπου αφότου έφυγα, στο δικαστήριο προσκόμισε φωτογραφίες και ζήτησε να φέρει το συμβόλαιο για να δούμε πόσα μισθώματα έχασε,σε ερώτηση απο τον εισαγγελέα παραδεχτηκε οτι το νοίκιασε αμέσως, αθώους εγω ,πληρωσε και ενα μέρος της δικαστικής μου δαπάνης και του δικαστηρίου, αυτα από μενα 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ειχα συμβόλαιο 1 χρονο ,έφυγα στους 9 μήνες επειδη χώρισα, με έκανε αγωγή για 3 μηνες προς 950 Ε τον μήνα ( τόσο ήταν το μίσθωμα,) επειδη ομως περνούσα συνεχεια από κει ειδα τους νέους ενοικιαστές στις 10 μερες περίπου αφότου έφυγα, στο δικαστήριο προσκόμισε φωτογραφίες και ζήτησε να φέρει το συμβόλαιο για να δούμε πόσα μισθώματα έχασε,σε ερώτηση απο τον εισαγγελέα παραδεχτηκε οτι το νοίκιασε αμέσως, αθώους εγω ,πληρωσε και ενα μέρος της δικαστικής μου δαπάνης και του δικαστηρίου, αυτα από μενα 950 τον μηνα ? Βιλα ηταν ?
slk200gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε 950 τον μηνα ? Βιλα ηταν ? Μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, προ κρισης 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ειχα συμβόλαιο 1 χρονο ,έφυγα στους 9 μήνες επειδη χώρισα, με έκανε αγωγή για 3 μηνες προς 950 Ε τον μήνα ( τόσο ήταν το μίσθωμα,) επειδη ομως περνούσα συνεχεια από κει ειδα τους νέους ενοικιαστές στις 10 μερες περίπου αφότου έφυγα, στο δικαστήριο προσκόμισε φωτογραφίες και ζήτησε να φέρει το συμβόλαιο για να δούμε πόσα μισθώματα έχασε,σε ερώτηση απο τον εισαγγελέα παραδεχτηκε οτι το νοίκιασε αμέσως, αθώους εγω ,πληρωσε και ενα μέρος της δικαστικής μου δαπάνης και του δικαστηρίου, αυτα από μενα Αν όμως είχε μείνει κενό δεν θα τη γλίτωνες, θα κέρδιζε ακόμα και αν σου ζητούσε τα ενοίκια τριετίας.
slk200gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν όμως είχε μείνει κενό δεν θα τη γλίτωνες, θα κέρδιζε ακόμα και αν σου ζητούσε τα ενοίκια τριετίας. Τους 3 μήνες ναι αλλά για τα αλλα 2 έτη δεν είμαι σίγουρος,ειχε δικηγορο αυτος δεν ήξερε να διεκδικήσει τα 2 χρόνια και ζήτησε μονο τους 3 μήνες?
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Τους 3 μήνες ναι αλλά για τα αλλα 2 έτη δεν είμαι σίγουρος,ειχε δικηγορο αυτος δεν ήξερε να διεκδικήσει τα 2 χρόνια και ζήτησε μονο τους 3 μήνες? Ίσως δεν ήθελε να περιμένει άλλα 2 χρόνια, ίσως πίστεψε ότι πιο εύκολα θα κέρδιζε 3 μήνες παρά 27, ίσως πίστεψε ότι είχες τη δυνατότητα να του πληρώσεις μόνο 3 μήνες, ίσως δεν ήθελε να σου ζητήσει παραπάνω επειδή η συμφωνία ήταν για 1 χρόνο, δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι η νομοθεσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα