Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ScooterSuzas είπε

Huyndai i20 ,για μένα ,όμορφο , καλύτερο και πιο αξιόπιστο , φτηνά ανταλλακτικά service ,σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις κάποιο με εργοστασιακή εγγύηση εν ισχύει ακόμα... 

Τα είδα μερικά όντως είναι πολύ ωραία! Δύσκολη επιλογή τελικά ενώ αυτοκινήτου

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Strigla είπε

Τελικά ο νεοέλληνας δεν αλλάζει με τίποτα!Τέλος.

Γιατί το λές αυτό βρε Strigla ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σαρεσει το clio , πηγαινε στο clio. Γιατι αμα πας σε κατι αλλο και τυχει και σου βγαλει πρόβλημα θα ξενερωσεις εντελώς. Θα δωσεις που θα δωσεις ενα σεβαστό ποστο , τουλάχιστον να το βλεπεις και να λιωνεις 

Και στο κατω κάτω ειναι προτιμότερο να εχεις ενα αμάξι που το βλεπεις και τρελαινεσαι και ας υστερεί κατ ελαχιστα απο ενα άλλο αντίστοιχο παρα να παρεις ενα που στα ματια σου θα φαντάζει μετριο μονο και μονο επειδή στο χ τομεα υπερτερουσε ελαχιστα με τον ανταγωνιστή του. (Τυχαίο παράδειγμα δινω , δεν εννοω οτι το clio/corsa/punto υστερει καπου σε σχεση με καποιο αλλο)

Θα σου πρότεινα να μπεις στο facebook στην ομάδα για τα ρενω (renault performance club) που υπάρχει και να συζητήσεις εκεί πέρα να σου εξηγήσουν κατοχοι του αυτοκινήτου τυχον αποριες σου και τις εμπειρίες τους. 

Επεξ/σία από Kamil
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ScooterSuzas είπε

Huyndai i20 ,για μένα ,όμορφο , καλύτερο και πιο αξιόπιστο , φτηνά ανταλλακτικά service ,σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις κάποιο με εργοστασιακή εγγύηση εν ισχύει ακόμα... 

Καλά το όμορφο (υποκειμενικό) και το αξιόπιστο (σχετικό)...

Το καλύτερο που στηρίζεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα σημαινει οτι χρησιμοποιουν πολλα κοινα εξαρτηματα. Αυτο δεν σημαινει οτι εχουν ιδιες ρυθμισεις, design, χωρους, υλικα κατασκευής. 

Επεξ/σία από ghostrider
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Kamil είπε

Αν σαρεσει το clio , πηγαινε στο clio. Γιατι αμα πας σε κατι αλλο και τυχει και σου βγαλει πρόβλημα θα ξενερωσεις εντελώς. Θα δωσεις που θα δωσεις ενα σεβαστό ποστο , τουλάχιστον να το βλεπεις και να λιωνεις 

Και στο κατω κάτω ειναι προτιμότερο να εχεις ενα αμάξι που το βλεπεις και τρελαινεσαι και ας υστερεί κατ ελαχιστα απο ενα άλλο αντίστοιχο παρα να παρεις ενα που στα ματια σου θα φαντάζει μετριο μονο και μονο επειδή στο χ τομεα υπερτερουσε ελαχιστα με τον ανταγωνιστή του. (Τυχαίο παράδειγμα δινω , δεν εννοω οτι το clio/corsa/punto υστερει καπου σε σχεση με καποιο αλλο)

Θα σου πρότεινα να μπεις στο facebook στην ομάδα για τα ρενω (renault performance club) που υπάρχει και να συζητήσεις εκεί πέρα να σου εξηγήσουν κατοχοι του αυτοκινήτου τυχον αποριες σου και τις εμπειρίες τους. 

Νομιζω πως εχεις τεραστιο δικιο σε αυτο που λες , η αληθεια ειναι οτι κοιταω τα υπολοιπα που ισως ειναι πιο φτηνα αλλα στα ματια μου το Clio ειναι λιγο πιο πανω! Θα μπω στην ομαδα να ρωτησω, σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, iSAD είπε

Επομενως Corsa-Fiat το ιδιο?

Πιστευεις οτι ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 δηλαδη? Εχει καλυτερο κινητηρα diesel? Τα εχω δει λιγο και αυτα μου αρεσουν

Απλα σημαινει οτι χρησιμοποιουν πολλα κοινα εξαρτηματα. Αυτο δεν σημαινει οτι εχουν ιδιες ρυθμισεις, design, χωρους, υλικα κατασκευής. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ghostrider είπε

Οκ καταλαβα , ευχαριστω για την ενημερωση

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, iSAD είπε

Πιστευεις οτι ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 δηλαδη? Εχει καλυτερο κινητηρα diesel? Τα εχω δει λιγο και αυτα μου αρεσουν

Κοίτα για ντίζελ δεν ξέρω να σου πώ για το swift.
Πάντως σε θέμα αξιοπιστίας και τα δύο πιστεύω θα σε έβγαζαν ασπροπρόσωπο.Το design του volvo δεν είναι για όλους βέβαια, μπορεί από κοντά να μη σου αρέσει τόσο από κοντά.
Το σούιφτ άμα παρατηρήσεις πάντως το έχουν αρκετές σχολές οδηγών γιατι αντέχει την κακομεταχείρηση.
Τα βόλβο από την άλλη είναι γνωστά για την ασφάλεια που παρέχουν στους επιβάτες.

Για τα μοτέρ ντίζελ πάντως δεν έχω ακουσει και τα καλυτερα να σου πω την αλήθεια, γιατι στην ουσία ότι θα γλυτώνεις σε βενζίνες, θα τα χαλάς στα σέρβις γιατι η αλλαγή των μπέκ ειναι λιγο ακριβή (αν και αυτό έχει να κάνει και με το αυτοκίνητο.)

Άν ήμουν στη θέση σου πάντως και ώς νέος οδηγός με το μπάτζετ που έχεις, θα έπαιρνα είτε swift βενζίνη 1.3 που είναι και ευκολοδήγητο ή άν ήθελα να ξοδέψω λιγότερα χρήματα μιας και θα ήταν πρώτο αυτοκινητο ένα λιγο παλιό Audi A3 (που βρίσκεις και με 3.5-4 χιλιάρικα σε καλή κατάσταση)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mixalhs1318 είπε

Πάντως σε θέμα αξιοπιστίας και τα δύο πιστεύω θα σε έβγαζαν ασπροπρόσωπο.Το design του volvo δεν είναι για όλους βέβαια, μπορεί από κοντά να μη σου αρέσει τόσο από κοντά.
Το σούιφτ άμα παρατηρήσεις πάντως το έχουν αρκετές σχολές οδηγών γιατι αντέχει την κακομεταχείρηση.
Τα βόλβο από την άλλη είναι γνωστά για την ασφάλεια που παρέχουν στους επιβάτες.

Για τα μοτέρ ντίζελ πάντως δεν έχω ακουσει και τα καλυτερα να σου πω την αλήθεια, γιατι στην ουσία ότι θα γλυτώνεις σε βενζίνες, θα τα χαλάς στα σέρβις γιατι η αλλαγή των μπέκ ειναι λιγο ακριβή (αν και αυτό έχει να κάνει και με το αυτοκίνητο.)

Άν ήμουν στη θέση σου πάντως και ώς νέος οδηγός με το μπάτζετ που έχεις, θα έπαιρνα είτε swift βενζίνη 1.3 που είναι και ευκολοδήγητο ή άν ήθελα να ξοδέψω λιγότερα χρήματα μιας και θα ήταν πρώτο αυτοκινητο ένα λιγο παλιό Audi A3 (που βρίσκεις και με 3.5-4 χιλιάρικα σε καλή κατάσταση)

Δεν ειμαι νεος οδηγος , απλα νεο αμαξι.

Γενικα για την οδηγηση δεν εχω θεματα. Το μονο που θελω ενα σωστο αμαξακι ωραιο να κανω την οικονομια μου οσο μπορω

Δημοσ.

Φιλε μου θα σου προτεινα το peugeot 208,τιμιοτατος πετρελαιοκινητηρας,ανετο,μεγαλοι χωροι και μεγαλο πορτ παγκαζ,με οθονη και ομορφες λεπτομεριες.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Mixalhs1318 είπε

Οπότε μη μιλατε καλύτερα για πράγματα που δε γνωρίζετε. Όταν συζητάμε και λέμε τη γνώμη μας, καλό ειναι να μένουμε στα κριτήρια που θέτει ο TS κι οχι απλά να κάνουμε preaching για το αυτοκινητο μας λέγοντας ασυναρτησίες. :) 

38 λεπτά πριν, iSAD είπε

Δεν ειμαι νεος οδηγος , απλα νεο αμαξι.

Γενικα για την οδηγηση δεν εχω θεματα. Το μονο που θελω ενα σωστο αμαξακι ωραιο να κανω την οικονομια μου οσο μπορω

Για το ι20 πετρελαιο έχω ακούσει καλά λόγια απο φίλο μου κάγκουρα. Οπότε πρέπει να είναι καλό στο δρόμο. Ωστόσο οδήγησε τα όλα εσύ και αν γίνεται ανέβασε λίγο ταχύτητα για να δεις το θόρυβο απο το μοτέρ ή απο τον αέρα κλπ. Απο τη στιγμή που πας συχνά ταξίδι αυτά μετράνε στην τελική επιλογή. Ας πούμε εμένα δε μου αρέσει το Opel αλλά αν έχει καλό πάτημα στον αυτοκινητόδρομο θα το σκεφτόμουν σοβαρά στη θέση σου ;) 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Corsa και Clio από όσο ξέρω είναι στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά.

Polo ένα κλικ πάνω...

Για Clio και Polo έχεις ακούσει για ζημιές ας πούμε;

Ποιοτικά δεν εννοώ αξιοπιστία άγνωστε. Εννοώ υλικών ειδικά στο εσωτερικό. Από αξιοπιστία λίγο-πολύ, πάνω-κάτω τα ίδια είναι και τα τρία απ'οσο ξέρω. Δεν ξέρω για κανένα τιμές ανταλλακτικών όμως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...