Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δικτυακός σκληρός My Cloud Home από την Western Digital, με χωρητικότητα 6 tb στα 168,89€ τελική τιμή (με απλή αποστολή) από το amazon.fr

my-cloud-home-far-right.png.thumb_1280_1280.png.114b627554f62e3c26229683f744b99b.png

Ελλάδα (τιμές skroutz) από:

212,09 € (κατόπιν παραγγελίας)

222,98 € (ετοιμοπαράδοτο)

Η συγκεκριμένη τιμή είναι ιστορικό χαμηλό για το συγκεκριμένο amazon

history.png.b9a87cff478a32015eed32cba3777d1a.png

αλλά όχι γενικά στο idealo βλέπω είχε βρεθεί στα 149,99€ πέρσι 2 φορές στη Γερμανία.

Αν το επιλέξετε, μην ξεχάσετε να ζητήσετε να το βάλουν σε κουτί amazon, αλλιώς θα σας έρθει με την αρχική συσκευασία:

Στο τελευταίο βήμα πριν την αγορά, επιλέξτε Expedier dans des emballages Amazon και μετά κάντε check το κουτάκι και πατήστε Enregister.

syskeuasia_.png.37dd0ef9a3ea15799f9cd77dc72ac2f9.png

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως «απλό» εξωτερικό σκληρό, το usb που έχει πάνω είναι για να συνδέσετε κι άλλο σκληρό και να αυξήσετε τη χωρητικότητα και όχι για σύνδεση με pc (δηλαδή είναι έξοδος και όχι είσοδος)

• Like 3
Δημοσ.

Η χειρότερη συσκευή της WD. Δεν είναι εξωτερικός απλός αλλά δεν είναι ούτε NAS (μη το μπερδεύετε με την mycloud σειρά)

Μη το πάρει κανείς θα το μετανοιώσει. Δεν συμφέρει ούτε καν για τον RED που έχει μέσα δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Η χειρότερη συσκευή της WD. Δεν είναι εξωτερικός απλός αλλά δεν είναι ούτε NAS (μη το μπερδεύετε με την mycloud σειρά)

Μη το πάρει κανείς θα το μετανοιώσει. Δεν συμφέρει ούτε καν για τον RED που έχει μέσα δηλαδή.

Που το στηρίζεις αυτό που λες;

Δημοσ.

Επειδη εχω το 8αρι αν θελει καποιος κατι περισσοτερο απο απλα File Sharing σε κινητα μακρια. Ειναι ενα ΠΟΛΥ βασικο NAS.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Που το στηρίζεις αυτό που λες;

Είμαι από τους πρώτους που την πάτησαν με αυτή τη συσκευή γιατί νόμιζα πως είναι μια βελτιωμένη της mycloud σειράς (βλέπε realtek 1295 quad αντί του marvel κλπ). Δεν έχει cloud OS3 αλλά μια βλακεία android based χωρίς καν interface που θέλει απαραίτητα σύνδεση internet και upnp ανοιχτά (random ports γιατί έτσι γουστάρει η WD) αλλιώς είναι limited σε ένα βασικό PUBLIC smb folder που δε μπορείς να κλείσεις και τα private απαιτούν το πρόγραμμα της WD για να γίνουν map.

Γενικά ξαναλέω, δεν είναι εξωτερικός, δεν είναι NAS (δε το θεωρεί ουτε η WD NAS αν προσέξεις)

Κατά τα άλλα έχω ασχοληθεί ακόμα παραπάνω βάζοντας του debian απο u-boot αλλά πιο το νόημα να το πάρεις και να χάσεις την εγγύηση day 1, οταν υπάρχουν συσκευές που κάνουν τη δουλειά του NAS.

Μπορείς να διαβάσεις παραπάνω στο official forum της wd

https://community.wd.com/c/home-cloud-storage/my-cloud-home-ideas/233

Μέχρι και petition είχαμε κάνει μπας και γίνει update με OS3 αλλά δεν.

Επεξ/σία από CMOS_Z
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Είμαι από τους πρώτους που την πάτησαν με αυτή τη συσκευή γιατί νόμιζα πως είναι μια βελτιωμένη της mycloud σειράς (βλέπε realtek 1295 quad αντί του marvel κλπ). Δεν έχει cloud OS3 αλλά μια βλακεία android based χωρίς καν interface που θέλει απαραίτητα σύνδεση internet και upnp ανοιχτά (random ports γιατί έτσι γουστάρει η WD) αλλιώς είναι limited σε ένα βασικό PUBLIC smb folder που δε μπορείς να κλείσεις και τα private απαιτούν το πρόγραμμα της WD για να γίνουν map.

Γενικά ξαναλέω, δεν είναι εξωτερικός, δεν είναι NAS (δε το θεωρεί ουτε η WD NAS αν προσέξεις)

Κατά τα άλλα έχω ασχοληθεί ακόμα παραπάνω βάζοντας του debian απο u-boot αλλά πιο το νόημα να το πάρεις και να χάσεις την εγγύηση day 1, οταν υπάρχουν συσκευές που κάνουν τη δουλειά του NAS.

Μπορείς να διαβάσεις παραπάνω στο official forum της wd

https://community.wd.com/c/home-cloud-storage/my-cloud-home-ideas/233

Μέχρι και petition είχαμε κάνει μπας και γίνει update με OS3 αλλά δεν.

Δεν κατάλαβα τίποτα 😂 Γενικά, για έναν απλό χρήστη, για να έχει backup όλες τις φώτο του και να έχει την δυνατότητα να τις βλέπει και online, κάνει; Επίσης είναι προσβάσιμος σε όλους τους υπολογιστές στο οικιακο δικτυο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thodoris20s είπε

Δεν κατάλαβα τίποτα 😂 Γενικά, για έναν απλό χρήστη, για να έχει backup όλες τις φώτο του και να έχει την δυνατότητα να τις βλέπει και online, κάνει; Επίσης είναι προσβάσιμος σε όλους τους υπολογιστές στο οικιακο δικτυο;

Πάρε κάποιο synology ή mycloud single bay ή ex2. Δεν κάνει για τίποτα αυτό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CMOS_Z είπε

Πάρε κάποιο synology ή mycloud single bay ή ex2. Δεν κάνει για τίποτα αυτό.

Θέλουν διπλάσια χρήματα αυτά που αναφέρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κι εγώ το μεγαλύτερο, είναι πραγματικά αποτυχία. Όποιος το πάρει ακόμη και χωρίς γνώσεις υπολογιστών θα καταλάβει ότι δεν σε καλύπτει ούτε για τα βασικά.

Τους έβαλα 1 αστέρι στην κριτική της εφαρμογής του play store και μιλάμε συνεχώς με τεχνική υποστήριξη για να το αλλάξω. Ανάλογα με τον τύπο του αρχείου δεν σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις ολόκληρο φάκελλο αλλά μόνο αρχείο-αρχείο ακόμα και σε κοινή χρήση από desktop.

screenshot_20200310_0716431.png.e6cb779f9557a30495a6646421532fc4.png

Λένε ότι έχει θέματα ασφαλείας. Δεν έχω δώσει κοινή χρήση σε κανέναν πέρα της οικογένειας και είναι στιγμές που είμαστε όλοι στο σπίτι, κανείς δεν κάνει χρήση του δίσκου και αυτός ξεκινάει να δουλεύει. Αναγκάστηκα να του βάλω τηλεχειριζόμενη μπρίζα και να το κλείνω όταν δεν το χρειάζομαι. Το κλείνω πρώτα σαν συσκευή και μετά από την μπρίζα, ώστε ενεργοποιώντας ξανά την μπρίζα να μπορέσω να πάρω τα αρχεία που θέλω.

Δεν αξίζει αποφύγετέ το

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...