lambros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Καλημέρα σας Έχω ένα κινέζικο gps tracker. Υπάρχει free gps tracking server για να το βλέπω online και όχι με μήνυματα;;
sixfeetunder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα,στης οδηγιες χρησης γραφει σε ποιον server μπορεις να κανεις monitoring.καθε συσκευη εχει τον δικο του σερβερ Ποια συσκευη εχεις?Εχω δυο συσκευες διαφορετικες και η καθε μια εχει τον δικο της Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από sixfeetunder
lambros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 https://www.aliexpress.com/item/32716824032.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dkLfLHr Δεν ειχε συνδρομη με σερβερ αυτο. Εκτος αν δεν ηξερε ο πωλητης
sixfeetunder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δοκιμασες να εγκαταστησεις την εφαρμογη οπως λεει εδω?Το DAGPS
lambros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ , την ξαναδοκιμασα και τωρα εβαλα το τελευταια δεκα ψηφια του ΙΜΕΙ και ενα μηδενικο μπροστα. Μπηκα στην εφαρμογη. Τωρα θελω να βρω διαδικασια να την ρυθμισω να στελνει δεδομενα Την ρυθμισα δουλευει. Ευχαριστω. Μπηκα μεσα στο web και λεει οτι ληγει σε ενα χρονο. Μετα τον χρονο τι κανω??? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από lambros
sixfeetunder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Αγνωστο μετα τι γινεται.Παντως εχει τυχει και εγω να ταλαιπωρηθω τζαμπα γιαατι στο manual ελεγε την διευθηνση του server αλλα καναν τυπογραφικο λαθος (?)και επρεπε να μαντεψω την αλλαγη.
lambros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 με τη καρτα σιμ το δουλευεις?? Τωρα το σεταρα με την κοσμοτε , αλλα λεω να παρω αυτην. https://www.a-store.gr/ananeosi-dedomenon-kartas-sim-mb?search=2045 Αγοραζω το πακετο των 6 μηνων και ξενοιαζω με την ανανεωσης.
sixfeetunder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Ναι,σιμ cosmote,έχω και μια δεύτερη και οπότε κάνω ανανέωση στέλνω και τα 100 mb της προσφοράς του πάρε μοίρασε
archi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 γνωρίζει κάποιος πως γίνεται ανανέωση του server στο tracker μου?(CJ720)μετά από ένα χρόνο χρήσης o online server μου λέει expired,αν κ ελεγε lifetime free. η πλατφορμα που εχω ειναι η gpscj.net κ η εφαρμογη του κινητου yuntrack.
Dantε Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, archi είπε γνωρίζει κάποιος πως γίνεται ανανέωση του server στο tracker μου?(CJ720)μετά από ένα χρόνο χρήσης o online server μου λέει expired,αν κ ελεγε lifetime free. η πλατφορμα που εχω ειναι η gpscj.net κ η εφαρμογη του κινητου yuntrack. Δε ξερω απαντηση στο ερωτημα σου,αλλα γραψε μου αν θες λιγες εντυπωσεις απο το τρακερ αυτο,καθως το χω σταμπαρει και εγω αλλα δε βρισκω πληροφοριες στο νετ.
archi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 δεν ξέρω τι παραπάνω μπορούν να κάνουν τα πιο ακριβά αλλα αυτό πραγματικά είναι τέλειο.υπαρχουν reviews στο youtube.το μόνο θέμα που είχα είναι αυτό που ανέφερα,μεχρι να βρω λύση με τον online server λειτουργεί κανονικά με την αποστολή μηνυματος.
yprat Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Στις 19/7/2021 στις 4:30 ΜΜ, archi είπε δεν ξέρω τι παραπάνω μπορούν να κάνουν τα πιο ακριβά αλλα αυτό πραγματικά είναι τέλειο.υπαρχουν reviews στο youtube.το μόνο θέμα που είχα είναι αυτό που ανέφερα,μεχρι να βρω λύση με τον online server λειτουργεί κανονικά με την αποστολή μηνυματος. 1.5 χρόνο μετά και δεν ξέρω αν βρήκες λύση, έχω το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα το traccar και κάνει monitoring αλλά δεν έχει όλα τα data όπως τάση μπαταρίας, δορυφόροι κτλπ. Αν βρήκες άλλη λύση και παρακολουθείς το thread ακόμα, πες μου αν δεν σου κάνει κόπος
archi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/10/2021 στις 7:48 ΜΜ, yprat είπε 1.5 χρόνο μετά και δεν ξέρω αν βρήκες λύση, έχω το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα το traccar και κάνει monitoring αλλά δεν έχει όλα τα data όπως τάση μπαταρίας, δορυφόροι κτλπ. Αν βρήκες άλλη λύση και παρακολουθείς το thread ακόμα, πες μου αν δεν σου κάνει κόπος όχι δεν ασχολήθηκα από τότε,το traccar δλδ μπορεί να είναι μια λύση στο πρόβλημα μας?
yprat Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, archi είπε όχι δεν ασχολήθηκα από τότε,το traccar δλδ μπορεί να είναι μια λύση στο πρόβλημα μας? Ναι εγώ το έστησα σε ένα RaspberyPi και κάνει monitor. Μου λείπει πολύ η λειτουργεία που είχε ο original tracking server ομως που σου έλεγε την τάση της μπαταρίας του οχήματος.
archi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, yprat είπε Ναι εγώ το έστησα σε ένα RaspberyPi και κάνει monitor. Μου λείπει πολύ η λειτουργεία που είχε ο original tracking server ομως που σου έλεγε την τάση της μπαταρίας του οχήματος. θα το δοκιμάσω κ 'γώ,ευχαριστω,αν βρω κάποιον καλύτερο τροπο θα σε ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα