Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να είμαστε δίκαιοι και η nvidia κάποιες φορές δίνει δώρα παιχνίδια, θυμάμαι με τις 1ες 2xxx έδινε 2 παιχνίδια δώρο 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που ειναι αυτες οι εποχες... Τα σταματησανε δυστηχως... Η πρωτη καρτα γραφικων που ειχα αγορασει με 6 παιχνιδια δωρο οπως φαινεται και στη φωτο. Tomb raider, Splinter cell, Thief, prince of Persia κ ακομα δυο αλλα δε φαινονται καλα..

14-46-30-DSC07862.jpg

• Like 5
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Που ειναι αυτες οι εποχες... Τα σταματησανε δυστηχως... Η πρωτη καρτα γραφικων που ειχα αγορασει με 6 παιχνιδια δωρο οπως φαινεται και στη φωτο. Tomb raider, Splinter cell, Thief, prince of Persia κ ακομα δυο αλλα δε φαινονται καλα..

14-46-30-DSC07862.jpg

Έτσι, τότε ήταν με ωραία, πολύχρωμα κουτιά, μπόλικα καλά παιχνιδάκια δώρο, αγόραζες VGA από Στουρνάρη και γούσταρες....

Ακόμη θυμάμαι να αγοράζω 6600 gt της msi με 3 παιχνίδια δώρο και κουτάρα και να μου κάνει εντύπωση που κάποιοι έδιναν 600 ευρώ για 6800 ultra...

• Like 3
Δημοσ.

Την τσίμπησα για αντικατάσταση της 1070 ti strix. Πολυ δυνατό καρτόνι, smooth εμπειρία στο rdr2 σε high 1440p. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε undervolt.

Δημοσ.
Στις 10/3/2020 στις 12:51 ΜΜ, spigias είπε

και είναι καλά τα παιχνίδια😀

για μένα η φάση είναι κάπως έτσι

RTX 2070

- DLSS 1.0 έχει προβλήματα και έχει αντικατασταθεί με DLSS 2.0

+ DLSS 2.0, είναι μόνο σε 2 παιχνίδια ,μπορεί βεβαία το χρόνου να είναι σε περισσότερα, αν γίνει αυτό εδώ μιλάμε για μεγάλο + για την κάρτα

- RT σε ελάχιστα παιχνίδια έχει ενδιαφέρον και ακόμα και εκεί θα χάσεις performance χωρίς DLSS

+ καλύτεροι drivers

+ καλύτερή εμπειρία σε VR και λιγότερα προβλήματα σε multi display setups

- η RTX 2070 είναι eol

- στα 400 ευρώ παίρνεις τις φτηνές 2070

- 2 χρόνια εγγύηση

- 2 δεν έχει παιχνίδια

- καλές τιμές μόνο σε σκρουτζομάγαζα χωρίς διαθεσιμότητα και αντικαταβολή

+ γενικώς η κάρτες της nvidia είναι hussle free εμπειρία(μην βαράτε γενικώς λέω👾👾👾 👾👾👾)

RX 5700XT nitro+ της προσφοράς πλαισίου

+ 5% καλυτερή απόδοση σε 1440p

+ 2 καλά παιχνίδια

+ 3 χρόνια εγγύηση πλαισίου

+ η nitro+ έχει καλά thermals και ελάχιστο θόρυβο, καλή ποιότητα και R.G.B.😁

- θεμα με drivers, (σε λίγους πλέον?)

- θέλει τροφοδοτικό της προκοπής

- κάποια παλιά και competitive παιχνίδια δεν τα πάνε και τόσο καλά με την AMD

νομίζω οτι σε καμία περίπτωση δεν αξίζει η rtx 2070s που θελει 100-150 ευρώ παραπάνω για λειτουργίες που προς το παρόν είναι gimmics και 8% παραπάνω performance.

Ειμαι 99% σιγουρος οτι ΟΛΕΣ οι NVIDIA εχουν 3+ χρονια εγγυηση 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Εξαρτάται η κάθε υλοποίηση πχ η gigabyte δίνει 4 χρόνια η msi 2 χρόνια η evga 3 χρόνια η asus δεν το κάνει εύκολο για να καταλάβει κανείς πόσα χρόνια δίνει αλλά πρέπει να δίνει 2-3 χρόνια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/3/2020 στις 8:00 ΜΜ, leros2004 είπε

Για να είμαστε δίκαιοι και η nvidia κάποιες φορές δίνει δώρα παιχνίδια, θυμάμαι με τις 1ες 2xxx έδινε 2 παιχνίδια δώρο 

Gtx 970 witcher 3

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

τσου, έχει πολλές με 2 χρόνια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2020 στις 1:34 ΠΜ, thetiesthatbind είπε

Καλημερα,Η αλήθεια  είναι ότι κάποιες έχουν πάνω από 2 χρόνια αλλά όχι όλες η σύγκριση που κάνω είναι οι φτηνές rtx 2070 στα 400 ευρώ με την κάρτα της προσφοράς και μονο. Θα κάνω διόρθωση στο post μου αργότερα.

EDIT: δεν μπορώ να του κάνω επεξεργασία πλέον

Επεξ/σία από spigias
  • Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα κατα τις 8 και εγω την καρτα. Επικοινωνησα με το πλαισιο και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν αυριο μαλλον για να παρω τους κωδικους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...