Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Γεια σας. Πολλές φορές προκειμένου να αγοράσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή μπαίνουμε στη διαδικασία να σερφάρουμε στο internet μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα και να παίζουμε με τα φίλτρα αναζήτησης τα οποία τις περισσότερες φορές σε δελεάζουν αφού σου δείχνουν δυνατότητες για τη συσκευή που θέλεις εσύ τσεκάρεις, βάζοντας το ένα, βάζοντας το άλλο, με αποτέλεσμα η τιμή να αυξάνει. Στην πραγματικότητα όμως και μία φθηνή ηλεκτρική συσκευή θα ήταν προτιμότερη ίσως από μία ακριβή με πολλές δυνατότητες και πολλά εφέ. Έχω δύο μέρες λοιπόν που μπαίνω στο skroutz και σε άλλες ιστοσελίδες και ψάχνω για 2 ηλεκτρικές συσκευές: 1. Φούρνο μικροκυμάτων 2. Ηλεκτρική σκούπα Οι απόψεις διίστανται πολλές φορές. Όσο αφορά για το φούρνο μικροκυμάτων άλλους ακούω να προτιμούν τους αναλογικούς μικρούς 20 λίτρων και άλλους να προτιμούν τους ψηφιακούς και μεσαίους από 20 εώς 25 λίτρα. Άλλους να προτιμούν έως 800 watt και άλλους να προτιμούν πάνω από 800 watt. Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρική σκούπα που ψάχνω. Πέλμα για χάλια, πέλμα για πάτωμα, με σακούλα ή χωρίς σακούλα, watt κατανάλωσης.... Και ακούς άτομα τα οποία αγόρασαν ακριβά ηλεκτρικές σκούπες για να έχουμε πολλά χαρακτηριστικά και τελικά το μετάνιωσαν. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία να δώσω σε σας το λόγο μέσα από δω προκειμένου να μου μεταφέρετε τις δικές σας εμπειρίες εάν και εφόσον έχετε αγοράσει φούρνο μικροκυμάτων η ηλεκτρική σκούπα. Ποιες είναι για σας οι καλύτερες επιλογές όσο αφορά ένα φούρνο μικροκυμάτων και μία ηλεκτρική σκούπα. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως και link με συγκεκριμένα μοντέλα πού σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους είτε αυτό έχει να κάνει με φούρνο μικροκυμάτων είτε έχει να κάνει με ηλεκτρική σκούπα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Froskeas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, george_1974 είπε Γεια σας. Πολλές φορές προκειμένου να αγοράσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή μπαίνουμε στη διαδικασία να σερφάρουμε στο internet μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα και να παίζουμε με τα φίλτρα αναζήτησης τα οποία τις περισσότερες φορές σε δελεάζουν αφού σου δείχνουν δυνατότητες για τη συσκευή που θέλεις εσύ τσεκάρεις, βάζοντας το ένα, βάζοντας το άλλο, με αποτέλεσμα η τιμή να αυξάνει. Στην πραγματικότητα όμως και μία φθηνή ηλεκτρική συσκευή θα ήταν προτιμότερη ίσως από μία ακριβή με πολλές δυνατότητες και πολλά εφέ. Έχω δύο μέρες λοιπόν που μπαίνω στο skroutz και σε άλλες ιστοσελίδες και ψάχνω για 2 ηλεκτρικές συσκευές: 1. Φούρνο μικροκυμάτων 2. Ηλεκτρική σκούπα Οι απόψεις διίστανται πολλές φορές. Όσο αφορά για το φούρνο μικροκυμάτων άλλους ακούω να προτιμούν τους αναλογικούς μικρούς 20 λίτρων και άλλους να προτιμούν τους ψηφιακούς και μεσαίους από 20 εώς 25 λίτρα. Άλλους να προτιμούν έως 800 watt και άλλους να προτιμούν πάνω από 800 watt. Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρική σκούπα που ψάχνω. Πέλμα για χάλια, πέλμα για πάτωμα, με σακούλα ή χωρίς σακούλα, watt κατανάλωσης.... Και ακούς άτομα τα οποία αγόρασαν ακριβά ηλεκτρικές σκούπες για να έχουμε πολλά χαρακτηριστικά και τελικά το μετάνιωσαν. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία να δώσω σε σας το λόγο μέσα από δω προκειμένου να μου μεταφέρετε τις δικές σας εμπειρίες εάν και εφόσον έχετε αγοράσει φούρνο μικροκυμάτων η ηλεκτρική σκούπα. Ποιες είναι για σας οι καλύτερες επιλογές όσο αφορά ένα φούρνο μικροκυμάτων και μία ηλεκτρική σκούπα. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως και link με συγκεκριμένα μοντέλα πού σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους είτε αυτό έχει να κάνει με φούρνο μικροκυμάτων είτε έχει να κάνει με ηλεκτρική σκούπα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, george_1974 είπε Γεια σας. Πολλές φορές προκειμένου να αγοράσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή μπαίνουμε στη διαδικασία να σερφάρουμε στο internet μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα και να παίζουμε με τα φίλτρα αναζήτησης τα οποία τις περισσότερες φορές σε δελεάζουν αφού σου δείχνουν δυνατότητες για τη συσκευή που θέλεις εσύ τσεκάρεις, βάζοντας το ένα, βάζοντας το άλλο, με αποτέλεσμα η τιμή να αυξάνει. Στην πραγματικότητα όμως και μία φθηνή ηλεκτρική συσκευή θα ήταν προτιμότερη ίσως από μία ακριβή με πολλές δυνατότητες και πολλά εφέ. Έχω δύο μέρες λοιπόν που μπαίνω στο skroutz και σε άλλες ιστοσελίδες και ψάχνω για 2 ηλεκτρικές συσκευές: 1. Φούρνο μικροκυμάτων 2. Ηλεκτρική σκούπα Οι απόψεις διίστανται πολλές φορές. Όσο αφορά για το φούρνο μικροκυμάτων άλλους ακούω να προτιμούν τους αναλογικούς μικρούς 20 λίτρων και άλλους να προτιμούν τους ψηφιακούς και μεσαίους από 20 εώς 25 λίτρα. Άλλους να προτιμούν έως 800 watt και άλλους να προτιμούν πάνω από 800 watt. Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρική σκούπα που ψάχνω. Πέλμα για χάλια, πέλμα για πάτωμα, με σακούλα ή χωρίς σακούλα, watt κατανάλωσης.... Και ακούς άτομα τα οποία αγόρασαν ακριβά ηλεκτρικές σκούπες για να έχουμε πολλά χαρακτηριστικά και τελικά το μετάνιωσαν. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία να δώσω σε σας το λόγο μέσα από δω προκειμένου να μου μεταφέρετε τις δικές σας εμπειρίες εάν και εφόσον έχετε αγοράσει φούρνο μικροκυμάτων η ηλεκτρική σκούπα. Ποιες είναι για σας οι καλύτερες επιλογές όσο αφορά ένα φούρνο μικροκυμάτων και μία ηλεκτρική σκούπα. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως και link με συγκεκριμένα μοντέλα πού σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους είτε αυτό έχει να κάνει με φούρνο μικροκυμάτων είτε έχει να κάνει με ηλεκτρική σκούπα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ακούστηκες
Menelaos83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Για φουρνο μικροκυματων δεν μπορω να σε βοηθησω. Για σκουπα ομως αν θες κατι με αριστη αποδοση και αξιοπιστια πας σε hoover. Εχω αυτην https://www.skroutz.gr/s/10793708/Hoover-AC70-AC69011.html και εδω 3 χρονια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ειχαν πριν μια bosch την οποια ειχα παρει 120 ευρω και εκλαιγα τα λεφτα μου με την αποδοση που ειχε.Την εβαλα αγγελια να φυγει και πηρα την παραπανω.
vrwmiar1Z Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, george_1974 είπε Γεια σας. Πολλές φορές προκειμένου να αγοράσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή μπαίνουμε στη διαδικασία να σερφάρουμε στο internet μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα και να παίζουμε με τα φίλτρα αναζήτησης τα οποία τις περισσότερες φορές σε δελεάζουν αφού σου δείχνουν δυνατότητες για τη συσκευή που θέλεις εσύ τσεκάρεις, βάζοντας το ένα, βάζοντας το άλλο, με αποτέλεσμα η τιμή να αυξάνει. Στην πραγματικότητα όμως και μία φθηνή ηλεκτρική συσκευή θα ήταν προτιμότερη ίσως από μία ακριβή με πολλές δυνατότητες και πολλά εφέ. Έχω δύο μέρες λοιπόν που μπαίνω στο skroutz και σε άλλες ιστοσελίδες και ψάχνω για 2 ηλεκτρικές συσκευές: 1. Φούρνο μικροκυμάτων 2. Ηλεκτρική σκούπα Οι απόψεις διίστανται πολλές φορές. Όσο αφορά για το φούρνο μικροκυμάτων άλλους ακούω να προτιμούν τους αναλογικούς μικρούς 20 λίτρων και άλλους να προτιμούν τους ψηφιακούς και μεσαίους από 20 εώς 25 λίτρα. Άλλους να προτιμούν έως 800 watt και άλλους να προτιμούν πάνω από 800 watt. Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρική σκούπα που ψάχνω. Πέλμα για χάλια, πέλμα για πάτωμα, με σακούλα ή χωρίς σακούλα, watt κατανάλωσης.... Και ακούς άτομα τα οποία αγόρασαν ακριβά ηλεκτρικές σκούπες για να έχουμε πολλά χαρακτηριστικά και τελικά το μετάνιωσαν. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία να δώσω σε σας το λόγο μέσα από δω προκειμένου να μου μεταφέρετε τις δικές σας εμπειρίες εάν και εφόσον έχετε αγοράσει φούρνο μικροκυμάτων η ηλεκτρική σκούπα. Ποιες είναι για σας οι καλύτερες επιλογές όσο αφορά ένα φούρνο μικροκυμάτων και μία ηλεκτρική σκούπα. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως και link με συγκεκριμένα μοντέλα πού σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους είτε αυτό έχει να κάνει με φούρνο μικροκυμάτων είτε έχει να κάνει με ηλεκτρική σκούπα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πόσα λεφτά δίνεις
Superuser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, Froskeas είπε Ναι 9 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Ακούστηκες Μιλήσατε καλά
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Superuser είπε Μιλήσατε καλά Δεν μπορω παρα να υπερθεματισω
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, george_1974 είπε Οι απόψεις διίστανται πολλές φορές. Όσο αφορά για το φούρνο μικροκυμάτων άλλους ακούω να προτιμούν τους αναλογικούς μικρούς 20 λίτρων και άλλους να προτιμούν τους ψηφιακούς και μεσαίους από 20 εώς 25 λίτρα. Άλλους να προτιμούν έως 800 watt και άλλους να προτιμούν πάνω από 800 watt. Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρική σκούπα που ψάχνω. Πέλμα για χάλια, πέλμα για πάτωμα, με σακούλα ή χωρίς σακούλα, watt κατανάλωσης.... Και ακούς άτομα τα οποία αγόρασαν ακριβά ηλεκτρικές σκούπες για να έχουμε πολλά χαρακτηριστικά και τελικά το μετάνιωσαν. Προφανως τα λιτρα θα εξαρτηθουν απο την δικη σου χρηση Tα watt παλι το ιδιο Ενδεικτικα (απο τυχαιο φουρνο ) σελιδα 26 + https://media3.neff-international.com/Documents/9000615276_B.pdf Τωρα οσο αφορα την ποιοτητα , μην πολυτρελαινεσαι .Δεν ειναι και απο τις πολυπλοκες πια συσκευες .Καλο ειναι να εχει 2+ χρονια εγγυηση.Στα σουπερμαρκετ που ζεσταινουν φαγητα ολη την ωρα νομιζεις εχουν πανακριβους φουρνους ? Σημαντικοτερο ειναι να ξερει ο αλλος τι σκευη να χρησιμοποιησει (ωστε να μην λιωσουν η κανουν σπινθηρα ) και τι πρεπει να προσεχει με το μαγειρεμα ιδιως των φαγητων (μην ζεσταθει σε μια πλευρα και η αλλη ειναι αψητη και εστια μικροβιων ) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από bluesattack
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, george_1974 είπε Γεια σας. Πολλές φορές προκειμένου να αγοράσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή μπαίνουμε στη διαδικασία να σερφάρουμε στο internet μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα και να παίζουμε με τα φίλτρα αναζήτησης τα οποία τις περισσότερες φορές σε δελεάζουν αφού σου δείχνουν δυνατότητες για τη συσκευή που θέλεις εσύ τσεκάρεις, βάζοντας το ένα, βάζοντας το άλλο, με αποτέλεσμα η τιμή να αυξάνει. Στην πραγματικότητα όμως και μία φθηνή ηλεκτρική συσκευή θα ήταν προτιμότερη ίσως από μία ακριβή με πολλές δυνατότητες και πολλά εφέ. Έχω δύο μέρες λοιπόν που μπαίνω στο skroutz και σε άλλες ιστοσελίδες και ψάχνω για 2 ηλεκτρικές συσκευές: 1. Φούρνο μικροκυμάτων 2. Ηλεκτρική σκούπα Οι απόψεις διίστανται πολλές φορές. Όσο αφορά για το φούρνο μικροκυμάτων άλλους ακούω να προτιμούν τους αναλογικούς μικρούς 20 λίτρων και άλλους να προτιμούν τους ψηφιακούς και μεσαίους από 20 εώς 25 λίτρα. Άλλους να προτιμούν έως 800 watt και άλλους να προτιμούν πάνω από 800 watt. Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρική σκούπα που ψάχνω. Πέλμα για χάλια, πέλμα για πάτωμα, με σακούλα ή χωρίς σακούλα, watt κατανάλωσης.... Και ακούς άτομα τα οποία αγόρασαν ακριβά ηλεκτρικές σκούπες για να έχουμε πολλά χαρακτηριστικά και τελικά το μετάνιωσαν. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία να δώσω σε σας το λόγο μέσα από δω προκειμένου να μου μεταφέρετε τις δικές σας εμπειρίες εάν και εφόσον έχετε αγοράσει φούρνο μικροκυμάτων η ηλεκτρική σκούπα. Ποιες είναι για σας οι καλύτερες επιλογές όσο αφορά ένα φούρνο μικροκυμάτων και μία ηλεκτρική σκούπα. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως και link με συγκεκριμένα μοντέλα πού σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους είτε αυτό έχει να κάνει με φούρνο μικροκυμάτων είτε έχει να κάνει με ηλεκτρική σκούπα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρωτοβουλία σου να μου δώσεις το λόγο να εκφραστώ για την εμπειρία μου κατόπιν αγοράς σκούπας και φούρνου μικροκυμάτων. Ήταν κάτι που το περίμενα πολύ καιρό, δε βρισκόταν όμως κάποιος να μου δώσει αυτή την ευκαιρία. Η συγκίνησή μου είναι βαθύτατη, τα λόγια μου μετά βίας αποτυπώνονται στο γραπτό λόγο. Η εμπειρία μου ήταν φανταστική. Τι να πρωτοθυμηθώ, τη διαδικασία επιλογής, την πρώτη φορά που τα είδα από κοντά, το πρώτο μου σκούπισμα, το πρώτο μου ξαναζεσταμένο φαγητό... Δάκρυα κυλούν στα μάτια μου τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές. Αναγκάστηκα ν'αποχαιρετίσω τη σκούπα μου μετά από 12 συναπτά έτη λειτουργίας. Δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω άλλη σαν αυτή. Ο τρόπος που καθάριζε τις γωνίες, που ρουφούσε τη σκόνη, ο βρυχυθμός που έβγαζε όταν μπούκωνε... Για να μη θυμηθώ πώς με κοιτούσε όταν το καλώδιό της σκάλωνε στις καρέκλες... Ευτυχώς, ο φούρνος μικροκυμάτων με συνοδεύει ακόμα, πιστός, βοήθησε να επουλωθούν οι πληγές μου ζεσταίνοντας λίγο τραχανά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν τον είχα. Σ'ευχαριστώ ξανά για την ευκαιρία, το είχα ανάγκη... 1 1
