kalaxan Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Για το ghost perk έχω κάποιες απορίες αν ξέρεις κάποιος ας μου απαντήσει. 1) Όταν πάρεις το loadout σου και καπάκι βάλεις ένα άλλο δευτερο κύριο όπλο το ghost παύει να υφίσταται; 2) με το ghost το uav και το heartbeat sensor σε ανιχνεύουν μόνο όταν είσαι ακίνητος? 3) αν έχεις πάρει το loadout σου πεθάνεις πας gulag και επιτρέψεις η σε αγοράσει η ομάδα σου χάνεις τα perks?
theo93 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, kalaxan είπε Για το ghost perk έχω κάποιες απορίες αν ξέρεις κάποιος ας μου απαντήσει. 1) Όταν πάρεις το loadout σου και καπάκι βάλεις ένα άλλο δευτερο κύριο όπλο το ghost παύει να υφίσταται; 2) με το ghost το uav και το heartbeat sensor σε ανιχνεύουν μόνο όταν είσαι ακίνητος? 3) αν έχεις πάρει το loadout σου πεθάνεις πας gulag και επιτρέψεις η σε αγοράσει η ομάδα σου χάνεις τα perks? 1) Όχι 3)Ναι
sistah Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 4 hours ago, kalaxan said: Για το ghost perk έχω κάποιες απορίες αν ξέρεις κάποιος ας μου απαντήσει. 1) Όταν πάρεις το loadout σου και καπάκι βάλεις ένα άλλο δευτερο κύριο όπλο το ghost παύει να υφίσταται; 2) με το ghost το uav και το heartbeat sensor σε ανιχνεύουν μόνο όταν είσαι ακίνητος? 3) αν έχεις πάρει το loadout σου πεθάνεις πας gulag και επιτρέψεις η σε αγοράσει η ομάδα σου χάνεις τα perks? Με το ghost δεν σε ανιχνευει το uav και το heartbeat sensor ειτε κουνιεσαι ειτε εισαι ακινητος. Μονο to advanced uav σε δειχνει στον χαρτη αλλα ως dot και οχι ως βελακι (το direction δηλαδη). Υπαρχει ενα bug που δεν γνωριζω αν το διορθωσαν, οπου στο Warzone δεν λειτουργει ολες τις φορες. 1
mitsakos38 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλησπερα και απο μενα Χωρις λογο με πεταει στο desktop εχω ψαξει ολο το ιντερνετ εχω κανει πολλες ενεργειες και συνεχιζει τα ιδια specs i5 4460 16 ram 2400 1060 6gb aorus 500 samsung ssd
sistah Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερα στην παρεα μας κανει ταυτοχρονα quit to game μετα απο μερικα matches και παντα οταν τελειωνει. Δεν ξερω τι σκατα εχουν κανει, πιθανολογω οτι σχετιζεται με το connection που γυρναει σε bug. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από sistah
ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mitsakos38 είπε Καλησπερα και απο μενα Χωρις λογο με πεταει στο desktop εχω ψαξει ολο το ιντερνετ εχω κανει πολλες ενεργειες και συνεχιζει τα ιδια specs i5 4460 16 ram 2400 1060 6gb aorus 500 samsung ssd Στις 11/4/2020 στις 1:26 ΜΜ, ΠΡΟΜΗ είπε Παιδιά την βοήθειά σας , κάθε φορά που παίζω 5 με 10 λεπτά warzone με πετάει στα windows και κλείνει το game χωρίς κάποια προειδοποίηση . Το αντιμετωπίζετε και εσείς αυτό το πρόβλημα ; Υπάρχει κάποια λύση;; έκανε και σε μένα το ίδιο, μια λύση που βρήκα και δουλεύει είναι: 1. τρέξε το παιχνίδι και μολις ανοίξει κάνε alt-tab και πήγαινε στο φάκελο του παιχνιδιού και μετονόμασε το αρχείο σε πχ modernwarfare1.exe και πατησε οκ 2. πήγαινε display settings -> graphic settings κάνε browse και βρες το αρχείο που μετονομασες και βάλε στο options high performance. πρέπει να τα κάνεις καθε φορά που τρέχει το παιχνίδι, σε εμένα δουλεύει και αν δεν τα κανω crasharei σιγουρα, πίστευα να το έφτιαχναν στο season 3 αλλά ακόμη το ίδιο.. επίσης με το καινούργιο patch σε μένα χρησιμοποιεί παρα πολύ cpu ακόμη και στο μενού χωρίς να κάνεις τίποτα 1
