Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Motorola έχει να παρουσιάσει ένα κινητό επιπέδου ναυαρχίδας από το Moto Z3 ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες των OnLeaks και Pricebaba, η εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα το Motorola Edge+ 5G.

Το Moto Edge+ 5G θα διαθέτει κυρτή στις δύο μεγαλύτερου μήκους ακμές της οθόνη 6,67 ιντσών, η οποία μοιάζει αρκετά με την οθόνη «waterfall» του Huawei Mate 30 και θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ανάλυση FullHD+ (2340 x 1080 pixels). Στην αριστερή πάνω γωνία της διαθέτει μία αρκετά μικρού μεγέθους οπή (punch hole) για την εμπρόσθια κάμερα.

Motorola-Edge-4.jpg.b8e97f9aba4a0b7b9274e7577a10f64d.jpg

Στο πίσω μέρος, υπάρχουν τρεις κάμερες, η κύρια που θα βασίζεται σε υψηλής ανάλυσης αισθητήρα, μία κάμερα με τηλεφακό (telephoto) και μία υπερευρυγώνια (ultrawide). Οι κάμερες συνοδεύονται από διπλό φλας, από σύστημα Laser AutoFocus ή ενδεχομένως κάποιον αισθητήρα ToF (Time-of-Flight) και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου.

Η συσκευή στο εσωτερικό αναμένεται να διαθέτει τον κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865 σε συνδυασμό με το Snapdragon X55 5G modem, με 8GB RAM ή 12GB RAM και με 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 5170mAh και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση. Το Motorola Edge+ 5G επίσης θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, USB-C υποδοχή καθώς και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Περιμένουμε να «τρέχει» μία σχεδόν «stock» έκδοση του Android 10. Η παρουσίαση της αναμένεται να γίνει μέσα στον Μάρτιο ή στις αρχές Απριλίου.

Motorola-Edge-3.jpg.4544c1defbe903abd12d3cef92cf587f.jpg

Ενημέρωση: Σύμφωνα με φήμες, το triple-camera setup θα αποτελείται από μία κάμερα 108MP, μία 16MP (κατά πάσα πιθανότητα ultrawide) και μία 8MP (κατά πάσα πιθανότητα telephoto).

PhoneArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε

ωραιο το  s9 plus , αααα motorola ειναι ? οκ οκ μπερδευτικα,

Μιλας για μπροστά ;

Ε ολα ίδια είναι.

Μια οθόνη , τωρα να τα ξεχωρίσεις απο που ειναι η selfie και αν εχει notch .

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έτσι ίδια όπως τα βγάζουν, στο τέλος μπορεί να'ναι και σαν τους πολιτικούς μας, ένα σπίτι όλοι τους, κι εμείς να μαλώνουμε όχι ο ένας είναι καλύτερος, όχι ο άλλος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας,όμως πιστεύω πως ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό που έχουμε τα "γνωστά"ουσιαστικά προβλήματα που επιρεάζουν όλους μας και που σκεπτόμαστε θέλοντας και μη τι θα γίνει,ιδιαίτερα τέτοιες ειδήσεις,"αναμονής "ανακοινώσεων και leaked πραγμάτων,που βγαίνουν κάθε τρείς και λίγο,με αφήνουν πλέον ιδιαιτέρως "παγερά" αδιάφορο. 🤔

• Like 2
Δημοσ.

Τα πραγματα φτασαμ δυστυχως στο ζενιθ!Οτι κινητο και μα παρεις πλεον δυστυχως η ευτυχως ειναι το ιδιο!Μονο η μαρκα αλλαζει και το σκιν αντροιντ της καθε μαρκας.Θα βγαλω απο το ντουλαπι μου αποτι βλεπω το 3310 για να αλλαξει λιγο το ματι.

3 ώρες πριν, ELMastas είπε

Δεν ξέρω για σας,όμως πιστεύω πως ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό που έχουμε τα "γνωστά"ουσιαστικά προβλήματα που επιρεάζουν όλους μας και που σκεπτόμαστε θέλοντας και μη τι θα γίνει,ιδιαίτερα τέτοιες ειδήσεις,"αναμονής "ανακοινώσεων και leaked πραγμάτων,που βγαίνουν κάθε τρείς και λίγο,με αφήνουν πλέον ιδιαιτέρως "παγερά" αδιάφορο. 🤔

Αφου σε αφηνουν αδιαφορο υποθετω οτι ουτε επρεπε να μπεις στο ινσομνια και ποσο μαλιστα να γραψεις κιολας!✌️

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ELMastas είπε

ελπιζω να μην εννοεις το φλωροιο ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, gripoulas είπε

Τα πραγματα φτασαμ δυστυχως στο ζενιθ!Οτι κινητο και μα παρεις πλεον δυστυχως η ευτυχως ειναι το ιδιο!Μονο η μαρκα αλλαζει και το σκιν αντροιντ της καθε μαρκας.Θα βγαλω απο το ντουλαπι μου αποτι βλεπω το 3310 για να αλλαξει λιγο το ματι.

Αφου σε αφηνουν αδιαφορο υποθετω οτι ουτε επρεπε να μπεις στο ινσομνια και ποσο μαλιστα να γραψεις κιολας!✌️

Δεν κατάλαβες μάλλον το τι έγραψα,όμως σου ήρθε φαίνεται υποχρέωση στο να καθοδηγήσεις το τι να γράφω και κάνω μπαίνοντας η οχι στο site ... δεν είπα οτι ΟΛΑ τα θέματα γενικώς που γράφονται με αφήνουν αδιάφορο,αυτό το έχω αποδείξει εξάλλου με την συμμετοχή μου επι αρκετά χρόνια,αλλά τον τελευταίο καιρό πλέον,αυτές οι φήμες και "διαρροές" έχουν γίνει σχεδόν καθημερινά δελτία τύπου,ιδιαίτερα τώρα που σκεφτόμαστε και τα πιο "σοβαρά" θέματα,αρχίζουν και με αφήνουν όλο περισσότερο αδιάφορο,δεν είπα πως δεν τα παρακολουθώ,η πως δεν θα πρέπει να ενδιαφέρεται η οχι κανείς για αυτά,είπα απλά μια σκέψη μου,αν κάποιος θέλει συμφωνεί με αυτήν,η όχι η βρίσκεται πιθανώς και κάπου "ενδιάμεσα"

Ομως ακόμη και ΟΛΑ τα θέματα να τα έβρισκα αδιάφορα,δεν νομίζω πως είσαι εσύ αυτός που θα κρίνεις το αν θα μπω εγώ η ο οποιοσδήποτε στο site και φυσικά ούτε και ποιός θα εκφράσει το ενδιαφέρων για κάτι η την αδιαφορία του για κάτι άλλο και γενικά την γνώμη του,για κάποιο θέμα.

Υ.Γ φίλε Giorgos και αυτό παίζει ένα ρόλο του ως επηρεασμός στή σκέψη,παρόλο που προσπαθώ να μην αφήνω να με επηρεάζει η κατάσταση και η συζήτηση για αυτά.Ακόμη όμως και πρίν τον "φλωροιό" και τις αναταραχές τώρα στα σύνορα,είχα αρχίσει να βαριέμαι αρκετά κάποιες δήθεν διαρροές κάθε τρείς και λίγο,ιδιαίτερα απο τις εταιρίες κινητής,που τις αφήνουν να γίνουν οι ίδιες αυτές οι διαρροές,απλά για να κάνουν διαφήμηση και να κρατάνε κάτι,στήν δημοσιότητα

Επεξ/σία από ELMastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...