guido Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρωτοβουλία σου να μου δώσεις το λόγο να εκφραστώ για την εμπειρία μου κατόπιν αγοράς σκούπας και φούρνου μικροκυμάτων. Ήταν κάτι που το περίμενα πολύ καιρό, δε βρισκόταν όμως κάποιος να μου δώσει αυτή την ευκαιρία. Η συγκίνησή μου είναι βαθύτατη, τα λόγια μου μετά βίας αποτυπώνονται στο γραπτό λόγο. Η εμπειρία μου ήταν φανταστική. Τι να πρωτοθυμηθώ, τη διαδικασία επιλογής, την πρώτη φορά που τα είδα από κοντά, το πρώτο μου σκούπισμα, το πρώτο μου ξαναζεσταμένο φαγητό... Δάκρυα κυλούν στα μάτια μου τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές. Αναγκάστηκα ν'αποχαιρετίσω τη σκούπα μου μετά από 12 συναπτά έτη λειτουργίας. Δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω άλλη σαν αυτή. Ο τρόπος που καθάριζε τις γωνίες, που ρουφούσε τη σκόνη, ο βρυχυθμός που έβγαζε όταν μπούκωνε... Για να μη θυμηθώ πώς με κοιτούσε όταν το καλώδιό της σκάλωνε στις καρέκλες... Ευτυχώς, ο φούρνος μικροκυμάτων με συνοδεύει ακόμα, πιστός, βοήθησε να επουλωθούν οι πληγές μου ζεσταίνοντας λίγο τραχανά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν τον είχα. Σ'ευχαριστώ ξανά για την ευκαιρία, το είχα ανάγκη... Έχω να συγκινηθώ έτσι από το My Girl
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, guido είπε Έχω να συγκινηθώ έτσι από το My Girl Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν, νόμιζα ότι ήμουν υπερβολικός. Ο αποχαιρετισμός της σκούπας με πόνεσε πράγματι σαν να με είχαν τσιμπήσει 100άδες μέλισσες, να έχει πρηστεί το κεφάλι μου και να περίμενα το μοιραίο. Σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή ήταν που με βοήθησε ο φούρνος μικροκυμάτων μου, που με συντρόφευε τα βράδια, καθώς ζέσταινα ένα ποτήρι γάλα, για να ηρεμήσω. Καθόμασταν δίπλα, κοιτούσαμε τ'αστέρια και κλαίγαμε γοερά μαζί. Κι αναρωτιόμασταν ποιος αστερισμός να έχει γίνει τώρα η σκούπα που αγαπήσαμε τόσο πολύ... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, Froskeas είπε Ναι 32 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Για φουρνο μικροκυματων δεν μπορω να σε βοηθησω. Για σκουπα ομως αν θες κατι με αριστη αποδοση και αξιοπιστια πας σε hoover. Εχω αυτην https://www.skroutz.gr/s/10793708/Hoover-AC70-AC69011.html και εδω 3 χρονια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ειχαν πριν μια bosch την οποια ειχα παρει 120 ευρω και εκλαιγα τα λεφτα μου με την αποδοση που ειχε.Την εβαλα αγγελια να φυγει και πηρα την παραπανω. Σε ευχαριστώ πολύ.
TechnoState Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, Froskeas είπε Ναι 34 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Ακούστηκες 24 λεπτά πριν, Superuser είπε Μιλήσατε καλά 20 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Δεν μπορω παρα να υπερθεματισω 12 λεπτά πριν, guido είπε Έχω να συγκινηθώ έτσι από το My Girl 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν, νόμιζα ότι ήμουν υπερβολικός. Ο αποχαιρετισμός της σκούπας με πόνεσε πράγματι σαν να με είχαν τσιμπήσει 100άδες μέλισσες, να έχει πρηστεί το κεφάλι μου και να περίμενα το μοιραίο. Σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή ήταν που με βοήθησε ο φούρνος μικροκυμάτων μου, που με συντρόφευε τα βράδια, καθώς ζέσταινα ένα ποτήρι γάλα, για να ηρεμήσω. Καθόμασταν δίπλα, κοιτούσαμε τ'αστέρια και κλαίγαμε γοερά μαζί. Κι αναρωτιόμασταν ποιος αστερισμός να έχει γίνει τώρα η σκούπα που αγαπήσαμε τόσο πολύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, bluesattack είπε Προφανως τα λιτρα θα εξαρτηθουν απο την δικη σου χρηση Tα watt παλι το ιδιο Ενδεικτικα (απο τυχαιο φουρνο ) σελιδα 26 + https://media3.neff-international.com/Documents/9000615276_B.pdf Τωρα οσο αφορα την ποιοτητα , μην πολυτρελαινεσαι .