Vassilis_24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, george_1974 είπε Να σαι καλά. Λυπάμαι για το επίπεδο που έπεσες.απλά εάν κατάλαβες καλά δεν γελοιοποίησες εμένα. Πήρε τηλ σου όμως γελοιοποιείς και υποβαθμίζεις και το site το οποίο σε φιλοξενεί. Εγώ εάν μπήκα μέσα εδώ είχα ένα κίνητρο.δες όμως σοβαρά το δικό σου κίνητρο ποιο ήταν για να μπεις σε ένα τέτοιο site;Μπορείς να είσαι περισσότερο αποδοτικός στη ζωή σου και όχι χασομέρης. Γιατί το να γίνεσαι μέλος σε ένα site στο οποίο καλώς ή κακώς ανταλλάζουν απόψεις κάποια άτομα και ο δικός σου σκοπός είναι η απαξίωση, η ειρωνεία και η προσβολή των μελών του site όπως επίσης και του ίδιου του site αυτό πίστεψέ με δεν σε τιμά. Δεν θα συνεχίσω στο χαμηλό επίπεδο που έριξες την κουβέντα. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ενώ βρήκα το θάρρος να μοιραστώ μία προσωπική μου ιστορία με άτομα τα οποία δε γνωρίζω, δέχομαι το μένος σου. Λυπάμαι που δεν έχεις την ενσυναίσθηση, ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις τον άλλο, και καταλήγεις στο να με προσβάλλεις, κάτι που εγώ δεν έκανα. Ελπίζω να βρεις αυτό που αναζητάς, αν και μιας και από ό,τι αντιλαμβάνομαι οι σχέσεις που δημιουργείς είναι επιδερμικές, ό,τι κι αν επιλέξεις, απλά θα επιτελέσει τη δουλειά για την οποίο τα χρειάζεσαι και δε θ'αποκτήσει ποτέ μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, επομένως ό,τι και να πάρεις θα σε καλύψει. Σου εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι σημασία δεν έχουν οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά, αλλά η ζεστασιά που έχουμε στην καρδιά μας. Την καληνύχτα μου... 1
KoreanW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μια συμβουλή για το φούρνο μικροκυμάτων. Πρόσεξε να είναι μάρκας που μπορείς να την εμπιστευτείς, όχι μην χαλάσει αλλά να μην έχει διαφυγή ακτινοβολίας. Τεχνολογίες στους φούρνους μικροκυμάτων: inverter/απλοί, με λειτουργίες (γκριλ-αέρα κλπ)/απλοί Κάποιοι φούρνοι μικροκυμάτων έχουν λειτουργία εξαερισμού. υγ: εδώ που τα λέμε είναι πολύ αόριστο το θέμα, ας πούμε δε λες ούτε αν πρόκειται για ελεύθερη ή εντοιχιζόμενη συσκευή, πόσα δίνεις και τί χρήσεις θες κλπ
bluesattack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, KoreanW είπε Πρόσεξε να είναι μάρκας που μπορείς να την εμπιστευτείς, όχι μην χαλάσει αλλά να μην έχει διαφυγή ακτινοβολίας. Σωστο αυτο, να κουμπωνει καλα η πορτα και η προσοψη να μην εχει δειγματα ποιοτητας της πλακας.Γιατι και το καλοριφερ μια αντισταση εχει, αλλα αν ειναι της πλακας με μοναδικο διακριτικο ενα ..αυτοκολλητο ευρωπαικης πιστοποιησης , μπορει να παρεις και καμμια φωτια Και να μην στηριζεται ο χρηστης στο πορτακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα