ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Χαίρεται παλικάρια, περνάω ΚΤΕΟ σε λίγες μέρες και μου είπαν ότι τα λάστιχα μου έτσι όπως είναι δεν περνάει μιας και έχουν ξεραθεί. Σκέφτηκα για ένα all weather λάστιχο και κατέληξα στο goodyear λόγο ονόματος και τιμής όμως η ερώτηση πάει περισσότερο στο αν αξίζει ένα all weather ελαστικό για τη χώρα μας λόγο θορύβου, οικονομίας καυσίμου ή ίσως και γενικότερα αντοχής και κρατήματος στο δρόμο. Ποιες είναι οι δικές σας εμπειρίες επί του θέματος; Αξίζει η αγορά των all weather ή να πάω σε κάποιο περισσότερο καλοκαιρινό;
Invader Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Αμάξι και περιοχή που μένεις.Οτιδήποτε πούμε χωρίς να γνωρίζουμε αυτά είναι αέρας.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Toyota corolla g6 1.3 με 175/65/14 διαστάσεις. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Βέροια και πέριξ.
babisskg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Toyota corolla g6 1.3 με 175/65/14 διαστάσεις. Περιοχή Θεσσαλονίκη, Βέροια και πέριξ. Η κατηγορία των all weather ελαστικών λανσάρεται εδώ και πολύ καιρό από τα καταστήματα δλδ με την καλημέρα και το χρειάζομαι τέσσερα λάστιχα , αμέσως σου λένε για τα παραπάνω σαν πρόταση . Θέμα θορύβου δεν τίθεται , αφού τα Uniroyal Rain Expert 3 που φοράω κατά κόρον , παράγουν σαφώς μεγαλύτερο θόρυβο αφού έχουν αρκετά φαρδύ αυλάκι για να διώξουν το νερό , στο δε βρεγμένο είναι όντως πολύ καλά . Εφόσον κινείστε σε συνθήκες με μόνιμη βροχερή κατάσταση κλπ και δεν μιλάω για εκτός δρόμου συνθήκες δεν βλέπω κανένα πρόβλημα μιας και αρκετός κόσμος πίνει νερό στο όνομα της κατηγορίας και φυσικά εφόσον η τετράδα είναι φρέσκια . Προσωπικά δεν τα βρίσκω ελκυστική λύση , αυτό όμως είναι προσωπική εκτίμηση . Τώρα αν επιμείνετε στην κατηγορία , θαλεγα να δείτε και άλλες μάρκες , δεν συμπαθώ ιδιαίτερα την αναφερόμενη , η οποία έχει μεν αντοχή στο χρόνο αλλά στα υπόλοιπα δεν παίρνω όρκο . Μην το πάτε πολύ μακριά , σε γενικές γραμμές μια τετράδα καινούργια ελαστικά είναι σαφώς καλύτερη λύση από αυτό που έχετε σήμερα .
teddy71 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Michelin crossclimate+. 4εποχων με τάσεις προς θερινό. Τα έβαλα στην γυναίκα μου λογω ότι Ν. Σάντα που δουλεύει πιάνει χαμηλες θερμοκρασιες και πιάνει πάγο χιονι. Σε εμένα που κινουμε ως επί το πλείστον πόλη και περιφερειακό Θεσσαλονίκης παρέμεινα σε θερινό miclelin primacy 4. Ευχαριστημένοι και οι δύο.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα σκέφτηκα τα michelin crossclimate+ όμως υπάρχει σεβαστή διαφορά τιμής μεταξύ των δυο. Από τον τοπικό μου λαστιχά το μεν βγαίνει στα 55€ το τεμάχιο (άρα 220€ η τετράδα) και τα δε βγαίνουν 70€ το τεμάχιο (δηλαδή 280€ η τετράδα) οπότε η πλάστιγγα έγειρε στα goodyear. 5 ώρες πριν, babisskg είπε Τώρα αν επιμείνετε στην κατηγορία , θαλεγα να δείτε και άλλες μάρκες , δεν συμπαθώ ιδιαίτερα την αναφερόμενη , η οποία έχει μεν αντοχή στο χρόνο αλλά στα υπόλοιπα δεν παίρνω όρκο . Με κάποια γρήγορα reviews που διάβασα πάντως είναι μέσα στην πεντάδα με τις καλύτερες επιλογές για all weather οπότε δεν θεωρώ ότι θα έχω κάποιο θέμα. Γενικότερα ο λόγος που ήρθε η ιδέα είναι ακριβώς επειδή πληρώ όλα τα κριτήρια για το γιατί να προτιμήσει κάποιος all weather λάστιχα. Κάνω πολύ λίγα χιλιόμετρα το έτος (μεταξύ 6-8κ), κινούμαστε σε πληθώρα δρόμων με διάφορα καιρικά φαινόμενα (ζέστη, πάχνη, βροχή, γλίτσα, πόλη, χωριό) οπότε ένα all weather ελαστικό φαντάζει ως η τέλεια λύση. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από ikaruga24
teddy71 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 175/65 R14 82T C B 68 6.70kgs 175/65 R14 82T XL E B 68 6.57kgs Απο την στιγμή που κάνεις λίγα χιλιόμετρα δεν σε ενδιαφέρει τόσο αν έχουν και λίγο πιο αυξημένη καταναλωση. Βάλτα κατά την άποψη μου αφού τα βρίσκεις σε καλή τιμή. Προτιμώ να βάλεις αυτά παρά να πας σε μάρκα ότι ναναι που πάνε πολλοί. Στο tyresreview έχει και τεστ στην διάσταση σου και τα πήγε πολύ καλά. Επειδή ψήνεσαι για αυτά βάλτα γιατι αν βάλεις κάτι άλλο και δεν μείνεις τοσο ευχαριστημενος για τον α β λόγο θα σε τρώει γιατι δεν έβαλες αυτά... Προχωρά τό, καλό λάστιχο είναι έτσι και αλλιως μην το ψάχνεις. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από teddy71 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα