alexandro7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Τέλος Μαίου λήγει το συμβόλαιο του σπιτιού και δεν θα συνεχίσω. Είχα πληρώσει εγγύηση 120€ στην ΔΕΗ και τώρα μου ήρθε λογαριασμός. Εάν τον αφήσω απλήρωτο για συμψηφισμό θα μου το κόψουν?
sstratos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 πρεπει να πάς σε υποκατάστημα της δεή , να δηλώσεις οτι θέλεις να γίνει διακοπή , θα έρθει συνεργείο να πάρει την τελική μέτρηση απο τον μετρητή , μετά θα βγεί ο οριστικός λογαριασμος (ο τελευταίος). Εαν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά (εκαψες περισσοτερα απο τα λεφτά της εγγύησης) θα πληρώσεις ακριβώς το ποσό και θα κρατήσεις την απόδειξη σαν ευαγγέλιο αλλιως θα βγεί κάποιο πιστωτικό ποσό που θα το εισπράξεις απο την δεή εαν ειναι στο όνομα σου η συνδεση 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, alexandro7 είπε Τέλος Μαίου λήγει το συμβόλαιο του σπιτιού και δεν θα συνεχίσω. Είχα πληρώσει εγγύηση 120€ στην ΔΕΗ και τώρα μου ήρθε λογαριασμός. Εάν τον αφήσω απλήρωτο για συμψηφισμό θα μου το κόψουν? Εφόσον ο λογαριασμός σου ήρθε τώρα λογικά αφορά περίοδο κατανάλωσης Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, είναι τόσο μικροί οι λογαριασμοί σου ώστε και αυτός που σου ήρθε τώρα, και ο επόμενος (Μαρτίου-Απριλίου), και ο μισός μεθεπόμενος (Μαϊου) να είναι συνολικά 120€? Το σωστό πάντως είναι να πληρώσεις και αυτόν και τον επόμενο, και μόλις ζητήσεις διακοπή θα εκδοθεί τελικός λογαριασμός στον οποίο θα συμψηφιστεί η εγγύηση που έχεις δώσει.
alexandro7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 50€ το δίμηνο μου ερχεται...αν δεν το πληρώσω τώρα που λήγει 15/3 θα μου κόψουν το ρεύμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, alexandro7 είπε 50€ το δίμηνο μου ερχεται...αν δεν το πληρώσω τώρα που λήγει 15/3 θα μου κόψουν το ρεύμα? Οχι...Δεν το κοβει η ΔΕΗ για τετοια μικροποσα. Αρκει να μην εχεις προηγουμενο χρεος .
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, alexandro7 είπε 50€ το δίμηνο μου ερχεται...αν δεν το πληρώσω τώρα που λήγει 15/3 θα μου κόψουν το ρεύμα? Δεν νομίζω να στο κόψουν μέχρι τις 31/5 που φεύγεις, αλλά εγώ στη θέση σου δεν θα το ρίσκαρα, από όσα περιγράφεις δεν θα κερδίσεις κάτι μη πληρώνοντας τον συγκεκριμένο.
alexandro7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Για να μην χάσω τα λεφτά της εγγύησης το λέω...έχω ακούσει διάφορες ιστορίες
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, alexandro7 είπε Για να μην χάσω τα λεφτά της εγγύησης το λέω...έχω ακούσει διάφορες ιστορίες Μάλλον μπερδεύεις τα λεφτά της εγγύησης του σπιτιού με τα λεφτά της εγγύησης της ΔΕΗ... Όσες ιστορίες έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον αφορούν την εγγύηση του σπιτιού, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για την εγγύηση της ΔΕΗ.
takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alexandro7 είπε Για να μην χάσω τα λεφτά της εγγύησης το λέω...έχω ακούσει διάφορες ιστορίες Καλησπέρα..Δεν χάνεις τα λεφτά σου..Αλλά μπορείς και να μην πληρώσεις τώρα και να γίνει η εκκαθάριση όταν φύγεις.. Η εγγύηση συμψηφιζεται με τον τελευταίο λογαριασμό.. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από takoulou
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, alexandro7 είπε Για να μην χάσω τα λεφτά της εγγύησης το λέω...έχω ακούσει διάφορες ιστορίες Στο άλλο σπίτι που θα πας δεν θα το βάλεις το ρευμα στο ονομα σου;
alexandro7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Όχι δεν θα το βάλω στο όνομά μου λογικά...μιλάω για την εγγύηση της ΔΕΗ
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, alexandro7 είπε Για να μην χάσω τα λεφτά της εγγύησης το λέω...έχω ακούσει διάφορες ιστορίες Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση .Μην ακους τι λεει καθε ανευθυνος. Θα γινει συμψιφισμος με την τελευταια καταμετρηση και ...οτι προκυψει.
alexandro7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Επομένως να πάω από τώρα στην ΔΕΗ και να δηλώσω διακοπή στην λήξη του συμβολαίου? Και να μην πληρώσω τον λογαριασμό?
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, alexandro7 είπε Επομένως να πάω από τώρα στην ΔΕΗ και να δηλώσω διακοπή στην λήξη του συμβολαίου? Και να μην πληρώσω τον λογαριασμό? Δεν νομίζω να είναι εφικτό κάτι τέτοιο, δλδ να δηλώσεις σήμερα επιθυμία για διακοπή στο μέλλον, μάλλον πρέπει να πας 2 ημέρες πριν αφήσεις το σπίτι. Όσο για το λογαριασμό σου είπα τη γνώμη μου, τώρα εσύ κάνε ότι θες.
takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, alexandro7 είπε Επομένως να πάω από τώρα στην ΔΕΗ και να δηλώσω διακοπή στην λήξη του συμβολαίου? Και να μην πληρώσω τον λογαριασμό? Γεια σου...Θα πας 1-2 μέρες νωρίτερα και θα ζητήσεις την διακοπή..Όχι τώρα...Θα έρθουν μετά από 2-3 μέρες... Υπομονή κάνε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα