kouliz83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Θα ήθελα γνώμες για αγορά καινούργιου smartphone Xiaomi ή Huawei μέχρι 250€. Με ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα κ η καλή λήψη φωτογραφιών. Ευχαριστώ!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, σε αυτά τα λεφτά πας σε Xiaomi Mi 9 lite. Δες και εδώ. Αν όμως μπορείς να δώσεις ένα 20αρικο πιο πάνω μπορείς να πας στο Xiaomi Mi 9Τ (όμως δεν παίρνει κάρτα SD).
Payne83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα, σε αυτά τα λεφτά πας σε Xiaomi Mi 9 lite. Δες και εδώ. Αν όμως μπορείς να δώσεις ένα 20αρικο πιο πάνω μπορείς να πας στο Xiaomi Mi 9Τ (όμως δεν παίρνει κάρτα SD). +1
kouliz83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα, σε αυτά τα λεφτά πας σε Xiaomi Mi 9 lite. Δες και εδώ. Αν όμως μπορείς να δώσεις ένα 20αρικο πιο πάνω μπορείς να πας στο Xiaomi Mi 9Τ (όμως δεν παίρνει κάρτα SD). Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Γιώργο! Το mi 9 ξεφεύγει λιγάκι στην τιμή αλλά είναι πολύ καλό. Για το mi 8 τι γνώμη έχεις;
chios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 το mi9 lite είναι πιο φθηνο από το mi8, αν και είναι ακόμα καλό το mi8 δεν θα πήγαινα λόγο απουσίας sd card , audio jack , radio και χάλια μπαταρία , και εγώ θα έλεγα να δεις mi9 lite.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, kouliz83 είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Γιώργο! Το mi 9 ξεφεύγει λιγάκι στην τιμή αλλά είναι πολύ καλό. Για το mi 8 τι γνώμη έχεις; Δεν έχω δει κανένα review καθώς φέτος άρχισα να ασχολούμαι οπότε μπορώ να σου πω μόνο για τα φετινά μοντέλα. Δεν μπορώ να δω μόνο το hardware για να σου προτείνω ένα κινητό, γιατί πολλά κινητά με το ίδιο hardware διαφέρουν στην απόδοση. Για το mi 8 θα σου πρότεινα να δεις αυτό το review για να πάρεις μια καλή εικόνα. Μπορείς να το τρέξεις στο τέλος για να δεις τα τελικά συμπεράσματα αλλά έχει περάσει πολύ καιρός που έχω δει το βίντεο οπότε τα τελικά συμπεράσματα δεν θα σε καλύψουν πλήρως καθώς δεν μπορώ να σου πω κατευθείαν τα μειονεκτήματα που μπορεί να έχει. Το πρώτο ποστ που έκανα, επειδή έχω δει όλο το βίντεο μπορώ να καλύψω ότι δεν αναφέρεται στα τελικά συμπεράσματα, εδώ όμως καλό θα ήταν να το δεις όλο 😉 Πέρα από αυτό έχε υπόψην σου και αυτά που λέει ο @chios πιο πάνω.
Payne83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Το Mi 8 το εχω εγώ και η μπαταρία μου βγάζει 1 μισή μέρα σίγουρα με μέτρια χρήση. Χάλια δεν θα το έλεγα. Εξαρτάται από την χρήση του καθένα. Για μένα ότι δεν παίρνει sd είναι πιο μεγάλο μείον. Έχει όμως OIS που είναι μεγάλο συν εάν σε ενδιαφέρει. Απορώ πως το έβγαλαν από το Mi9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα