Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να τα έχει βάλει να μου πει τη γνωμη του?ξερω τα βάζουν σε φορτηγά αλλά σε κούρσες δεν  έχω ακούσει κάτι. Μιλάμε για Daewoo lanos με ανώτερη ταχύτητα το πολύ τα 110χιλ. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι να μην  είναι  μαλακά ,και να φθυρετε  εύκολα ιδιαιτερα στα πλάγια λόγο ότι το αμάξι το βάζω και στα χωράφια. Μένω επαρχεία. 

Δημοσ.

Είναι δύσκολη διάσταση , εγώ είχα 185/60/14.

Δες για Kormoran ή Barum και οι 2 είναι θυγατρικές. Είχα δοκιμάσει παλιότερα .

Να κάνεις και έλεγχο στο σύστημα διεύθυνσης πριν τη τοποθέτηση τους 

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nik416 είπε

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να τα έχει βάλει να μου πει τη γνωμη του?ξερω τα βάζουν σε φορτηγά αλλά σε κούρσες δεν  έχω ακούσει κάτι. Μιλάμε για Daewoo lanos με ανώτερη ταχύτητα το πολύ τα 110χιλ. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι να μην  είναι  μαλακά ,και να φθυρετε  εύκολα ιδιαιτερα στα πλάγια λόγο ότι το αμάξι το βάζω και στα χωράφια. Μένω επαρχεία. 

στο ιεκ μας ειχε μιλησει ενας δασκαλος οδηγησης γι αυτη τη μαρκα (ρωσικη νομιζω?) και ενα γνωστο του που την εμπορευεται και τον επεισε να δοκιμασει. μας ειχε πει ειναι ευχαριστημενος αλλα προσωπικα δεν εχω δοκιμασει για να σου πω..

το αν ειναι σκληρα τα πλαινα νομιζω θα πρεπει να ρωτησεις την ιδια την εταιρεια

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nik416 είπε

Ετσι οπως τα λες σε συμφερει να βαλεις μονο μεταχειρισμενα.. αλλα δεν ξερω τι παιζει γιατι λες οτι εισαι επαρχια!

Αφου σε ενδιαφερει πιο πολυ να μην ειναι μαλακά και οχι το τι πινει σε βενζινες τοτε εισαι ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ!!! Ανέντιμος ο 1349cc!!!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Ετσι οπως τα λες σε συμφερει να βαλεις μονο μεταχειρισμενα.. αλλα δεν ξερω τι παιζει γιατι λες οτι εισαι επαρχια!

Αφου σε ενδιαφερει πιο πολυ να μην ειναι μαλακά και οχι το τι πινει σε βενζινες τοτε εισαι ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ!!! Ανέντιμος ο 1349cc!!!

Δεν σε καταλαβαίνω 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nik416 είπε

Δεν σε καταλαβαίνω 

Αφου θα πηγαινεις και στα χωριαφια δεν αξιζει να πληρωσεις φρεσκο λαστιχο ιδίως και τετοια διασταση που ειναι ακριβη..!

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να που απόψεις  αν κάποιο παιδί έχει βάλει αυτή τη  μάρκα .σας τιμή ειναι καλή στα φορτηγά ξέρω τα βάζουν άλλα σε κούρσες δεν έχω ακούσει κατι

Δημοσ.
Στις 10/3/2020 στις 5:15 ΜΜ, nik416 είπε

185/60/15 185ευρ καινούργια 

Πραγματικά , δύσκολη διάσταση και όλες οι επιλογές είναι εκεί γύρω σε 60 σειρά . Η τελευταία ας πούμε λύση είναι να δείτε σε 175/70 όπου θα ψηλώσετε βέβαια , στο όριο του + / - 10 της αρχικής διαμέτρου . Εννοείται πως θα στενεψετε το φάρδος του πέλματος , όμως πιστεύω πως οι απαιτήσεις σε κράτημα δεν είναι τόσο μεγάλες .

Φυσικά εφόσον αυτό σας προσφέρει κάτι περισσότερο σε τιμή αγοράς η πιο επώνυμης φίρμας . Πάντως μια φρέσκια τετράδα σε τέτοια παράξενη διάσταση στα 185 ευρώ δεν ακούγεται πολύ άσχημα . Καινούργιο λάστιχο είναι , μπορεί να μην έχει από πίσω του την τεχνολογία μιας Michelin , από την άλλη δεν είναι εκείνα τα παλιά χρόνια όπου υπήρχαν πολύ κακά ελαστικά .

Καλή επιτυχία .

Δημοσ.

Δεν μπορεί να ψηλώσει άλλο το αμάξι, το ανωνετερο χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος ότι θα το πάρει είναι το 65.

Δημοσ.

φίλε μου επειδή είμαι οδηγός νταλίκας  αυτά τα λάστιχα τα βάζουν στις νταλίκες και όχι στον τρακτορα και ειδικά στο τιμόνι μόνο μισελεν και να ξέρεις ότι όσο πιο μαλακη είναι η γόμα τόσο καλύτερη πρόσφυση εχει 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nik416 είπε

Σα λάστιχα έχουν βγει καλά?

Τι προσπαθείς να συγκρίνεις τα λάστιχα μια νταλίκας με ενός αυτοκινήτου? Το μόνο κοινό του σημείο είναι η μάρκα!!!

Πιστεύεις ότι και τα 110 χλμ είναι λίγα και συνεπώς δεν χρειάζεσαι πιο καλό ελαστικό??? Αν τα βάλεις ίσως το πρώτο διάστημα οι επιδόσεις του να είναι σχετικά καλές αλλα σίγουρα αυτές θα πέσουν πολύ γρήγορα. Μόνο από την τιμή μου μπορείς να υποθέσεις ότι τα υλικά που θα έχουν χρησιμοποιηθεί δεν είναι ότι καλύτερο.

Η διάσταση που φοράς είναι η διάσταση που αναγράφει και το ταμπέλα κι στη πόρτα του οδηγού ή αυτή που αναφέρει το μανιουαλ?

Τι τιμή σου δίνουν για σοβαρό ελαστικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...