Δεν ειναι και απο τις πολυπλοκες πια συσκευες .Καλο ειναι να εχει 2+ χρονια εγγυηση.Στα σουπερμαρκετ που ζεσταινουν φαγητα ολη την ωρα νομιζεις εχουν πανακριβους φουρνους ? Σημαντικοτερο ειναι να ξερει ο αλλος τι σκευη να χρησιμοποιησει (ωστε να μην λιωσουν η κανουν σπινθηρα ) και τι πρεπει να προσεχει με το μαγειρεμα ιδιως των φαγητων (μην ζεσταθει σε μια πλευρα και η αλλη ειναι αψητη και εστια μικροβιων ) Να σαι καλά. 18 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρωτοβουλία σου να μου δώσεις το λόγο να εκφραστώ για την εμπειρία μου κατόπιν αγοράς σκούπας και φούρνου μικροκυμάτων. Ήταν κάτι που το περίμενα πολύ καιρό, δε βρισκόταν όμως κάποιος να μου δώσει αυτή την ευκαιρία. Η συγκίνησή μου είναι βαθύτατη, τα λόγια μου μετά βίας αποτυπώνονται στο γραπτό λόγο. Η εμπειρία μου ήταν φανταστική. Τι να πρωτοθυμηθώ, τη διαδικασία επιλογής, την πρώτη φορά που τα είδα από κοντά, το πρώτο μου σκούπισμα, το πρώτο μου ξαναζεσταμένο φαγητό... Δάκρυα κυλούν στα μάτια μου τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές. Αναγκάστηκα ν'αποχαιρετίσω τη σκούπα μου μετά από 12 συναπτά έτη λειτουργίας. Δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω άλλη σαν αυτή. Ο τρόπος που καθάριζε τις γωνίες, που ρουφούσε τη σκόνη, ο βρυχυθμός που έβγαζε όταν μπούκωνε... Για να μη θυμηθώ πώς με κοιτούσε όταν το καλώδιό της σκάλωνε στις καρέκλες... Ευτυχώς, ο φούρνος μικροκυμάτων με συνοδεύει ακόμα, πιστός, βοήθησε να επουλωθούν οι πληγές μου ζεσταίνοντας λίγο τραχανά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν τον είχα. Σ'ευχαριστώ ξανά για την ευκαιρία, το είχα ανάγκη... Λυπάμαι για το επίπεδο που έπεσες.απλά εάν κατάλαβες καλά δεν γελοιοποίησες εμένα. Πήρε τηλ σου όμως γελοιοποιείς και υποβαθμίζεις και το site το οποίο σε φιλοξενεί. Εγώ εάν μπήκα μέσα εδώ είχα ένα κίνητρο.δες όμως σοβαρά το δικό σου κίνητρο ποιο ήταν για να μπεις σε ένα τέτοιο site;Μπορείς να είσαι περισσότερο αποδοτικός στη ζωή σου και όχι χασομέρης. Γιατί το να γίνεσαι μέλος σε ένα site στο οποίο καλώς ή κακώς ανταλλάζουν απόψεις κάποια άτομα και ο δικός σου σκοπός είναι η απαξίωση, η ειρωνεία και η προσβολή των μελών του site όπως επίσης και του ίδιου του site αυτό πίστεψέ με δεν σε τιμά. Δεν θα συνεχίσω στο χαμηλό επίπεδο που έριξες την κουβέντα.
TechnoState Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ... μέχρι 6 επισυναπτόμενες παραθέσεις σηκώνει πάντως (το insomnia/ πρώτη μου φορά!) Ον τόπικ, τι ανάγκες έχεις κ πόσα χρήματα διαθέτεις (το μέγιστο που μπορείς)? Ζεις μόνος, σε μεγάλο ή μικρό σπίτι, έχεις άνετη κουζίνα ή μετα θα στριμωχτεις? Έχεις κατοικίδιο? Υπάρχουν αρκετά μέλη αν αφορά οικογένεια? Υπάρχει άνετος αποθηκευτικός χώρος (στην περίπτωση μίας μεγάλης σκούπας). Ο φούρνος μικροκυμάτων θα δουλεύει απλά για ζεσταμα ("ζεστατήρι" που το άκουσα απο έναν μπάρμπα) η κ για ξεπαγωμα, παρασκευή φαγητού? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα