drapanakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Εχω ενα samsung J6. Μου δειχνει 97% πληροτητα δισκου χωρις να εχω αρχεια μεσα. Στην αναλυση των αρχειων που ειναι αποθηκευμενα στο σκληρο, γραφει " αλλο" 31 gb. Ξερει κανεις τι συμβαινει ;
apostolisk86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μήπως είναι cached περιεχόμενο από εφαρμογές όπως το Spotify ή το Netflix; Αν πας στα Apps πρέπει να δείχνει πόσο χώρο πιάνει το καθένα.
stark Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 9/3/2020 στις 11:51 ΜΜ, drapanakis είπε Εχω ενα samsung J6. Μου δειχνει 97% πληροτητα δισκου χωρις να εχω αρχεια μεσα. Στην αναλυση των αρχειων που ειναι αποθηκευμενα στο σκληρο, γραφει " αλλο" 31 gb. Ξερει κανεις τι συμβαινει ; Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piriform.ccleaner 1
drapanakis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 To εφτιαξα φιλε.Καθαρισα ολα τα δεδομενα απο την εφαρμογη της καμερας και τελος. Ευχαριστω παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Θα ήταν καλή ιδέα, εφόσον υποστηρίζει το κινητό βέβαια, να βάλεις μια εξωτερικη κάρτα micro sd οπότε μετά θα ορίσεις σαν Εξωτερικό χώρο αποθήκευσης όσες εφαρμογές έχουν την συγκεκριμένη δυνατότητα (ναι δυστυχώς θα πρέπει να το κάνεις απο τις ρυθμίσεις μία-μία για όλες τις εφαρμογές) . Φωτογραφίες/Βίντεο κλπ θα αποθηκεύονται επίσης εκεί , εξοικονομείς αρκετή απο την εσωτερική μνήμη του κινητού με αυτό το τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα