Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, iSAD είπε

Καλησπερα παρεα! Τελος πλεον σαν φοιτητης ηρθε η ωρα μου και εμενα για ενα αμαξι. Θα ηθελα καποιες γνωμες αν γινεται ωστε να παρω κατι οσο το δυνατον καλυτερο γινεται.

Αρχικα , το μπατζετ που διαθετω ειναι μαξ στα 8,500. Το αμαξι θελω να εχει: Να ειναι σχετικα ομορφο , 4πορτο , Diesel (εχω ταξιδι 1 φορα την βδομαδα 450 χιλιομετρα) , και μεσα να εχει οθονιτσες και κολπα!

Τα αυτοκινητα που κοιταω ειναι: Renault Clio 14 και μετα , μου αρεσει αφανταστα το αμαξι αυτο αλλα μεσα με τις οθονες Parktronic κλπ. Opel corsa 15 και μετα , και τελος VW Polo 13 και μετα.

Για το Clio που με καιει πιο πολυ , μεχρι ποσα χιλιομετρα (απο οσα γραφουν τουλαχιστον) ειναι οκ ενας ντιζελ κινητηρας? Γενικα δεν εχω γνωσεις πανω στα αυτοκινητα και ψαχνομαι!

Καλα κοιτας..!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tutuyo είπε

😋 να δει και κανα .doc ομως για να κανει ευκολοτερα edit

🤣🤣🤣 το τ9 στο κινητο κανει εξυπναδες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βάλεις που θα βάλεις το χέρι σου στη φωτιά, αν και 2-πορτο, πάρε ένα Alfa Romeo MiTo diesel, που είναι το πιο όμορφο απ 'ολα και με σαφώς καλύτερο πάτημα και με δισκόπλακες πίσω, όχι ταμπούρα 🤮🤮

Επεξ/σία από ideal09
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Καλα κοιτας..!

Να και ενας που με το σχολιο του χαρηκα και λιγο! :P 

13 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Θα βάλεις που θα βάλεις το χέρι σου στη φωτιά, αν και 2-πορτο, πάρε ένα Alfa Romeo MiTo diesel, που είναι το πιο όμορφο απ 'ολα και με σαφώς καλύτερο πάτημα και με δισκόπλακες πίσω, όχι ταμπούρα 🤮🤮

2 πορτο δυστηχως για τα ταξιδια που λεω δεν βολευει με την καμια!

1 ώρα πριν, emperor4her είπε

να για παραδειγμα ο κολητος μου πηρε το κλιο το 1999, και το εχει ακομη.. 350 000 χιλιομετρα βενζινη! σκυλι! 

αλλα ξαναλεω, ολα ειναι τυχη!

μια χαρα ειναι για ντιζελ τα 150000, κοιτα μονο pdf και τουρμπινα

Τι να πω! Θα το δω και ευχαριστω για τις πληροφοριες!

1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Όσο λιγότερα πραγματικά χιλιόμετρα τόσο καλύτερο είτε diesel είτε βενζίνη...

Τα diesel αντέχουν σίγουρα παραπάνω χιλιόμετρα απλά τα dpf θέλουν καλή συντήρηση για να μην μπουκώνουν και έχεις θέματα (αν και renault τα πάει αρκετά καλά στο θέμα αυτοκαθαρισμού του dpf, κάτι στο οποίο η opel υστερεί από ότι διαβάζω).

Χαιρομαι που ακουω αυτο για την Renault γιατι αυτο το Clio μου εχει κατσει πολυ ασχημα!

Δημοσ.

Κάτοχος Fiat Punto 1.3 Diesel me 170.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Αν σου αρέσει κοίτα το. Αν όχι κοίτα αυτό που σου αρέσει, και μην κοιτάς τίποτε άλλο.

Απλά να έχει την συντήρηση που πρέπει, και να δείς το dpf οπως σωστά ειπώθηκε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Κάτοχος Fiat Punto 1.3 Diesel me 170.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Αν σου αρέσει κοίτα το. Αν όχι κοίτα αυτό που σου αρέσει, και μην κοιτάς τίποτε άλλο.

Απλά να έχει την συντήρηση που πρέπει, και να δείς το dpf οπως σωστά ειπώθηκε.