mitsakos38 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, ΠΡΟΜΗ είπε έκανε και σε μένα το ίδιο, μια λύση που βρήκα και δουλεύει είναι: 1. τρέξε το παιχνίδι και μολις ανοίξει κάνε alt-tab και πήγαινε στο φάκελο του παιχνιδιού και μετονόμασε το αρχείο σε πχ modernwarfare1.exe και πατησε οκ 2. πήγαινε display settings -> graphic settings κάνε browse και βρες το αρχείο που μετονομασες και βάλε στο options high performance. πρέπει να τα κάνεις καθε φορά που τρέχει το παιχνίδι, σε εμένα δουλεύει και αν δεν τα κανω crasharei σιγουρα, πίστευα να το έφτιαχναν στο season 3 αλλά ακόμη το ίδιο.. επίσης με το καινούργιο patch σε μένα χρησιμοποιεί παρα πολύ cpu ακόμη και στο μενού χωρίς να κάνεις τίποτα Καλησπερα βρηκα ενα bat που το κανει μονο του σας επισυναπτω το link https://www.getdroidtips.com/fix-call-of-duty-warzone-crash-desktop-issue/
GhostDel Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια μονο εγω εχω packet loss και υψηλο latency κλπ τις ωρες αιχμης; Ειδικα απογευμα μετα τις 6-7 αρχιζει και ανεβαινει. Βλεπω τους Αμερικανους στο twitch με 25 latency και με ποναει το κεφαλι Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από GhostDel
PaRaNo1d Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Κριμα αληθεια για το γκειμ. οσο ωραιο είναι τοσα πολλα bugs εχει. Απειρα error διαφορετικα στον καθενα. απειρα crashes ενω παιζεις. παιζουμε 6 ατομα και ο καθενας εχει κατι καινουργιο να πει την ημερα και ολοι με πολυ καλα pc.
Luciddream Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, PaRaNo1d said: Κριμα αληθεια για το γκειμ. οσο ωραιο είναι τοσα πολλα bugs εχει. Απειρα error διαφορετικα στον καθενα. απειρα crashes ενω παιζεις. παιζουμε 6 ατομα και ο καθενας εχει κατι καινουργιο να πει την ημερα και ολοι με πολυ καλα pc. Εδώ κανένα πρόβλημα, παίζει μια χαρά και με μέτριο PC Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Luciddream 1
splanis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 oι servers ειναι trash, τα μισα games εχουν απειρο lag, επισης το θεμα με τα rpg εχει κουρασει, το καθε bot απλα παιρνει ενα rpg και σκοτωνει, χωρις να προσπαθει καν
icy20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, splanis είπε oι servers ειναι trash, τα μισα games εχουν απειρο lag, επισης το θεμα με τα rpg εχει κουρασει, το καθε bot απλα παιρνει ενα rpg και σκοτωνει, χωρις να προσπαθει καν 2 ειναι οι καρκινοι. RPGs και akimbo revolver(αντε και renetti burst)
splanis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) τρωει κανεις error στο loading screen η στο αεροπλανο; ειναι θεμα του γκειμ; επειδη εχω και κατι θεματακια με crashes της 5700xt και τωρα δεν ξερω αν φταιει το παιχνιδι η gpu Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από splanis
xrit86 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2020 στις 2:04 ΜΜ, splanis είπε τρωει κανεις error στο loading screen η στο αεροπλανο; ειναι θεμα του γκειμ; επειδη εχω και κατι θεματακια με crashes της 5700xt και τωρα δεν ξερω αν φταιει το παιχνιδι η gpu ΦΙΛΕ ΜΕ ΦΟΒΗΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝEW 5700 KAΡΤΑ ... ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ .. ΚΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΙΣ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ * ΜΕ ΤΗΝ 2080 SUPER ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ LAG KAI ΕRROR -- πΟΤΕ .. ΜΕ 5-6 ΩΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από xrit86
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα