Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα , θα ήθελα τα φώτα σας αν κάποιος γνωρίζει..

Σημερα ο διαχειριστής της πολυκατοικίας επειδή είναι άρρωστος (😷)  μου έδωσε τα κοινόχρηστα της ποκυκατοικιας κι αν μπορώ να κάνω τις πληρωμές μέχρι να γίνει καλά, μεγαλος άνθρωπος είναι οποτε είπα να βοηθήσω ..

το ερώτημα μου όμως και ο λόγος που άνοιξα το θέμα είναι:

αν κάνω πληρωμή των λογαριασμών (ΔΕΗ-Νερό) με το δικό μου eBanking για να μην μπλέκω με ουρές και αναμονές ή με χρήση της χρεωστικής μου αν δεν υπάρχει αναμονή , θα μετρήσει  στο αφορολόγητο μου ;

Υπαρχει κάποιο πρόβλημα αν πληρώσω κάτι κοινόχρηστο με χρήση είτε της κάρτας μου  είτε ηλεκτρονικά ;

ευχαριστω εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Να χρησιμοποιήσεις την χρεωστική σου, βεβαίως και θα μετρήσει δεν κοιτάνε για ποιον πληρωσες αλλά αν πληρωσες. Και εγώ θα κάνω το ιδιο για διάφορους λογαριασμούς της μητέρας μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις να το κανεις και οτι σημαινει για το αφορολογητο θα αφορα εσενα.

2 ώρες πριν, RVgtr είπε

Γιατι μετράει η δεη και το νερο κινητα κλπ στο αφορολογητο;

Ολες οι ηλεκτρονικες δαπανες μετρανε εκτος απο φορους , δανεια κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Mια χαρα μετραει...

Ειμαι διαχειριστης και πληρωνω με iBan την ΔΕΗ των κοινοχρηστων και το υπολογιζει κανονικα στο αφορολογητο..

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα και μπορεις να το κανεις και οτι σημαινει για το αφορολογητο θα αφορα εσενα.

Ολες οι ηλεκτρονικες δαπανες μετρανε εκτος απο φορους , δανεια κλπ.

Aμα πληρωσεις δοση Κωτσοβολου στο καταστημα με καρτα την εμφανιζει κανονικα στο αφορολογητο ...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Mια χαρα μετραει...

Ειμαι διαχειριστης και πληρωνω με iBan την ΔΕΗ των κοινοχρηστων και το υπολογιζει κανονικα στο αφορολογητο..

Aμα πληρωσεις δοση Κωτσοβολου στο καταστημα με καρτα την εμφανιζει κανονικα στο αφορολογητο ...

Φυσικα την εμφανιζει οπως και οτι γινεται και με pos.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και σας ευχαριστω πολλοί όλους ρε μάγκες για τις απαντήσεις , με σώσατε!

αρα θα πληρώσω με κάρτα - θα χτησβ αφορολόγητο και θα μου μείνουν και τα μετρητά ,  μωρέ μήπως να γίνω διαχειριστής ;; 

Win - win είναι η υπόθεση! 😂

Δημοσ.
8 ώρες πριν, RVgtr είπε

Γιατι μετράει η δεη και το νερο κινητα κλπ στο αφορολογητο;

Επειδή τέτοια οδηγία έχει δώσει η ΑΑΔΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...