Καταλαβα φιλε , για Fiat πολυ καλα λογια για Grande Pundo εχω ακουσει επισης!

Απλα δεν ξερω για αμαξια σχεδον τιποτα και κανενα δικο μου κοντινο ατομο τοσο καλα και ρωταω οπου μπορω

Δημοσ.

Κοίτα, το έχω το αυτοκίνητο και κάνω περίπου 25.000 χιλ/ ετος.

Ποιοτικά και στο εσωτερικό, αλλά και μηχανικά είναι. άριστο (πάντα σύμφωνα με το κόστος). Το είχα πάρει καινούργιο, και είναι μια χαρά. Αν θα το έδινα, θα το εκανα για κάτι μεγαλύτερο.

Απλά να δείς τι σου αρέσει. Είναι σημαντικό να θέλεις να είσαι στο αυτοκίνητο σου, γιατί θα περνάς πολλές ώρες σε αυτό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, iSAD είπε

Να και ενας που με το σχολιο του χαρηκα και λιγο! :P 

2 πορτο δυστηχως για τα ταξιδια που λεω δεν βολευει με την καμια!

Τι να πω! Θα το δω και ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Χαιρομαι που ακουω αυτο για την Renault γιατι αυτο το Clio μου εχει κατσει πολυ ασχημα!

Απλά αν πας για τον 1.5 dci έχω την αίσθηση οτι έχει ιμάντα (όχι καδένα) χρονισμού...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Απλά αν πας για τον 1.5 dci έχω την αίσθηση οτι έχει ιμάντα (όχι καδένα) χρονισμού...

Δεν γνωριζω τι εχει , παιζει τοσο μεγαλο ρολο? 

Δημοσ.

τα Corsa E (2014–2019) είναι πάνω στην πλατφόρμα της fiat/GM SCCS. O  1.3 diesel του corsa είναι νομίζω ο fiat 1.3 1.3 Multijet

Small (SCCS):
2005-2018 Fiat Grande Punto
2006-2014 Opel Corsa D
2007-present Fiat Fiorino/Qubo
2008-2018 Alfa Romeo MiTo
2012-2019 Opel Adam[10]
2014-2019 Opel Corsa E

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτά τα λεφτά μπορούσες να πάρεις ένα swift σχετικά καινούργιο. Είναι ευκολοδήγητο και αρκετά αξιόπιστο.

Άλλη καλή επιλογή πιστεύω είναι το volvo c30. Αν και λίγο άσχημο για τα γούστα μου, έχω ακούσει τα καλύτερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα   διαλεγα   κατι   απο   εδω.....

https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=153&make=165&price-from=>8000&price-to=<9000&mileage-from=>1000&mileage-to=<100000&fuel_type=2&doors=4-5

Η  καλυτερη   περιπτωση   για   μενα   αν  εχει   αυτα   τα  χλμ....

https://www.car.gr/25925395-hyundai-i-20

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ghostrider είπε

τα Corsa E (2014–2019) είναι πάνω στην πλατφόρμα της fiat/GM SCCS. O  1.3 diesel του corsa είναι νομίζω ο fiat 1.3 1.3 Multijet

Small (SCCS):
2005-2018 Fiat Grande Punto
2006-2014 Opel Corsa D
2007-present Fiat Fiorino/Qubo
2008-2018 Alfa Romeo MiTo
2012-2019 Opel Adam[10]
2014-2019 Opel Corsa E

Επομενως Corsa-Fiat το ιδιο?

1 ώρα πριν, Mixalhs1318 είπε

Με αυτά τα λεφτά μπορούσες να πάρεις ένα swift σχετικά καινούργιο. Είναι ευκολοδήγητο και αρκετά αξιόπιστο.

Άλλη καλή επιλογή πιστεύω είναι το volvo c30. Αν και λίγο άσχημο για τα γούστα μου, έχω ακούσει τα καλύτερα.

Πιστευεις οτι ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 δηλαδη? Εχει καλυτερο κινητηρα diesel? Τα εχω δει λιγο και αυτα μου αρεσουν

Δημοσ.

Huyndai i20 ,για μένα ,όμορφο , καλύτερο και πιο αξιόπιστο , φτηνά ανταλλακτικά service ,σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις κάποιο με εργοστασιακή εγγύηση εν ισχύει ακόμα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...