Muhammad Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 τι μπλέκεστε με τράπεζες ρε μάγκες. Βάζετε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα; Για ποιο λόγο να να επιστρέψεις στις τράπεζες; για το 0,01% επιτόκιο (άντε 0,2% το τσακιρ κέφι) ή για να τους κάνετε μάγκες και να τους δίνετε λογαριασμό για δικά σας χρήματα; (πόσα είναι; που τα βρήκες; γιατί θέλεις να τα πάρεις;) Κι αν ζητάτε δάνειο να σας διώχνουν με τις κλωτσιές Θέλετε ασφάλεια; Χίλιες φορές να αγοράσετε μια αποθήκη και να τα θάψετε μέσα
jonjon32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Κανείς δεν σε ρωτάει που βρήκες τα λεφτά μέχρι 20 χιλιάρικα και ανάλογα την ηλικία σου βέβαια, τώρα αν είσαι 25ετών και έχεις στην άκρη 20 χιλιάρικα ναι εκεί θα σε ρωτήσουν . Γενικά όμως οι τράπεζες δεν δίνουν μεγάλο επιτόκιο πλέον, το πολύ να φτάσεις 0,75% το χρόνο. 1
Bitbit Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 0.75%? πάνε αυτά, καμία ζιρατ μόνο αλλά καλύτερα να μείνετε μακριά. Οι συνεταιριστικές μόνο δίνουν υψηλότερα επιτόκια. δε φτάνουν το 0,75% όμως. Με λίγα λόγια, στην πράξη δεν υπάρχει πλεον επιτόκιο καταθέσεων. Τώρα γύρισε ο τροχός και πληρώνουμε απο πάνω. Και μας το πλασάρουν ότι είναι φυσιολογικό διότι μας φυλάνε τα χρήματα. για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, με 30,000€ κατάθεση (προθεσμιακή προφανώς ή κανένας λογαριασμος τύπου Live) θα έχετε κέρδος σχεδόν 2€ το μήνα. Βάζω επιτόκιο 0,1%. Σε απλούς λογαριασμούς 0,2€ και πολύ σας είναι. Απλά σε ωθούνε σε άλλου είδους επενδύσεις. δεν έχει νόημα κάποιος να κρατάει λεφτά στην τράπεζα
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Πληθωρισμός.Οταν ήταν ψηλά υπήρχαν και επιτόκια καταθέσεων 20 και 25%. Αλλά υπήρχαν και επιτόκια στα δάνεια 30% .
StamTheMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Στις 10/3/2020 στις 11:31 ΠΜ, gbras είπε Τελος παντων δεν εισαι ο μονος που το εχεις κανει. Δεν εχεις προβλημα αν και καλυτερα να τα βαζεις λιγα λιγα ας πουμε εως 999 ευρω ( ναι εχει σημασια αυτο το νουμερο ) το μηνα... Αφου το ξεθαψανε που το ξεθαψανε,ας ρωτησω,τι παιζει με το συγκεκριμενο νουμερο; Απορια,οχι οτι εχω τοσα ωστε να με ψαξουν
cumulus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αφου το ξεθαψανε που το ξεθαψανε,ας ρωτησω,τι παιζει με το συγκεκριμενο νουμερο; Απορια,οχι οτι εχω τοσα ωστε να με ψαξουν Ειναι το αναποδο του 666 και θα φοβηθουν να το ψαξουν . 1
alexx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω καμιά 900$ παρατημένα σε μιά άκρη. Ξέρετε αν μπορώ να τα καταθέσω όπως είναι σε κάποια τράπεζα η θα μου τα μετατρέψουν σε €?
gbras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Αφου το ξεθαψανε που το ξεθαψανε,ας ρωτησω,τι παιζει με το συγκεκριμενο νουμερο; Απορια,οχι οτι εχω τοσα ωστε να με ψαξουν Μεταφορές από 1000 ευρώ και πάνω μπαίνουν στο ραντάρ της εφορίας .. 52 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα, έχω καμιά 900$ παρατημένα σε μιά άκρη. Ξέρετε αν μπορώ να τα καταθέσω όπως είναι σε κάποια τράπεζα η θα μου τα μετατρέψουν σε €? Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό συναλλάγματος αν δεν κάνω λάθος . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα