Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη μου , πάρε αυτό που προτείνεις ή καποιο ανάλογο απο φαρμακείο. Κόστος περίπου 2.10 - 2.40 ευρώ. Το να βάζεις μπλέ οινόπνευμα σε πληγές είναι χαζομάρα (για να μην πω κάτι χειρότερο).

Για πληγές εκτός απο καθαρό οινόπνευμα και το οξυζενέ ειναι ιδανικό, και στη συνέχεια betadine.

Αλλα ξεφεύγουμε απο το θεμα μας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sstratos είπε

Γνώμη μου , πάρε αυτό που προτείνεις ή καποιο ανάλογο απο φαρμακείο. Κόστος περίπου 2.10 - 2.40 ευρώ. Τ

για καθαρισμό επιφανειών εννοείς.

καλά για πληγές και τέτοια εννοείται δε βάζω μπλε

Δημοσ.

Για καθαρισμό επιφανειών κάνει το καθαρό οινόπνευμα , αρκεί να το αφήσεις επάνω 2-3 λεπτά χωρις να το σκουπίσεις. Βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα προιόντα οπως χλωρίνη για επιφάνειες , θα σου βγεί ποιό οικονομικά.

Δημοσ.

Εγώ σε ένα ίντερνετ καφέ που πήγα τις προάλλες καθάρισα πληκτρολόγιο κ ποντίκι με το κλασσικό αντισηπτικό μαντιλάκι! Μπλε οινόπνευμα δε θα έβαζα.

Δημοσ.

μια χαρά είναι το μπλε, η διάφορα τιμής είναι οι φόροι που έχει το λευκό αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατανάλωση ενώ το μπλε απαγορεύεται γιατί δεν είναι καθαρό οινόπνευμα  και δεν μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό με καμία μέθοδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, JoooJ είπε

Αλλά και γενικά αν θες να απολυμάνεις κάποια επιφάνεια (πχ πληκτρολόγιο, γραφείο....) δεν είναι καλή λύση το οινόπνευμα;

Μια χαρα ειναι.Απλα θελει λιγο προσοχη που θα το χρησιμοποιησεις (η τελωσπαντων ποιο , καθαρο η μπλε ) για να μην ξεβαψουν τα χρωματα.Η θελει προσοχη πως και ποσο θα ριξεις μην παει στην πλακετα

Μπορεις να χρησιμοποιησεις και dettol  καθαριστικο , δηλαδη τυπου ''αζαξ'' .Και αυτο ειναι τουμπανο, δηλαδη κανει και για νεροχυτες , τουαλετες κλπ

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Από φαρμακείο ούτε το καθαρό πρέπει να πίνεται. Έχει μεθανόλη απ' όσο ξέρω για να μην το πίνει ο κάθε ξυδάκιας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...