Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dennisbest είπε

Επειδή οι φακοί δεν έχουν variable focal length.

τώρα που του το εξηγήσες το κατάλαβε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Υπάρχει video απο ελληνικό κανάλι παρουσίασης που δείχνει ποσο απλο ειναι να περασεις τα gapps χωρις ρουτ, χωρις τιποτα. Ειναι απλο και δεν πιστευω να σας πειραξε τωρα ξαφνηκα , ενω πριν καμια 5 χρονια φερνατε κινητα απο κινα (THL , ZOPO) και με τον ιδιο τροπο περνούσατε gapps :)

Δεν βρισκω λογο να την πεις σκατα , πραγματικά

wait a moment, we sharpening the image for you.

Πολυ καλη ναι, ισχυει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, bmwXR είπε

τώρα που του το εξηγήσες το κατάλαβε

Οκ κάτι ψιλοκατάλαβα για τους φακούς,στο γιατί δεν τους έχουν σε έναν(εικάζω θα μπορούσαν αλλά θα κόστιζε κάποιος τέτοιος μηχανισμός) όμως απλά δεν κατάλαβα την διαφορά τους δηλ σε ποιές φωτό/video χρησιμεύει ο ένας και σε ποιές ο άλλος 😏 

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

χωρίς google play store θα πάει άπατο 

Προς τι όλη αυτή η εξάρτηση με την Google το store της huawei είναι τρίτο αυτή την στιγμή, και σύντομα Facebook messenger, Instagram, Twitter έρχονται στο store με επίσημες εφαρμογές. Ότι δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή YouTube η χάρτες και email; μας έφαγε η κλάψα και το άπατο, δεν τα βάζω μαζί σου αλλά να σκεφτόμαστε λίγο πριν πετάξουμε κάτι απλά για να προκαλέσουμε αντιδράσεις με ένα σχόλιο. Ζήσαμε και χωρίς Google χρόνια τώρα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Οκ κάτι ψιλοκατάλαβα για τους φακούς στο γιατί δεν τους έχουν σε έναν(εικάζω θα μπορούσαν αλλά θα κόστιζε κάποιος τέτοιος μηχανισμός) όμως απλά δεν κατάλαβα την διαφορά τους δηλ σε ποιές φωτό/video χρησιμεύει ο ένας και σε ποιές ο άλλος 😏 

Ο x10 zoom φακός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοντινότερες αποστάσεις. Και επειδή από το x1 μέχρι και το x9 θα είχες ουσιαστικά το digital zoom του main φακού(άρα κακή ποιότητα) , έβαλαν και έναν x3 για τις μεσσαίες αποστάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, emperor4her είπε

να κανω ετσι μια ερωτηση οσαν ασχετος! 

αν καποιος το παρει και ρουταρει κλπ μια χαρα δεν παιρναει Gaps?

αν απλα καποιος κατεβασει τα apk απο apkmirror πχ, μια χαρα δεν μπορει να τα περασει? maps κλπ? 

θα υπαρχει καποιο θεμα συγχρονισμου με ημερολογιο, επαφες?

Και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου και πολλές μάλιστα κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Πλέον έχει γίνει παιχνίδι που ο οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει τα πάντα μέσα και το μόνο που δεν παίζει (δεν το λειτούργησα ποτέ μου έτσι και αλλιώς) είναι το Google Pay (οχι το Play γιατί πολλοί το μπερδεύουν αλλά το Pay για τις πληρωμές.)

Ένα APK Κάνεις μόνον εγκατάσταση και τέλος. Ούτε επανεκίννηση δεν θέλει. Δίχως root δίχως ΤΙΠΟΤΕ. Όλα παίζουν τέλεια στο Mate 30 5G Μου που πήρα εντελώς τυχαία από ένα παλικάρι εδώ στο φόρουμ.

https://www.gizchina.com/2020/02/26/how-to-install-google-apps-on-huawei-phones-a-new-method/

32 λεπτά πριν, blendizzy5000 είπε

Προς τι όλη αυτή η εξάρτηση με την Google το store της huawei είναι τρίτο αυτή την στιγμή, και σύντομα Facebook messenger, Instagram, Twitter έρχονται στο store με επίσημες εφαρμογές. Ότι δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή YouTube η χάρτες και email; μας έφαγε η κλάψα και το άπατο, δεν τα βάζω μαζί σου αλλά να σκεφτόμαστε λίγο πριν πετάξουμε κάτι απλά για να προκαλέσουμε αντιδράσεις με ένα σχόλιο. Ζήσαμε και χωρίς Google χρόνια τώρα. 

Ακριβώς. Και όπως είπα στον φίλο ποιο πάνω αν κάποιος θέλει ντε και καλά gaps απλά κάνει εγκατάσταση ένα απλούστατο APK και όλα ΤΕΛΕΙΑ.

Και αν κάποιος μισεί τόσο πολύ τις εφαρμογές τις google Και θέλει μόνο το Youtube υπάρχει το vanced επίσης δίχως root Που όλα παίζουν απίστευτα τέλεια και μάλιστα δίχως κατανάλωση data Και παίζει και από το Background σαν να είναι Premium.

Και όποια εφαρμογή θέλει κάποιος την κατεβάζει από αλλού. Αλλά γιατί όχι να μην βάλεις το apk και να τελειώνεις μια και καλή.

