christos2413 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, keysmith είπε το ένα (γάμος) δεν αναιρεί το άλλο (dating).. Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ...
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, keysmith είπε ναι αλλά η Εμανουέλα ήταν ο Μήτσος ο Λοχίας του 3ου λόχου που έκανε καζούρα με τις σειρές του.. Πραγματικά απορώ αν κάποιος έκανε δουλειά από κει μέσα. Φουλ στα τρολ ήταν, εγώ με τους φίλους μου πάντως το διασκέδαζαμε αρκετα με τους ταλαίπωρους 1
Grizx3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 app & κουκουρουκου... σαν το αθάνατο M-irc Δεν έχει !!!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, logistoulis είπε Πραγματικά απορώ αν κάποιος έκανε δουλειά από κει μέσα. Αν κάποιος ήταν ντροπαλός στην έξω ζωή ουτε irc έζπρωχνε ουτε Τιντερ, είπαμε δεν κάνει θαύματα η τεχνολογία απλα μας βοηθάει λίγο στην εύρεση συντροφου.
ngiornas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Παλι καλα.... τωρα τα εχουν ολοι τα στοιχεια μου!!!!
vastegial_74 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε Πραγματικά απορώ αν κάποιος έκανε δουλειά από κει μέσα. Φουλ στα τρολ ήταν, εγώ με τους φίλους μου πάντως το διασκέδαζαμε αρκετα με τους ταλαίπωρους Φουλ στα τρολ αλλα δουλιτσα εκανες και σε αυτο και στο yahoo τοτε που ακομα υπηρχαν users rooms. Δεν το ειχες στο πιατο αλλα με πολυ φιλτραρισμα εκανες δουλιτσα.
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, AtiX είπε Ξαφνικά σε αυτό το thread νιώθω ότι γέρασα... ναι δυστυχώς σκάει αυτή η στιγμή, το έπαθα κι εγώ προ λίγων μηνών όταν σε ξέμπαρκη φάση (όχι δουλειά δηλαδή, σε παρέα) μια νεαρή μου μίλησε στον πληθυντικό , αυτή η στιγμή θα με στοιχειώνει για πάντα Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από logistoulis 2
vastegial_74 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε ναι δυστυχώς σκάει αυτή η στιγμή, το έπαθα κι εγώ προ λίγων μηνών όταν σε ξέμπαρκη φάση (όχι δουλειά δηλαδή, σε παρέα) μια νεαρή μου μίλησε στον πληθυντικό , αυτή η στιγμή θα με στοιχειώνει για πάντα Μην ταραζεσαι. Οι πρωτες φορες πονανε λιγο. Μετα θα σου κακοφαινεται αν σου μιλησει στον ενικο το καθε τσουτσεκι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, keysmith είπε το ένα (γάμος) δεν αναιρεί το άλλο (dating).. Η μαγκιά είναι βγαίνεις με την γυναίκα σου
eliasjuve Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Το θέμα είναι να μην βρεις την γυναίκα σου εκεί μέσα και της την πέσεις.
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Μην ταραζεσαι. Οι πρωτες φορες πονανε λιγο. Μετα θα σου κακοφαινεται αν σου μιλησει στον ενικο το καθε τσουτσεκι. Άσε με έχω σκάσει, παρόλο που έχω και το cheat ότι με κάνουν καμιά 8ετια κάτω κατά μέσο από ότι είμαι (28 αντί 36) για τα 18-19 είμαι πολύ μεγάλος δε σώζεται με τίποτα
vastegial_74 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, logistoulis είπε Άσε με έχω σκάσει, παρόλο που έχω και το cheat ότι με κάνουν καμιά 8ετια κάτω κατά μέσο από ότι είμαι (28 αντί 36) για τα 18-19 είμαι πολύ μεγάλος δε σώζεται με τίποτα Ρε μην τρελαίνεσαι. Κι εγώ δείχνω αρκετά κάτω από 46 που είμαι και θα δεις στην πορεία ότι αυτό είναι στα συν γιατί έτσι διευρύνεις το target group, πλέον χτυπάς από πιπίνι που γουστάρει μεγαλύτερους έως μιλφάρα και καλοστεκούμενη μεσόκοπη🤣🤣🤣. 1
Feregorn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 46 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Ρε μην τρελαίνεσαι. Κι εγώ δείχνω αρκετά κάτω από 46 που είμαι και θα δεις στην πορεία ότι αυτό είναι στα συν γιατί έτσι διευρύνεις το target group, πλέον χτυπάς από πιπίνι που γουστάρει μεγαλύτερους έως μιλφάρα και καλοστεκούμενη μεσόκοπη🤣🤣🤣. lmao και rofl μαζί....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα