SabotazNic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 ουφ. Κατι θα κανουν, δεν μπορει. Εκτος, επειδη ειναι 2 ατομα, το avg kd της ομαδας να πεφτει και για αυτο μπαινουν σε τετοια lobby
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Υπαρχει καποιος τροπος να μου αποθηκευει τις ρυθμησεις του keyboard & mouse σε xbox? Καθε φορα που βγαινω και ξαναμπαινω κανει reset.
SabotazNic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό για τους υποστηρικτές του digital only: https://unboxholics.com/news/gaming/108609-kleinei-gia-panta-to-call-of-duty-warzone
7nisiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Εξάλλου το παιχνίδι πέθανε με την Caldera... Verdansk memories 😭 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εξάλλου το παιχνίδι πέθανε με την Caldera... Verdansk memories 😭 Συνέχιζε να έχει όμως κόσμο, και μάλλον τους πονούσε. Κυριολεκτικά αυτό το BR "κάθε πέρσι και καλύτερα". Είτε θέλουν να βγάλουν καμία verdansk στο mobile, ή να σπρώξουν γενικά τον κόσμο στο wz 2 και να αγοράσουν το mw3.
Dimitriapant Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Εχω ενα θεμα με το worzone οταν πατάω Play για να άρνηση το παιχνίδι με πετάει πισω να ξανα πατήσω play η με βαζει μου διχνη το story και μετα με ξανα πετάει από το πεχνιδη ξερει κανεις γιατι γινετε αυτα ? Και εχω ryzen 7 5700G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα