Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Warzone [Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες το απόγευμα παρατήρησα βελτίωση στα γραφικά και ψιλοπτωση στα fps, χωρίς να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στις ρυθμίσεις. Παρατήρησε κάτι αντίστοιχο κάποιος άλλος; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, fever25 είπε

Από χθες το απόγευμα παρατήρησα βελτίωση στα γραφικά και ψιλοπτωση στα fps, χωρίς να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στις ρυθμίσεις. Παρατήρησε κάτι αντίστοιχο κάποιος άλλος; 

έκαναν update, btw μπήκαν τα SOLOS.

Call Of Duty: Warzone & Modern Warfare Patch Notes For March 17 Update

(παρεόνι που έλιωνε το bf λέει κάτι στην αρχή του βίντεο, που θα triggαρει κόσμο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξε το bug με τα shaders.

Που και που κάνει κάτι μικρά spikes όμως. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τις cache τις έχεις ανοιχτές ή κλειστές ;

Στα shadows εννοεις ; Ναι φυσικα. Μονο το resolution στα shadows εχω απο extra στο high. Eχει διαφορα απο on σε off ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία. Απο πρώτη εντύπωση το game πολυ δυνατό, αλλά είμαι ένας απο αυτούς που ενώ παιζει το game μετα απο λίγο κάνει shutdown το game και σε πετάει στο desktop.
Έχω τους τελευταίους drivers, έχω δοκιμάσει check files από blizzard. Δοκίμασα αυτο με το Fullscreen Optimization. Άλλαξα το paging file, κατέβασα πολλά settings στο low.

Μήπως γνωρίζει κανένας κάποια λύση?

Ευχαριστώ Πολυ!

image.png.6fdd1054ec3f9a6360b0999277599a5b.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Με 5700xt και 3600x δεν εχω καθολου stuttering, μονιμα 100+ fps σε 1440p.

Μόνο αν ρίξω γραφικά στο normal δε το κάνει. Θα δοκιμάσω κάρτα στοκ, επεξεργαστή στοκ και αν κάνει το ίδιο πάλι φορματ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μόνο αν ρίξω γραφικά στο normal δε το κάνει. Θα δοκιμάσω κάρτα στοκ, επεξεργαστή στοκ και αν κάνει το ίδιο πάλι φορματ

To παιχνιδι γενικα μαλακιζεται πριν το update εμενα μου εβγαζε developer error 6xxx . 

Παντως δεν εχει να πει κατι καινουργιο οκ εχει 150 ατομα και την φυλακη αν πεθαινεις αλλα το battle royale εχει κουρασει πλεον 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...