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Istelios είπε

Καταρχας δεν χρειαζεσαι να ρουταρεια για να βαλεις gapps και μεσα σε 5 λεπτα εχεις gapps.Τωρα εδω οι ειδικοι που γραφονται και πεταγονται παει απατο και οτιδηποτε μαλλον ειναι πιο εξυπνοι απο αυτους που τα πραγγελνουμε απεξω σε καλυτερη τιμη και βαζουμε gapps και ναι με ελληνικη εγγυηση.Σε λιγο θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε αν συνεχισω να διαβαζω εδω μεσα.

Μείνε ψύχραιμος.. αυτό συμβαίνει πάντα σε όλα τα φόρα. Οι εξυπνάκηδες δυστυχώς είναι πάρα πολλοί. 

Μόλις πέσει κάποιο χαβάη στα χέρια τους και το δουλέψουν λίγο και πάρουν την γλύκα θα ήθελα να δω απόψεις νέες... 

Αυτό που είπες περί εγγύησης όντως ισχύει? Στο Hicare στο about της συσκευής όντως μου βγάζει εγγύηση έως τέλος του 20 αλλά ισχύει και Ελλάδα? ΤΟ ξέρουμε σίγουρα αυτό?

2 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Χωρις Google Apps δεν το παιρνω με τιποτα μακριαααααααααα απο την κινεζικη Huawei.

Μονο Samsung και iPhone.

Καλύτερα!

Γιατί έτσι δεν θα μπαίνεις να μας πρήζεις από την χαρά σου μετά να λες πόσο λάθος έκανες και πόσο καλές συσκευές είναι με αυτά που έχεις συνηθίσει! 

:D

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Μείνε ψύχραιμος.. αυτό συμβαίνει πάντα σε όλα τα φόρα. Οι εξυπνάκηδες δυστυχώς είναι πάρα πολλοί. 

Μόλις πέσει κάποιο χαβάη στα χέρια τους και το δουλέψουν λίγο και πάρουν την γλύκα θα ήθελα να δω απόψεις νέες... 

Αυτό που είπες περί εγγύησης όντως ισχύει? Στο Hicare στο about της συσκευής όντως μου βγάζει εγγύηση έως τέλος του 20 αλλά ισχύει και Ελλάδα? ΤΟ ξέρουμε σίγουρα αυτό?

Καλύτερα!

Γιατί έτσι δεν θα μπαίνεις να μας πρήζεις από την χαρά σου μετά να λες πόσο λάθος έκανες και πόσο καλές συσκευές είναι με αυτά που έχεις συνηθίσει! 

Εσενα τωρα ποιος σου μιλησε και πεταγεσαι ; Αμαν εισαι ετσι μονο και μονο για το πεισμα μου θα δεις αυριο το S20 που θα ερθη τι αναλυτικη παρουσιαση θα κατσω να γραψω ετσι για να στην σπασωωωωωωωωωωωωω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thelos257 είπε

Εσενα τωρα ποιος σου μιλησε και πεταγεσαι ; Αμαν εισαι ετσι μονο και μονο για το πεισμα μου θα δεις αυριο το S20 που θα ερθη τι αναλυτικη παρουσιαση θα κατσω να γραψω ετσι για να στην σπασωωωωωωωωωωωωω.

Να μας ανεβάσεις δείγματα οπωσδήποτε να δούμε. Γιατί όλοι ανυπομονούν για Update να διορθώσει την ποιότητα της κάμερας (άσε την άθλια οθόνη)... Το καλό που σου θέλω να μην συγκρίνεις με κανενός φίλου σου που έχει p30 Γιατί θα φας τέτοια πίκρα που θα σκυλομετανιώσεις για το 1000άρικο που έσκασες. Τώρα αν δεις κανέναν με Mate 30 εκεί πια απλά άλλαξε πεζοδρόμιο..

:P

(βγάλαμε τα μάτια μας με τα ορθογραφικά σου ρε φίλε...)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Καλύτερα!

η εγγυηση ειναι ευρωπαικη αδερφε μου .Και ναι εχω παθει ζημια απο κονητο εξωτερικου και μου το φτιαξαν καπακια με εγγυηση

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, blendizzy5000 είπε

(Ζήσαμε και χωρίς Google χρόνια τώρα)?

η ανθρωπότητα επιβίωσε και χωρίς ηλεκτρισμό...

κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου στο ότι:

να σκεφτόμαστε λίγο πριν πετάξουμε κάτι απλά για να προκαλέσουμε αντιδράσεις με ένα σχόλιο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Να μας ανεβάσεις δείγματα οπωσδήποτε να δούμε. Γιατί όλοι ανυπομονούν για Update να διορθώσει την ποιότητα της κάμερας (άσε την άθλια οθόνη)... Το καλό που σου θέλω να μην συγκρίνεις με κανενός φίλου σου που έχει p30 Γιατί θα φας τέτοια πίκρα που θα σκυλομετανιώσεις για το 1000άρικο που έσκασες. Τώρα αν δεις κανέναν με Mate 30 εκεί πια απλά άλλαξε πεζοδρόμιο..

:P

(βγάλαμε τα μάτια μας με τα ορθογραφικά σου ρε φίλε...)

Άθλια οθόνη το s20. Μερικοί όντως είστε κολλημένοι fanboys δεν εξηγείται αλλιώς 

• Like 1
Δημοσ.

Θα τραβάει καταπληκτικό ΚΑΘΕΤΟ βίντεο με τις 4 5 6 7 τόσες κάμερες που έχει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...