Προς το περιεχόμενο

Windows 10 Update Error Code 0x80080005 , 0x80070490

kostask1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για πείτε τι γίνεται κάποιος που ξέρεις γιατί είναι και φρεσκοστημένο το μηχάνημα και θα αρχίσω να του φέρομαι βάναυσα...

δεν κάνει update και παίρνω πρώτα το 0x80080005

και μετά 0x80070490.

το βασικό μου πρόβλημα όμως είναι άλλο...δεν μπαίνει με κανένα τρόπο (με κανένα όμως) σε αναστολή λειτουργίας.δοκίμασα όλους τους τρόπους.

έχω μπει στη διαδικασία στησίματος των win 3 φορές...όλα δουλεύουν μια χαρά για καμιά 10αρια μέρες και μετά έχω τα παραπάνω προβλήματα.

το troubleshooter δεν βρίσκει κατι.ολα καλά όλα ανθηρά.

πατάω έλεγχος για ενημερώσεις και παίρνω το 0x80080005

κάνω  αυτο  αλλα  στο ''net stop wuauserv'' μου λέει οτι δεν βρίσκει την υπηρεσία.

μετά παίρνω το 0x80070490 όπου και κάνω  αυτο  με επιτυχία αλλα πάλι χωρίς να κάνει αναβάθμιση και χωρίς αναστολή λειτουργίας

γενικά μπλέξιμο η κατάσταση..

όποια βοήθεια δεκτή..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, kostask1 είπε

για πείτε τι γίνεται κάποιος που ξέρεις γιατί είναι και φρεσκοστημένο το μηχάνημα και θα αρχίσω να του φέρομαι βάναυσα...

και μετά 0x80070490.

το βασικό μου πρόβλημα όμως είναι άλλο...δεν μπαίνει με κανένα τρόπο (με κανένα όμως) σε αναστολή λειτουργίας.δοκίμασα όλους τους τρόπους.

έχω μπει στη διαδικασία στησίματος των win 3 φορές...όλα δουλεύουν μια χαρά για καμιά 10αρια μέρες και μετά έχω τα παραπάνω προβλήματα.

κάνω  αυτο  αλλα  στο ''net stop wuauserv'' μου λέει οτι δεν βρίσκει την υπηρεσία.

μετά παίρνω το 0x80070490 όπου και κάνω  αυτο  με επιτυχία αλλα πάλι χωρίς να κάνει αναβάθμιση και χωρίς αναστολή λειτουργίας

όποια βοήθεια δεκτή..

9 ώρες πριν, kostask1 είπε

και μετά 0x80070490.

όποια βοήθεια δεκτή..

Το κλειδί είναι το 0x80070490, που σημαίνει πως τα αρχεία που κατέβασε το windows update έχουν χαλάσει. Αυτό έχει σαν συνέπεια το 0x80080005, που σημαίνει ότι η εκτέλεση του trusted installer απέτυχε.

1. chkdsk /f με δικαιώματα administrator.

2. Rename τον φάκελο με τα κατεβάσματα και τον κατάλογο του WU

3. Εκτέλεση του windows update troubleshooter.

REBOOT αμέσως μετά από κάθε ένα από τα τρία βήματα.

4. Windows Update.

Αν έχεις ακόμα πρόβλημα, πες μας να σου πω τι να κατεβάσεις από τον Windows Catalog.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...