MontzOlee Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα , θα ήθελα τα φώτα σας αν κάποιος γνωρίζει.. Σημερα ο διαχειριστής της πολυκατοικίας επειδή είναι άρρωστος (😷) μου έδωσε τα κοινόχρηστα της ποκυκατοικιας κι αν μπορώ να κάνω τις πληρωμές μέχρι να γίνει καλά, μεγαλος άνθρωπος είναι οποτε είπα να βοηθήσω .. το ερώτημα μου όμως και ο λόγος που άνοιξα το θέμα είναι: αν κάνω πληρωμή των λογαριασμών (ΔΕΗ-Νερό) με το δικό μου eBanking για να μην μπλέκω με ουρές και αναμονές ή με χρήση της χρεωστικής μου αν δεν υπάρχει αναμονή , θα μετρήσει στο αφορολόγητο μου ; Υπαρχει κάποιο πρόβλημα αν πληρώσω κάτι κοινόχρηστο με χρήση είτε της κάρτας μου είτε ηλεκτρονικά ; ευχαριστω εκ των προτέρων
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Να χρησιμοποιήσεις την χρεωστική σου, βεβαίως και θα μετρήσει δεν κοιτάνε για ποιον πληρωσες αλλά αν πληρωσες. Και εγώ θα κάνω το ιδιο για διάφορους λογαριασμούς της μητέρας μου. 2
RVgtr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Γιατι μετράει η δεη και το νερο κινητα κλπ στο αφορολογητο; 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, RVgtr είπε Γιατι μετράει η δεη και το νερο κινητα κλπ στο αφορολογητο; Ναι μετράει κανονικά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Φυσικα και μπορεις να το κανεις και οτι σημαινει για το αφορολογητο θα αφορα εσενα. 2 ώρες πριν, RVgtr είπε Γιατι μετράει η δεη και το νερο κινητα κλπ στο αφορολογητο; Ολες οι ηλεκτρονικες δαπανες μετρανε εκτος απο φορους , δανεια κλπ. 1
k_w_t Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Mια χαρα μετραει... Ειμαι διαχειριστης και πληρωνω με iBan την ΔΕΗ των κοινοχρηστων και το υπολογιζει κανονικα στο αφορολογητο.. 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και μπορεις να το κανεις και οτι σημαινει για το αφορολογητο θα αφορα εσενα. Ολες οι ηλεκτρονικες δαπανες μετρανε εκτος απο φορους , δανεια κλπ. Aμα πληρωσεις δοση Κωτσοβολου στο καταστημα με καρτα την εμφανιζει κανονικα στο αφορολογητο ... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Mια χαρα μετραει... Ειμαι διαχειριστης και πληρωνω με iBan την ΔΕΗ των κοινοχρηστων και το υπολογιζει κανονικα στο αφορολογητο.. Aμα πληρωσεις δοση Κωτσοβολου στο καταστημα με καρτα την εμφανιζει κανονικα στο αφορολογητο ... Φυσικα την εμφανιζει οπως και οτι γινεται και με pos. 1
MontzOlee Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Καλημέρα και σας ευχαριστω πολλοί όλους ρε μάγκες για τις απαντήσεις , με σώσατε! αρα θα πληρώσω με κάρτα - θα χτησβ αφορολόγητο και θα μου μείνουν και τα μετρητά , μωρέ μήπως να γίνω διαχειριστής ;; Win - win είναι η υπόθεση! 😂
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, RVgtr είπε Γιατι μετράει η δεη και το νερο κινητα κλπ στο αφορολογητο; Επειδή τέτοια οδηγία έχει δώσει η ΑΑΔΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα