Aggeluska Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στο PC οταν ξεκιναγα να παιξω, μετα απο 3-4 λεπτα μου τερματιζε μονη της η εφαρμογη χωρις error ή καποια ειδοποιηση. Γνωριζουμε αν φτιαχτηκε αυτο με το Update ή γενικα αν υπαρχει fix?
Vasilius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει ένα bug όπου μετά από αποτυχημένα efforts για update , πάει να κατεβάσει όλο το game Ξανά από την αρχή. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Vasilius 1
ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Aggeluska είπε Στο PC οταν ξεκιναγα να παιξω, μετα απο 3-4 λεπτα μου τερματιζε μονη της η εφαρμογη χωρις error ή καποια ειδοποιηση. Γνωριζουμε αν φτιαχτηκε αυτο με το Update ή γενικα αν υπαρχει fix? Εμενα μετά το update δεν μου το ξανάκανε! 1
7nisiotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Vasilius είπε Έχει ένα bug όπου μετά από αποτυχημένα efforts για update , πάει να κατεβάσει όλο το game Ξανά από την αρχή. Το έχουν πάρει χαμπάρι λέει https://trello.com/c/yGoBa5AX
gavros10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε στο χα πει, τον φάκελο που θα κάνει install τα παιχνίδι βάλτον να είναι έξω από το battlenet! γιατί αν τον έχεις μέσα, αυτό μόλις περάσει νέα έκδοση θα το σβήσει! Παρακαλώ;
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, gavros10 είπε Παρακαλώ; ασε τα παρακάλια, μη βγω από το ξενοδοχείο και έρθω και σε βρω!
7nisiotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Γλυτώσαμε το κατέβασμα ολόκληρου του παιχνιδιού , thanks to @xtrmsnpr είχα προνοήσει προ βδομάδας και είχα μεταφέρει εκτός battlenet το installation και για να είμαι σίγουρος έφτιαξα νέο φάκελο, έριξα εκεί το παιχνίδι, άνοιξα το battlenet είδα ότι ειχε κρατήσει την παλιά διαδρομή εγκατάστασης, ωραία, και απλά πάτησα locate game - bingo! Κατεβάζει μόνο 20γίγα. Αλλά από ότι βλέπω έχουν γ@μηθει οι σερβερ και αντί να μαξάρει στα 3.4 κατεβάζει με 1 κόμμα κάτι 2
tsabasid Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Εγώ προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να κατεβάσω το update και μου βγάζει διαρκώς server error, δεν έχω μπει πάνω απο 20 λεπτά στο game, τους έστειλα τίκετ στο support μπας και καταφέρω να πάρω κανένα refund...
7nisiotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tsabasid είπε Εγώ προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να κατεβάσω το update και μου βγάζει διαρκώς server error, δεν έχω μπει πάνω απο 20 λεπτά στο game, τους έστειλα τίκετ στο support μπας και καταφέρω να πάρω κανένα refund... Πάρε back up το φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού και διαγραφή battlenet μέσω revo unistaller και τικαρισμένα όλα τα επιμέρους βήματα refund δε πρόκειται να σου δώσουν ( activision here ) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από 7nisiotis
tsabasid Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Προς το παρόν δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Θα δοκιμάσω να ανοίξω και ένα Paypal ticket για refund, και αν δε βγάλω άκρη και από κει τότε βλέπουμε...
xristoss1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 ρε παιδια μολις κατεβασα το game αλλα ενω ολα κομπλε για καποιο μαμημενο λογο πρεπει να πατω το alt για να κανω το οτιδηποτε..πχ για να παω μπροστα πρεπει να παταω alt-w μαζι αλλιως δεν κινειται ο παιχτης.Καμια ιδεα???
7nisiotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, xristoss1 είπε ρε παιδια μολις κατεβασα το game αλλα ενω ολα κομπλε για καποιο μαμημενο λογο πρεπει να πατω το alt για να κανω το οτιδηποτε..πχ για να παω μπροστα πρεπει να παταω alt-w μαζι αλλιως δεν κινειται ο παιχτης.Καμια ιδεα??? reset keybindings
Thaninho Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 21/3/2020 στις 4:11 ΜΜ, Dimi Arap είπε Το απόγευμα νωρίς το βράδυ που κάναμε μια νίκη εγώ ήμουν ο 3ος. Την έχεις τραβήξει;
Vasilius Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από Vasilius 2
stevakoz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 καλησπερα παιδια,καμια ακρη βρηκατε? εγω παω να κανω το update και μου βγαζει σφαλμα και σταματαει μετα απο καποια ωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα