kinitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά εδώ δεν βάζουν anti-cheat.. αφου λενε ολοι οτι ειναι σκιλ παικτες οχι cheater αρα τι το χρειαζονται??????????? 😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂
7nisiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Το πάνε μέσο "lore" και καλά ΤΕΛΙΚΑ under the radar "έπρεπε" να την περιμέναμε αυτή την αλλαγή -
JLEE Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Καλησπέρα Warzonaκηδες! Τι Loadout χρησιμοποιείτε αυτό το διάστημα? Προσωπικά ανάλογα με την περιοχή παίρνω: KAR98 / FFAR ή MAC-10 / M13 (μην το κοροϊδεύετε είναι laser)
M4tR1x Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Kar98 /ffar συνέχεια και μετά αλλάζω σε ffar / Aug η ffar/cramax
JLEE Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, M4tR1x είπε Kar98 /ffar συνέχεια και μετά αλλάζω σε ffar / Aug η ffar/cramax Δεν έχω παίξει μετά το τελευταίο nerf που έκαναν στο FFAR και στο AUG. Τα έκαναν πιο αργά με περισσότερο recoil?
speedy23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Sorry για το off topic αλλα τις τελευταιες μερες εχω κολλησει στο yt να βλεπω τυπους να δινουν τρελο rage παιζοντας αυτο το παιχνιδι. Μα τι γελιο.
JLEE Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Είναι καντιλοπαίχνιδο! Η αλήθεια να λέγεται! Δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούς ή τι κατεβάζεις κάθε φορά που σκοτώνεις / σκοτώνεσαι! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Είναι τίγκα στα cheat-έρια και δεν βάζουν anti-cheat τα ζωντόβολα της Raven.
JLEE Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι τίγκα στα cheat-έρια και δεν βάζουν anti-cheat τα ζωντόβολα της Raven. Είναι μια βιομηχανία παραγωγής χρήματος για πολλούς και έχουν ακόμη πολύ μεγάλη βάση παιχτών για να τους προβληματίσει. Το πιο γελείο απο όλα είναι οι Streamer. Έβαλα να δω τι κάνω λάθος στο gameplay ή τι μπορώ να βελτιώσω και καταλαβαίνεις αμέσως οτι οι "μεγάλοι" έχουν cheat. Είτε wallhack είτε Aimbot. Παρόλα αυτά υπάρχουν ομάδες που έχουν κάνει τρελή προπόνηση και το βλέπεις απο το τρόπο που κινούνται στο χάρτη και την ταχύτητα που καθαρίζουν την ομάδα σου. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από JLEE
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Jackfrags, Stodeh, BrokenMachine, Westie είναι legit παίχτες και δεν έχουν cheats. 1 1
vassilis018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 εκτός από τον Huskerss και κανά 2-3 ακόμα, οι υπόλοιποι παίζουν με scuff άντε και κανά reverse boost για το καλό της μέρας
JLEE Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως ανέβασα στο 12 το sensitivity και έβαλα στα thumbs του controller αφρολέξ και έχεις καλύτερο έλεγχο στις απότομες εναλλαγές. Στο εμπόριο τα λένε thumb rings κάτι τέτοιο αλλά δεν αξίζει να τα αγοράσεις. Σίγουρα θα έχεις κάτι σπίτι σου να το κόψεις. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από JLEE
M4tR1x Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Στις 8/4/2021 στις 12:55 ΜΜ, JLEE είπε Δεν έχω παίξει μετά το τελευταίο nerf που έκαναν στο FFAR και στο AUG. Τα έκαναν πιο αργά με περισσότερο recoil? Στο recoil δεν έχω θέμα. Αλλά το ads έγινε αισθητά πιο αργο. Θέλει φουλ αναπροσαρμογη αλλιώς έχεις τρομερό μειονέκτημα. Το Aug έγινε αλλαγή με m16 που ακόμα θερίζει!!
7nisiotis Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Στις 8/4/2021 στις 1:07 ΜΜ, speedy23 είπε Sorry για το off topic αλλα τις τελευταιες μερες εχω κολλησει στο yt να βλεπω τυπους να δινουν τρελο rage παιζοντας αυτο το παιχνιδι. Μα τι γελιο. Δες pchooly απλά μ ευχαριστείς αργότερα 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο Doc είναι από τους χειρότερους streamers σαν παίχτης, rage-quit-άρει όποτε τον καπνίζουν και από skill ακόμα και στις καλές του για τις ώρες που παίζει δεν λέει τίποτα. Το καλύτερο sniper στο game.. 12:30..... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα