Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας προκειμένου να στήσω ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο στο γραφείο μου χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία. Βασικά ενδιαφέρομε μόνο για δυο εσωτερικά τηλέφωνα (γραμματεία – και σταθμός εργασίας  σε άλλο χώρο) η σύνδεση μου είναι ευρυζωνική με το rooter του ΟΤΕ (Ασύρματο Router Speedport Entry  2i για γραμμή PSTN).

Η βασική λειτουργεία θέλω να είναι > εισερχόμενες κλίσεις στην γραμματεία> ήχος αναμονής ώστε με ενδοεπικοινωνία να αποδεχθώ ή  όχι την συνομιλία >συνομιλία από γραμματεία με των καλών και προώθηση σε εμένα.

Για τις ώρες που δεν θα λειτουργεί το γραφείο θα ήθελα ένα ηχογραφημένο μήνυμα (πχ ώρες λειτουργείας 9-3) και δυνατότητα να αφήσει ηχητικό μήνυμα (Μπορεί να γίνει σε τηλεφωνική συσκευή? )

Επειδή δραστηριοποιούμε στην επαρχεία και έχω χαμηλής ταχύτητας ίντερνετ δεν σκέπτομαι προς το παρόν το VOIP, επίσης σημαντικό για εμένα είναι η αναξιοπιστία του εξοπλισμού.

Αν πάρω ένα απλό τηλεφωνικό κέντρο όπως το tele ms206  πως πρέπει να το συνδέσω με το rooter? Μου είπαν ότι επειδή είναι ευρυζωνική η σύνδεση (τηλ πάνω στο rooter) μπορεί να μην παίξει, ισχύει? Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλές τηλεφωνικές συσκευές πχ gigaset DA 810A για να έχω τον τηλεφωνητή και μια άλλη για το σταθμό εργασίας?

Ποια είναι η τυπική συνδεσμολογία για τις ανάγκες μου?

Ευχαριστώ 😊

Δημοσ.

Κοιταξε και το fritzbox. Κανει τα περισσοτερα αν οχι ολα αυτα που θες. Και δεν εχεις ξεχωριστο ρουτερ / κεντρο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gbras είπε

Κοιταξε και το fritzbox. Κανει τα περισσοτερα αν οχι ολα αυτα που θες. Και δεν εχεις ξεχωριστο ρουτερ / κεντρο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, το κοιτάζω τώρα, με το fritz 7590 γνωρίζεις αν μπορείς να έχεις και ενδοεπικοινωνία? Αν το έχεις δουλέψει μπορείς να μου πεις κάτι παραπάνω για συνδεσμολογία, ρυθμίσεις ?

Δημοσ.

Ενδοεπικοινωνια σιγουρα!  Μπορεις να βαλεις πανω του 2 σταθερα και αρκετα dect ασυρματα,  και κινητα. Σαν συνδεσμολογια δεν εχει κατι το ιδιαιτερο. Τα dect βλεπουν ως βαση to ftitz, τα κινητα συνδεονται μεσω της εφαρμογης και τα σταθερα με καλωδιο. Οτι συνδεθει πανω παιρνει και εσωτερικο νουμερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 10/03/2020 at 13:18, cobalt said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, το κοιτάζω τώρα, με το fritz 7590 γνωρίζεις αν μπορείς να έχεις και ενδοεπικοινωνία? Αν το έχεις δουλέψει μπορείς να μου πεις κάτι παραπάνω για συνδεσμολογία, ρυθμίσεις ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/711074-οδηγός-παραμετροποίησης-fritzfon-και-voip-telephony-στα-fritzbox-χαρακτηριστικά-και-δυνατότητες/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω σχεδον ολοι οι isp δινουν virtual τηλ κεντρο

ο οτε το λεει smart office

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
On 22/03/2020 at 20:47, kage said:

νομιζω σχεδον ολοι οι isp δινουν virtual τηλ κεντρο

ο οτε το λεει smart office

και η forthnet κατι εχει σε virtual pbx καπως ετσι.

Δημοσ.
5 hours ago, xsterg said:

ασε τα tele. κοιτα κατι σε auwerswald. αξιοπιστα και τιμια κεντρα με αριστη τεχνικη υποστηριξη.

καποιος μπορει να θελει να το εχει στον παροχο και να μην μπλεκει.εχει και το vpbx το δικο του κοινο σιγα σιγα.

και για απλα πραγματα το fritz ειναι λουκουμι.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ποια είναι η συνδεσμολογια για το Fritz σε περίπτωση που ο παροχος είναι Wind με τηλεφωνία voip (μέσω router) και δεν σου δίνει τους κωδικούς της τηλεφωνίας? 

Δημοσ.
On 02/07/2022 at 17:03, ATmega said:

Ποια είναι η συνδεσμολογια για το Fritz σε περίπτωση που ο παροχος είναι Wind με τηλεφωνία voip (μέσω router) και δεν σου δίνει τους κωδικούς της τηλεφωνίας? 

αν δεν εχεις κωδικους voip δεν μπορεις να ριξεις την τηλεφωνια στo dect/fxs του fritz. και επισης η wind νομιζω κλειδωνει την τηλεφωνια και με Serial number του cpe. μονο με το 7590 ισως να μπορουσες να ριξεις μια γραμμη απο το ρουτερ της wind στην εισοδο του fritz. νομιζω ισχυει μονο για το 7590 και οχι το 7590ax.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...