Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομε για άλλη μια φορά τη βοήθειας σας, μπορείτε να μου πείτε υλικά για το 3οχερι σοβά το μάρμαρο που λένε? Και αυτό που λένε το κοσκινηζουν πως και πότε γίνετε?  

Επεξ/σία από nik416
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nik416 είπε

Παιδιά χρειάζομε για άλλη μια φορά τη βοήθειας σας, μπορείτε να μου πείτε υλικά για το 3οχερι σοβά το μάρμαρο που λένε? Και αυτό που λένε το κοσκινηζουν πως και πότε γίνετε?  

Μαρμαρόσκονη , λευκό τσιμέντο και λίγο ασβέστη.

Αφού γίνει το χαρμάνι στο χέρι ή σε μπετονιέρα καλό είναι να περαστεί από μία συρμάτινη σίτα (κοσκίνισμα) η οποία θα κρατήσει τυχόν μεγαλύτερα κομμάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά αυτα που λέει ο φίλος από πάνω,επίσης από τα λίγα που ξέρω λόγω ανακαίνισης μπορείς επίσης να πάρεις για το τελευταίο χερι έτοιμο, ,ο οποίος Ίσως να είναι και καλύτερος,ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία. 

Επεξ/σία από Lews
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μαρμαρόσκονη , λευκό τσιμέντο και λίγο ασβέστη.

Αφού γίνει το χαρμάνι στο χέρι ή σε μπετονιέρα καλό είναι να περαστεί από μία συρμάτινη σίτα (κοσκίνισμα) η οποία θα κρατήσει τυχόν μεγαλύτερα κομμάτια.

Και οι αναλογίες ποιες είναι?δηλ το λίγο ασβέστη πως το εννοείς? Ευχαριστώ εκ των προτερον

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nik416 είπε

Και οι αναλογίες ποιες είναι?δηλ το λίγο ασβέστη πως το εννοείς? Ευχαριστώ εκ των προτερον

Δεν είμαι ο ειδικός να σου πω ακριβώς,απλά ανέφερα τι βάζουμε.

Προσωπικά για κανένα μερεμέτι που φτιάχνω βάζω στο περίπου.Δηλαδή 4-5 φτιαριές μαρμαρόσκονη μία φτιαριά τσιμέντο μία ασβέστη.Αν θέλεις για μικρή ποσότητα υπάρχουν πλέον έτοιμα σε τσουβαλάκια τα οποία  τώρα χρησιμοποιώ και εγώ για τα μερεμέτια μου αλλά για να φτάσεις στο ψιλό χρειάζεται πρώτα πεταχτό και μετά χοντρός σοβάς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...