kikos1313 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 προβλημα με drop fps Καλησπερα παιζουμε με εναν φιλο εδω και καιρο Warzone και εχει το εξης προβλημα ,ενω στις αρχες επαιζε με 70 - 90 fps τωρα τελευταια εχει drop fps και κατεβενει στα 20 30 fps ολους τους τελευταιους drivers τους εχουμε κατεβασει... μηπως μπορειτε να βοηθεσετε? i3 9100f 1660 super oc z390 16gb ram
Refaze13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους τους καραντινιεριδες μιας και εχουμε καραντινα δοκιμασα το συγκεκριμενο παιχνιδι [Call of duty WarZone] αλλα δυστυχως ειχα lag και δεν μπορουσα να το παιξω ηθελα να ρωτησω εδω μεσα μιας και εχετε μια ιδεα παραπανω απο εμας τους απλους ''gamers'' τι να αναβαθμισω για να μπορεσω να το παιξω Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από Refaze13
panoskatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Refaze13 είπε Καλησπερα σε ολους τους καραντινιεριδες μιας και εχουμε καραντινα δοκιμασα το συγκεκριμενο παιχνιδι [Call of duty WarZone] αλλα δυστυχως ειχα lag και δεν μπορουσα να το παιξω ηθελα να ρωτησω εδω μεσα μιας και εχετε μια ιδεα παραπανω απο εμας τους απλους ''gamers'' τι να αναβαθμισω για να μπορεσω να το παιξω Σίγουρα θέλεις μνήμη . ταχύτερη σε συχνότητα και μεγαλύτερη σε μέγεθος ή τουλάχιστον αν μείνεις στα 8 γίγα να είναι duall chanell (2χ4gb) Καινούργιες δεν αξίζει να αγοράσεις και δεν νομίζω να υπάρχουν κιόλας . Οπότε κοίτα στα μεταχειρισμένα αφού πρώτα τσεκάρεις ως ποια συχνότητα μπορεί να δεχτεί η μητρική σου. Αλήθεια πάιζει το warzone σε windows 7 ; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από panoskatos
Refaze13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, panoskatos είπε Σίγουρα θέλεις μνήμη . ταχύτερη σε συχνότητα και μεγαλύτερη σε μέγεθος ή τουλάχιστον αν μείνεις στα 8 γίγα να είναι duall chanell (2χ4gb) Καινούργιες δεν αξίζει να αγοράσεις και δεν νομίζω να υπάρχουν κιόλας . Οπότε κοίτα στα μεταχειρισμένα αφού πρώτα τσεκάρεις ως ποια συχνότητα μπορεί να δεχτεί η μητρική σου. Αλήθεια πάιζει το warzone σε windows 7 ; Δεν ξερω αν ειναι κακο πραγματικα αυτα τα windows με εχουν βολεψει χρονια γιαυτο εχω κ αυτα
nikosops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, μετα απο format εχω θεμα με το cod Warzone. Το network usage ειναι οσο η γραμμη μου, δηλαδη την εξαντλει ολη. Μεσα στο παιχνιδι εχω 150ms+ και packet loss. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα; Κατεβασα την εφαρμογη NetLimiter και βλεοω οτι το παιχνιδι κατεβαζει με 1mb/s το περιορισα στα 200kb/s και διορθωθηκε αρκετα το προβλημα αλλα και παλι αυτο δεν ειναι λυση Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από nikosops
panoskatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Refaze13 είπε Δεν ξερω αν ειναι κακο πραγματικα αυτα τα windows με εχουν βολεψει χρονια γιαυτο εχω κ αυτα Καλά κάνεις και τα κρατάς κ εγω τα δουλεύω τα 7αρια . Είναι τα καλύτερα . Η απορία μου είναι αν παίζει το warzone σε 7 γιαπί υποτίθεται είναι μόνο directx 12 . Επειδή εχω duall boot θα το δοκιμάσω. 1
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι πεσμένοι οι servers αυτή τη στιγμή, σωστά;; Edit: τώρα μπαίνει, οντως είχαν πέσει για λίγο το γράφανε και το Reddit Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από stratigos24
Vasilius Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 12:51 ΜΜ, nikosops είπε Καλησπερα παιδια, μετα απο format εχω θεμα με το cod Warzone. Το network usage ειναι οσο η γραμμη μου, δηλαδη την εξαντλει ολη. Μεσα στο παιχνιδι εχω 150ms+ και packet loss. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα; Κατεβασα την εφαρμογη NetLimiter και βλεοω οτι το παιχνιδι κατεβαζει με 1mb/s το περιορισα στα 200kb/s και διορθωθηκε αρκετα το προβλημα αλλα και παλι αυτο δεν ειναι λυση Έχει να κάνει με το τελευταίο patch. Πήγαινε στα options της VGA και απενεργοποίησε το STREAMING TEXTURES. Κανονικά μετά από κάποια λεπτά δε θα έπρεπε να συνεχίσει το πρόβλημα σου. Μετά το last patch, οι φωστήρες όρισαν ως προεπιλογή enabled διότι το majority των παικτών είναι console peasants που εκτίμησαν πως δε θα καταλάβαιναν το impact και θα υπήρχε λίγη γκρίνια.
vaio1892 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ CRASHES & ERRORS? ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ JOIN ΣΕ GAME. ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
vassilis018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, vaio1892 είπε ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ CRASHES & ERRORS? ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ JOIN ΣΕ GAME. ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? έχουμε και crashes και dev errors και fps drops. γιατί φωνάζεις όμως δεν κατάλαβα
vaio1892 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Χαχαχα συγνωμη. Πλεον το εκανα και δουλευει. για μενα δουλεψε αυτο: απο το 3:30 μεχρι το 4:00
vassilis018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, vaio1892 είπε Χαχαχα συγνωμη. Πλεον το εκανα και δουλευει. για μενα δουλεψε αυτο: απο το 3:30 μεχρι το 4:00 πλάκα κάνω μην αγχώνεσαι. απλά δεν γίνεται μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας, και το παιχνίδι να έχει ακόμη προβλήματα. Και ειδικά μετά από κάθε update να χάνεται η μπάλα από τα bugs
tonkpils Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 9:52 ΠΜ, Refaze13 είπε Καλησπερα σε ολους τους καραντινιεριδες μιας και εχουμε καραντινα δοκιμασα το συγκεκριμενο παιχνιδι [Call of duty WarZone] αλλα δυστυχως ειχα lag και δεν μπορουσα να το παιξω ηθελα να ρωτησω εδω μεσα μιας και εχετε μια ιδεα παραπανω απο εμας τους απλους ''gamers'' τι να αναβαθμισω για να μπορεσω να το παιξω Θα μπορούσες ίσως να πάρεις καινούργιο PC ; 600-700€
Dimi Arap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Ποιος απο σας παίζει με 2070s σε 1080p και ποσα fps βγάζει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα