Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, ntsikos είπε

Άθλια οθόνη το s20. Μερικοί όντως είστε κολλημένοι fanboys δεν εξηγείται αλλιώς 

Ο βαρύς όρος "άθλια" είναι πάντα σε συνάρτηση με την αξία του κινητού φίλε. Και δεν είμαι καθόλου μα καθόλου Fanboy... και εγώ κατηγορούσα παλιότερα την χαβάη ότι είναι ακριβά τα κινητά της και ότι είναι άλλο ένα κινέζικο και τέτοια... πιάσε στα χέρια σου ένα και πιάσε και ένα s20 Και θα δεις τι εννοώ ακριβώς.

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ.

Περίπου 20 μέρες που έχω πάρει το 11 βλέπω το s20 και τώρα το p40 και ούτε με νοιάζει. Είμαι υπέρ καλυμμένος σε θέμα κινητού .Δεν πάνε να έχουν και 300 κάμερες  , iPhone δεν είναι.

θα ασχοληθώ μόνο όταν βγει το 12 να κάνω ανταλλαγή συν την διαφορά.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 10/3/2020 στις 7:20 ΜΜ, Dennisbest είπε

Ο x10 zoom φακός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοντινότερες αποστάσεις. Και επειδή από το x1 μέχρι και το x9 θα είχες ουσιαστικά το digital zoom του main φακού(άρα κακή ποιότητα) , έβαλαν και έναν x3 για τις μεσσαίες αποστάσεις.

Είσαι λάθος εδώ φίλε μου. Το ζουμ από το 1 μέχρι το 10 θα είναι οπτικό. Όπως είναι και στο p30 pro, από το 1 μέχρι το 5.

Επίσης, στα Χαβάη υπάρχει η δυνατότητα clone phone. Το οποίο ότι εφαρμογή έχεις στο παλιό σου κινητό την περνάει στο καινούριο. Άρα; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Είσαι λάθος εδώ φίλε μου. Το ζουμ από το 1 μέχρι το 10 θα είναι οπτικό. Όπως είναι και στο p30 pro, από το 1 μέχρι το 5.

Επίσης, στα Χαβάη υπάρχει η δυνατότητα clone phone. Το οποίο ότι εφαρμογή έχεις στο παλιό σου κινητό την περνάει στο καινούριο. Άρα; 

Δεν ισχύει αυτό που λες. Ούτε στο p30 pro ούτε στο p40 προφανώς , γι αυτό και βάλανε δεύτερη zoom camera.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dennisbest είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες. Ούτε στο p30 pro ούτε στο p40 προφανώς , γι αυτό και βάλανε δεύτερη zoom camera.

Πως γινεται να μην ισχύει; 
Η περισκοπική κάμερα στο p30 ξεκινάει μετά το x2 την χρήση της και μέχρι και το x5 έχει την ίδια ποιότητα..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Πως γινεται να μην ισχύει; 
Η περισκοπική κάμερα στο p30 ξεκινάει μετά το x2 την χρήση της και μέχρι και το x5 έχει την ίδια ποιότητα..

illustration_dxomark_A.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...