George Kleanthis - ItsMVP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Γεια παιδες δεν εχω ξαναγραψει κατι σχετικα με τα οχηματα αλλα τον τελευταιο καιρο θελω να κανω μια αλλαγη στο παπι μου και ειμαι λιγο προβληματισμενος...εχω ενα honda astrea supra 100 ΟΛΟ γνησιο και τωρα τελευταια θελω να κανω μια βελτιωση στο μοτερ του..επειδη δεν ξερω θα ηθελα να μου πει καποιος που το εχει κανει η καποιος που ξερει, την πιο ασφαλης βελτιωση που μπορω να κανω ωστε να μην μου βγαζει μηχανικα προβληματα να μην καιει 10 φορες παραπανω βενζινη, και σε γενικες γραμμες να βλεπω διαφορα στο γκαζι αλλα να λειτουργουν ολα ενταξει χωρις να μου φυγουν ολα τα λεφτα σε μηχανικους για βλαβες..ακουω τις γνωμες σας!
petaw-se-oneiro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, George Kleanthis - ItsMVP είπε Γεια παιδες δεν εχω ξαναγραψει κατι σχετικα με τα οχηματα αλλα τον τελευταιο καιρο θελω να κανω μια αλλαγη στο παπι μου και ειμαι λιγο προβληματισμενος...εχω ενα honda astrea supra 100 ΟΛΟ γνησιο και τωρα τελευταια θελω να κανω μια βελτιωση στο μοτερ του..επειδη δεν ξερω θα ηθελα να μου πει καποιος που το εχει κανει η καποιος που ξερει, την πιο ασφαλης βελτιωση που μπορω να κανω ωστε να μην μου βγαζει μηχανικα προβληματα να μην καιει 10 φορες παραπανω βενζινη, και σε γενικες γραμμες να βλεπω διαφορα στο γκαζι αλλα να λειτουργουν ολα ενταξει χωρις να μου φυγουν ολα τα λεφτα σε μηχανικους για βλαβες..ακουω τις γνωμες σας! 53 χιλιοστά κύλινδρο - πιστόνι, 24μμ καρμπυρατέρ και εξάτμιση. Θα δεις διαφορά. Δεν θα κερδίσεις τίποτα σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις και το μοτέρ σου χάνει την μισή αξία γιατί δεν θα είναι γνήσιο πλεον, αλλά θα είναι λίγο πιο γρήγορο. 3
TakhsJB Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε 53 χιλιοστά κύλινδρο - πιστόνι, 24μμ καρμπυρατέρ και εξάτμιση. Θα δεις διαφορά. Δεν θα κερδίσεις τίποτα σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις και το μοτέρ σου χάνει την μισή αξία γιατί δεν θα είναι γνήσιο πλεον, αλλά θα είναι λίγο πιο γρήγορο. Ένας σωστός εκκεντροφόρος εξάτμιση και καρμπυρατέρ θα κάνει καλύτερα δουλειά εάν ο κινητήρας είναι σε καλή κατάσταση 1
frapes87 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Γνώμη μου κοίτα για μεγαλύτερο κυβικά, όχι ότι δεν είναι καλό σαν παπί αλλά απ' ότι φαίνεται δεν σε καλύπτει πλέον σε δύναμη ή πούλα το ή κάνε υπομονή να μαζέψεις χρήμα για κάτι μεγαλύτερο. Για μένα όσο περισσότερο το πειράξεις μηχανικά, τόσο περισσότερο χάνει την αξιοπιστία του. Το τονίζω γνώμη μου. 2
petaw-se-oneiro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, TakhsJB είπε Ένας σωστός εκκεντροφόρος εξάτμιση και καρμπυρατέρ θα κάνει καλύτερα δουλειά εάν ο κινητήρας είναι σε καλή κατάσταση Σε πόσο καλή κατάσταση θα είναι ο κινητήρας μετά από 20 χρόνια; Και είναι μικρός ο κινητήρας για εκκεντροφόρο. Τα εχω πληρωμένα και εγώ.
ScooterSuzas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 -Ότι δουλεύει σωστά μην το πειράζεις- νόμος ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα