giorgosmcmc Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι αυτο που λες ισχυει και προσθετω με τη σειρα μου και κατι με τους server να κανουν γιατι εχει καταντησει λιγο κουραστικο, οκ καταλαβαινω εχεις καραντίνα ειναι φορτωμένο το δικτυο αλλα οχι καθε φορα να τρομαζω να κανω exit to desktop για να μη περιμενω κανα 10λεπτο αναμονη μετα επειδη θα μου λεει πως ειναι απασχολημένοι οι server. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από giorgosmcmc
otello_gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας, έπαιζα το πρωί ένα ματς quads και μείναμε όλοι ζωντανοί στον τελευταίο κύκλο. Είχαμε όλοι full ενέργεια, shields και μάσκες και έμεινε ένας αντίπαλος να σκοτώσουμε ο οποίος δεν υπήρχε πουθενά. Ο κύκλος έκλεισε και πεθάναμε όλοι. Καμία ιδέα για το τι συνέβη;
splanis Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, otello_gr είπε Καλησπέρα σας, έπαιζα το πρωί ένα ματς quads και μείναμε όλοι ζωντανοί στον τελευταίο κύκλο. Είχαμε όλοι full ενέργεια, shields και μάσκες και έμεινε ένας αντίπαλος να σκοτώσουμε ο οποίος δεν υπήρχε πουθενά. Ο κύκλος έκλεισε και πεθάναμε όλοι. Καμία ιδέα για το τι συνέβη; σε κανενα απ αυτα τα bankers? αλλιως hacker
kinitos Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 κανονικά θα έπρεπε να μένει ενα υπερβολικά μικρο κομμάτι και στο τέλος να πρέπει να φάει ο ένας τον άλλο οχι να χάνεις απο το αέριο
otello_gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, splanis είπε σε κανενα απ αυτα τα bankers? αλλιως hacker Τα bankers απ όσο ξέρω δεν έχουν ανοίξει ακόμα. Υποθέτω ότι ή είχαμε να κάνουμε με hacker που πραγματικά έχω βαρεθεί να πετυχαίνω hackers στο παιχνίδι, ή κάποιος χρησιμοποίησε το glitch που μπαίνεις κάτω από το έδαφος και ίσως να μην χάνεις εκεί ενέργεια από τον κύκλο;; Αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον ας το ποσταρει.
babis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Έκαναν για μένα την μεγαλύτερη βλακεία...έπαιζα με των παρέα μου 4αδα plunder squad,ήταν ωραίο είχε χαβαλε είτε αν ήθελες να lootαρεις είτε να πηγαίνεις να παίζεις ξύλο....και ξαφνικά σήμερα το έκαναν duo!!!!!μπήκα σε 2 παιχνίδια με έναν φίλο το παιχνίδι έγινε άχρωμο άγευστο με πολλούς που φεύγουν....είδη έχει αρχίσει το κράξιμο από ότι βλέπω παίζω σε xbox και ήταν όαση που έπαιζα με φίλους με ps4...
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Ποσο broken παιζει να ειναι οι σερβερ, εδω και καμποσα ματσ με εχει πεθανει στα lag-teleport.
Luciddream Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 22 hours ago, otello_gr said: Καλησπέρα σας, έπαιζα το πρωί ένα ματς quads και μείναμε όλοι ζωντανοί στον τελευταίο κύκλο. Είχαμε όλοι full ενέργεια, shields και μάσκες και έμεινε ένας αντίπαλος να σκοτώσουμε ο οποίος δεν υπήρχε πουθενά. Ο κύκλος έκλεισε και πεθάναμε όλοι. Καμία ιδέα για το τι συνέβη; Εγώ έχω δει πολλά βιντεάκια τέτοια, λογικά ήταν σε άλλο επίπεδο και δεν τον βλέπατε? Δες εδώ για παράδειγμα πόσο καιρό επιβιώνει αυτός μέσα στο gas 1
otello_gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, Luciddream είπε Εγώ έχω δει πολλά βιντεάκια τέτοια, λογικά ήταν σε άλλο επίπεδο και δεν τον βλέπατε? Δες εδώ για παράδειγμα πόσο καιρό επιβιώνει αυτός μέσα στο gas Ενδιαφέρουσα περίπτωση, δεν είχα ξανά δει κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση μας ήμασταν σε ανοιχτό μέρος στο lumber και κοιτούσαμε επίτηδες τα πτώματα μήπως χρησιμοποιήσει τις μάσκες τους. Τώρα τι να πω αν είχε τόσα χρήματα και είχε καβαντζωθει σε κανένα store εκεί κοντά και αγόραζε μάσκες μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά όχι αδύνατο μετά από αυτό που είδα
icy20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, Luciddream είπε Εγώ έχω δει πολλά βιντεάκια τέτοια, λογικά ήταν σε άλλο επίπεδο και δεν τον βλέπατε? Δες εδώ για παράδειγμα πόσο καιρό επιβιώνει αυτός μέσα στο gas Πιο λουγκρικο play πεθαινεις... Πραγματικα... In other news: 2 back to back vids (το ενα δυστυχως δεν με αφησε ποτε να το κανω edit και επρεπε να το βαλω ολοκληρο) Αφιερωμενα στους φιλους που λενε οτι βριζω Χαχαχαχαχαχα 2
icy20 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Πρωτο solo win 🤗 Αφου εχεις κουραγιο να παιζεις σόλο με τοσους καμπερς κ cheaters αξιος...
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το squad plunder που πήγε?? Ούτε και trio έχει στο plunder. Τί έκαναν? Μείναμε με: Br squads Br trios Br solos Plunder duos Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από xtrmsnpr
babis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ελπίζω να αλλάξει γιατί έχει γίνει μια βλακεία η όλη φάση...ακόμα και 2αδα να μπεις βγαίνουν όλοι και τα παιχνίδια από 30πτα γίνονται 10πτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα