Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Warzone [Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι έχει ωραία αίσθηση κ δράση. Πάντως μαρεσει περισσότερο από το PubG ένα μήνα σχεδόν που παίζουμε, απλά πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα. 

Σημειώνεται

Πρώτον, να φύγει ο Κορώνα ώστε να δούμε αν ευθύνη έχει ο πολύς κόσμος που έχει γονατίσει παγκόσμια το δίκτυο και τα έχουν ψηλό-παιξει και εδώ οι σέρβερ, όπως μαζί με τη πιθανότητα να έχουν κ ένα πρόβλημα εξ αρχής. Μιλάμε για απαλευτο lag-teleport-hit reg σε πολλά παιχνίδια. Συνήθως κρατεί κάνα δεκάλεπτο αλλά είναι αρκετό να χαλάσει την εμπειρία.

Δεύτερον, να συνεχίσουν το καλό μπαλανσαρισμα με τα χρήματα για drop/self revive κλπ.

Τρίτον, αυτό με τα βράχια σε αρκετές περιπτώσεις μισό εκατοστό κ δε μπορεί να ανέβει ο χαρακτήρας. 

Τέταρτον, κάτι για τους leavers σε ραντομ γκρουπάκια. Επίσης κάποιο reconnect πχ να "πεθαίνεις" σε περίπτωση που κάτι γίνεται και σε πετάξει το παιχνίδι ή σου πέσει το Ίντερνετ ή το ρεύμα και για να επίσης δίκαιο ώστε να μη γίνονται ταρζανιες να σε βγάζουν-αγοραζουν οι συμπαίκτες σου. 

Πέμπτον, anti cheat της προκοπής. Δε παίζω κάθε μέρα αλλά έχω συναντήσει σε εβδομαδιαία περίπτωση 1-2 cheaters τρανταχτά παραδείγματα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Απαντ. 876
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση τι παιζει με το solo mode ?  ειναι ολοι οι παικτες solo η solo vs squad ? τα εχω λιωσει bf1 bfv κ the division 2 κ ειπα να κατεβασω και αυτο :D

Επεξ/σία από fox_fox
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, fox_fox είπε

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση τι παιζει με το solo mode ?  ειναι ολοι οι παικτες solo η solo vs squad ? τα εχω λιωσει bf1 bfv κ the division 2 κ ειπα να κατεβασω και αυτο :D

το solo ειναι solo

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2020 στις 9:07 ΜΜ, splanis είπε

Μερικές σκόρπιες σκέψεις μετά από 3 βδομάδες καραντίνικου λιωσίματος. Σημείωση δεν έχω εμπειρία στο cod, αλλά έχω εμπειρία από πολλά br.

1) Οι σέρβερς θέλουν λίγο φτιάξιμο, αρκετές φόρες έχει lag-teleports

2) Τα αυτοκίνητα θέλουν οπωσδήποτε κάποιο νερφ, ίσως στην ταχύτητα/ευελιξία κλπ 

3) Τα rpgs θέλουν κάποιο nerf(ιδανικά αφαίρεση απ το warzone), καταλαβαίνω ότι υπάρχουν για counter στα οχήματα αλλά είναι ότι πιο noobικο και unskilled όπλο

4) Self revive, μεγάλο κεφάλαιο. Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να αυξήσουν το κόστος του self revive (πχ 8κ), να αυξήσουν τον χρόνο του, και να γίνει πιο εύκολο το finish, δεν γίνεται να χαλάς ένα γεμιστήρα για να κάνεις finish έναν αντίπαλο πάνω στο fight

5) το aimpunch που τρως οταν παίζεις σναιπερ ειναι ενοχλητικό πρεπει να μειωθεί πολύ

ενα πολυ σημαντικο που ξεχασα, ο ηχος, παρα πολυ κακος, δεν ακους βηματα πολλες φορες ενω σε πουσαρουν, θελει φτιαξιμο αυτο

Δημοσ.

Οποιοδήποτε free game είναι λογικό να έχει cheaters γιατί πολύ απλά κ ban να φάνε θα φτιάξουν άλλο email...

re enter νομίζω δεν έχει ούτε το multiplayer του cod ούτε το pubg..μονο το mobile

Δημοσ.

Ψαχνω καποιον  για 3s PS4(MOUSE+KB).  Εχω 1.60 ratio 4avg kills. Τα περισσοτερα games τα ειχα πριν γινει το update με τα downs (οποιος τον κανει down περνει το  kill αντι γ αυτον που θα τον σκοτωσει) 4.5Κ points average (εξου κ το χαμηλo avg).  Τωρα παιζω σολο. Agressive  playstyle.  Περνουμε guns κυνηγαμε bounties , βολτα με vehicles και οποιον δουμε(η οποιος μας ριξει σταματαμε για fight) . στυλ shroud,drdisrespect κλπ. Πμ οποιος θελει να παιξουμε.  Chill attitude πανω απ'ολα. Pls be decent 18+

Δημοσ.

Γεια σας θέλω την βοήθεια σας έχω έναν υπολογιστή με τα παρακάτω specs: Intel i5-8400%,8gb ram,Gtx 1060 3gb και 1TB hdd κατέβα λοιπά το παιχνίδι το call of duty warzone και στην αρχή μου έβγαλε να κάνω ένα training mode εκεί το παιχνίδι κυλούσε κανονικά τα γραφικά είναι κομολε όταν κινούσα τον παιχνίδι έτρεχα και αυτά στοχευα γρήγορα ήταν όλα καλά κανένα κόλλημα μετά όμως έπαιξα ένα παιχνίδι online battle royale και άρχισε να κολλάει συνήθως όταν έκανα απότομες κινήσεις όπως να τρέξω απότομα ή να στοχεύσω γρήγορα και απότομα κάτι σαν lag αλλά η ταχύτητα μου είναι καλή στο Ίντερνετ 37 mbps και 4 upload το ερώτημα μου είναι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που γνωρίζει από υπολογιστές και το παιχνίδι και να μου πει τι μπορώ να κάνω όπως τις ρυθμίσεις πως να τις βάλω για να ρίξω την ποιότητα και αυτά μπας και παίξει ή μου έβγαλε κάτι για αναβάθμιση η κάρτα γραφικών αλλά δεν την έκανα ακόμη παίζει να είναι από αυτό? Γενικά πως μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, με Lenovo Y530 μπορω να το παιξω σε ανθρωπινα πλαισια ;

i5 8300H - 16GB RAM DDR4 2666MHZ (DUAL CHANNEL) - GTX 1050 4GB ΤΗΝ ΑΠΛΗ.

Επεξ/σία από sakis92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sakis92 είπε

Καλησπερα, με Lenovo Y530 μπορω να το παιξω σε ανθρωπινα πλαισια ;

i5 8300H - 16GB RAM DDR4 2666MHZ (DUAL CHANNEL) - GTX 1050 4GB ΤΗΝ ΑΠΛΗ.

Μπορείς φιλε.Oχι μονο ανθρώπινα αλλά και άνετα εαν ριξεις ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά βλέπω ότι η Activision σε αυτό το Call of Duty έχει ενώσει πολύ κόσμο. Γενικά αν το καλο σκεφτείτε σε έναν τίτλο. CoD MW προσφέρει φοβερό campaign, πολύ εθιστικό crossplay multiplayer, μία πολύ καλή προσθήκη Battle Royale.

Τώρα δίνει και remastered to CoD MW2 remastered με κάτι έξτρα skins που σίγουρα αξίζει αυτό το campaign σε άτομα που δεν έχουν παίξει το αρχικό. Επίσης πιστεύω ότι αργότερα θα του δώσουν και multiplayer. 

Επεξ/σία από glight
  • Like 1
Δημοσ.

Οπως και αν το δεις αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο υπαρχει σαν fps, mp & br. Χαλαρα πρωτια και πιστευω πως με τους ιδιους ρυθμους θα συνεχισει και μετα τη καραντινα οσο εχει να κανει με το community που ειναι huge αυτη τη στιγμη.

• Like 1
Δημοσ.

To game όντως φαίνεται αρκετά δυνατό, κρίμα που ταλαιπωρείται από το κάκιστο support της activision/blizzard...🤑

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...