tlbfm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Καλησπερα, ειναι ενας μηνας τωρα που αλλαξα σπιτι και με το που μεταφερθηκε η γραμμη εχω θεματακια με το ιντερνετ για τα οποια δεν ξερω αν τα θεματα προκυπτουν απο τον παροχο η' απο το pc. Να αναφερω αρχικα οτι εχω 2 pc, ενα παλιο asus maximous extreme (X38) με τον Q9650 και ενα ASRock B450 με εναν Ryzen 5 2600 και σκληρο εναν Μ2 απο Samsung, τον 970. Ρουτερς εχω και της Cosmote το μαμα, αλλα και ενα tp-link. Στο προηγουμενο σπιτι ολα αψογα δουλευαν. Στο καινουργιο ομως με το tp-link δεν μπορω να συνδεθω καθολου πλεον, και με τα 2 pc, ενω με της cosmote οταν το συνδεω επανω στο παλιο pc, το Asus, δουλευει κανονικα. Στο πιο καινουργιο pc ομως, το Β450, αμα συνδεσω το ρουτερ της cosmote, δουλευει μεν αλλα τις περισσοτερες φορες οταν παω να ανοιξω σελιδες, αρχικα δεν τις ανοιγει και βγαζει μια μαυρη οθονη που λεει "Your connection was interrupted" η' "No Internet" και μετα απο 5 περιπου δευτερολεπτα τις ανοιγει λες και επανερχεται κανονικα πλεον το ιντερνετ, αλλιως αν δε, τοτε refresh τη σελιδα και τοτε ανοιγει κανονικα. Windows 10 και στα δυο pc. Τι στο καλο γινεται ? Το εχει αντιμετωπισει κανενας φιλος εδω ?
madrivermadonus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 to tplink ειναι το βασικο ρουτερ και της cosmote το εχεις Bridge? εχεις static στα pc?
tlbfm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δυναμικη εχω, το βασικο ειναι της cosmote γιατι το tp-link δεν εχει γραμμη για τηλεφωνο. Δεν τα ειχα γεφυρωσει, απλα ειχα το tp-link για αλλο χωρο (το εκλεινα αυτο της cosmote) για να βλεπω ταινιες αλλα πλεον δεν το βλεπει κανενα απο τα δυο pc, συνδεση με ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα