Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

2700x έχω και γω με την 5700xt, σε 1440 144hz την πάει τραίνο την 5700xt

εγω εχω οθονη 240hz. την πηρα λογο csgo. 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, maverik13 είπε

εγω εχω οθονη 240hz. την πηρα λογο csgo. 

1080 λογικά. Με csgo δεν θα εχες θεμα, θα έχεις παραπάνω απο 240 fps.  

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά τώρα δεδομένου ότι προσεχώς βγαίνουν νέες κάρτες?

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. 

Οι περισσότεροι κάνετε λόγο για καλή προσφορά.Ωστοσο επειδη εγώ δεν έχω την άνεση για διετεις αναβαθμίσεις,σκέψου τελευταία φορά που πήρα ΠΣ ήταν το 2009 με ενδιαφέρει πάρα πολύ το να ειναι όσο πιο futureproof γίνεται.

Δημοσ.

Οι επόμενες γενιές (AMD και Νvidia) θα βγουν φέτος και θα είναι αρκετά πιο ισχυρές. Η ΑMD έχει δηλώσει ότι οι νέες κάρτες της θα έχουν αύξηση 50% στο perf/watt και hardware για raytracing. Oπότε, όποιος δεν καίγεται καλύτερα να περιμένει.

• Like 3
Δημοσ.

Οι νεες καρτες θα βγουν στην καλυτερη Ιούλιο αυγουστο. Διαθεσιμότητα δηλαδή και φυσιολογικές τιμες απο οκτωβρη και μετα. Στα 399 ειναι η καλύτερη τιμη της αγορας + τα δώρα. Εγω πουλησα μολις και την nitro την 580 130 ευρω και μου πηγε 270 τελικο για μια καρτα διπλασιων επιδόσεων. Κωδικο μου δωσαν αμεσως για το amd rewards και η καρτα λειτουργει χωρις κανενα προβλημα με τους ίδιους drivers.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pickle Rick είπε

Ε τότε λογικά θα περιμένω καθώς δεν θέλω να κάνω αγοραπωλησίες και να χανω χρήματα.

Του χρόνου δλδ πως δεν θα χάσεις χρήματα  αφου του παραχρονου  θα βγουν άλλες ακόμα ποιο καλυτεροτεροτερες. Και μετά από αυτές να δεις τι θα βγουν... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Pickle Rick είπε

Οι περισσότεροι κάνετε λόγο για καλή προσφορά.Ωστοσο επειδη εγώ δεν έχω την άνεση για διετεις αναβαθμίσεις,σκέψου τελευταία φορά που πήρα ΠΣ ήταν το 2009 με ενδιαφέρει πάρα πολύ το να ειναι όσο πιο futureproof γίνεται.

όσο το pc που έχεις κάνει την δουλειά του γιατί να κάνεις αναβάθμιση/νέο PC ;
η κάρτα μια χαρά είναι και θα παίζει τα πάντα για μια 5ετια σε 1080p/1440p high/ultra settings 60fps

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Του χρόνου δλδ πως δεν θα χάσεις χρήματα  αφου του παραχρονου  θα βγουν άλλες ακόμα ποιο καλυτεροτεροτερες. Και μετά από αυτές να δεις τι θα βγουν... 

πιου πιου όπως καταλαβαίνεις 2ος ελ-καταστροφ αν κατάλαβες. 

Δημοσ.

Γιατι βγαζουν σε προσφορα μονο την συγκεκριμενη καρτα και οχι και καμια nvidia; Οσο για την νεα γενια καρτων, αρκετα δυσκολα να τις δουμε Ελλαδα, με ολα αυτα που γινονται με τον κορωνοϊο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Γιατι βγαζουν σε προσφορα μονο την συγκεκριμενη καρτα και οχι και καμια nvidia; Οσο για την νεα γενια καρτων, αρκετα δυσκολα να τις δουμε Ελλαδα, με ολα αυτα που γινονται με τον κορωνοϊο.

Επειδή η AMD δίνει τις προσφορές και όχι τα ίδια τα καταστήματα. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, elpaso1 είπε

γιατι την nvidia δεν την νοιαζει ουτε ο καταναλωτης ουτε να κανει προσφορες γιατι εχει το μεγαλυτερο κομματι της πιτας για τις καρτες γραφικων και ξερει πως θα πουλησει.
η AMD απο την αλλη ειναι ποιο consumer friendly και προσπαθει να παρει μεγαλυτερο κομματι απο την πιτα γιαυτο κανει προσφορες και δινει free games μαζι με τις καρτες και τους επεξεργαστες της.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...