Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα,

Θέλουμε με έναν φίλο να φτιάξουμε ένα PC το οποίο να "σηκώνει" 5 οθόνες (και άνω). Είδα πως η EVGA GT730 

image.png.b1b7c004b7013818dadfe15ad89ab420.png

Λογικά όντως θα μπορώ να έχω 3 Monitors ταυτόχρονα ανοιχτά σωστά? Επίσης αν αγοράσω δύο, θα έχω 6. 

έχετε εμπειρία? 

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ποια θα είναι η χρήση των 6 οθονών? Επίσης, είσαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις 730 πλέον? 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, overpower είπε

Ποια θα είναι η χρήση των 6 οθονών? Επίσης, είσαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις 730 πλέον? 

Προβολή charts χρηματιστηρίου. Την κάρτα τη βρήκα στο skroutz ναι. 

Δημοσ.

Με 2gb μνήμη μην περιμένεις μεγάλες αναλύσεις σε 3+ οθονες...

Πρέπει να βρείς κάποια που να έχει 3 θύρες DP1.3 για να βάλεις 2 οθονες στην καθε μία. Αλλίως πάς σε amd με eyefinity. Οι οθόνες σου εννοείται να εχουν και αυτές dp είσοδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, sstratos είπε

Με 2gb μνήμη μην περιμένεις μεγάλες αναλύσεις σε 3+ οθονες...

Πρέπει να βρείς κάποια που να έχει 3 θύρες DP1.3 για να βάλεις 2 οθονες στην καθε μία. Αλλίως πάς σε amd με eyefinity. Οι οθόνες σου εννοείται να εχουν και αυτές dp είσοδο

Δεν παίζει ρόλο η μνήμη.. Εδώ με κάποιες παλιές GPU που έχει επάνω το PC τώρα, παίζει με 4 VGA και DVI (σύνολο).. Δεν θέλω πάντως μεγάλες αναλύσεις.. 

απλά θέλουμε να κάνουμε μια αναβάθμιση να το πάμε ένα σκαλί πιο πέρα

Update : άκυρο για την GT730. Έχω βάλει specs από την DDR5 έκδοση ενώ στο skroutz βρίσκω την DDR3 (η οποία σηκώνει μέχρι 2 monitors)  :( Brρήκα όμως αυτήν ---> https://www.asus.com/Graphics-Cards/GT710-SL-2GD5/specifications/    και λέει ότι υποστηρίζει 3 monitors.

Update 2  : οι οθόνες μας είναι οι  LG FLATRON w1943ss. Με VGA Μόνο. Οπότε λογικά θα παίξουν με convertors σωστά?

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ.

Δώσε μας μερικές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε.

5 οθόνες για πιο λόγο τι θα βλέπεις γραφικά ? επιφάνεια εργασίας ?

Οι οθόνες σου είναι παμπάλαιες. με κονεκτορ θα έχεις πολλά προβλήματα. μόνο τα dp σε vga έχουν δείξει ότι δουλεύουν κάπως. Η κάρτα σου βγάζει 5 dp ?

To όλο σαν παπατζα μοιάζει πάρα σαν σοβαρό προτζεκτ..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, akalokat είπε

Δώσε μας μερικές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε.

5 οθόνες για πιο λόγο τι θα βλέπεις γραφικά ? επιφάνεια εργασίας ?

Οι οθόνες σου είναι παμπάλαιες. με κονεκτορ θα έχεις πολλά προβλήματα. μόνο τα dp σε vga έχουν δείξει ότι δουλεύουν κάπως. Η κάρτα σου βγάζει 5 dp ?

To όλο σαν παπατζα μοιάζει πάρα σαν σοβαρό προτζεκτ..... 

φίλε μου, διάβασε καταρχάς το νήμα, μην προτρέχεις. Παραπάνω βγάζει μάτι που το γράφω. 

image.png.136b49f1ec5edf29e35e668283fd468c.png

σοβαρό project είναι για σένα δηλαδή να καταναλώσεις 850.000 ευρώ για να βλέπουν 5 άνθρωποι χρηματιστηριακά charts? αν το κατέχεις δώσε τη βοήθειά σου, αν όχι μην μας κουράζεις σε παρακαλώ.. Δεν είμαστε παιδιά.. σε παρακαλώ. Άσε τις λέξεις "παπάτζα" κτλ για πιό οικείους σου.. 

Υπάρχει κάτι άλλο που δεν κατάλαβες? Υπάρχουν τα μοντέλα των οθονών, πόσες οθόνες και η κάρτα που ενδιαφέρομαι. Θέλεις κάτι άλλο για να καταλάβεις? ήμαρτον.. 

επίσης "μόνο τα dp σε vga έχουν δείξει ότι δουλεύουν κάπως" 

σοβαρά τώρα? από πότε??? έχω βάλει convertors (και όχι κονέκτορς) σε πάρα πολλές οθόνες και λειτουργούν τέλεια με DVI και VGA.. ποιό πρόβλημα ακριβώς θα έχω ? Γίνεσαι λίγο πιο συγκεκριμένος?

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, GoMaR είπε

το ενδεχομενο να μπουνε 2 καρτες γραφικων και να αξιοποιησεις τις εξοδους τους;

ναι φίλε μου, εννοείται. Δύο κάρτες γραφικών θα βάλω (για σύνολο 5-6 οθονών) απλά θέλω να μου πει κάποιος αν έχιε τύχει να τις βάλει να παίξουν δίπλα δίπλα (στο ίδιο PC) 

σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ.

στο σπιτι εχω δυο καρτες(2 οθονες + προτζεκτορας), στο γραφειο σε ολα τα μηχανηματα εχουμε απο 2 καρτες και επισης σε ενα μηχανημα εχουμε 4.
Οποτε παιζουν αψογα. 
Αυτο που θα τονισω ομως ειναι οτι ολα ειναι τελευταις γενιας(και καρτες και οθονες) οποτε δε ξερω να σου πω στη περιπτωση σου. Μη σε παρω και στο λαιμο μου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GoMaR είπε

στο σπιτι εχω δυο καρτες(2 οθονες + προτζεκτορας), στο γραφειο σε ολα τα μηχανηματα εχουμε απο 2 καρτες και επισης σε ενα μηχανημα εχουμε 4.
Οποτε παιζουν αψογα. 
Αυτο που θα τονισω ομως ειναι οτι ολα ειναι τελευταις γενιας(και καρτες και οθονες) οποτε δε ξερω να σου πω στη περιπτωση σου. Μη σε παρω και στο λαιμο μου.

Οι κάρτες γραφικών που έχεις ποιές είναι? μοντέλο?

σε ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...